Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Anladım umarım güzel haberler alırız

Bu testin kurbanı oldum
Bence hamilelik planınız varsa en mantıklısı prodoctor erken gebelik testinden almak . Diğerlerinin çoğunda bir sıkıntı çıkıyor burada okuyorum hep.
Ben prodoctorle öğrendim iki gebeliğimi de . Asla kuruma çizgisi de olmuyor . Mesela bu gebeliğimde . Sabah acele yaptım 10 dk da çıkmamıştı işe gittim öğleden sonra 4 gibi eve geldim çok hafif gölge vardı. Regle 6 gün varken. Sonra yaptığım her gün daha da belirgin oldu .

Canım nette dha uygun gorınyor prodoctor. Ben de kızımı predictor early ile ogrendım. O da hatasız cokk ama fiyatı arşa cıkmıs gerçekten. Netten mı almstın sen de kuzum

Hanımlar geçen ay kimyasal geçirdim. Bat yarın normal şartlarda bugün testim böyle çıktı siz görebiliyor musunuz ?

Sat 4 Mayıs bat 5 Haziran ekler misiniz

Bat 28 nisan sat 25 Mayıs benide ekler misiniz

Selam kızlar bat’a 5 gün var testi yaptım ilk birşey gözükmeyince kenara bırakmıştım. Sonra baktım böyleydi sizce kuruma çizgisi mi? Aynı marka dün sabahta yapmıştım ama böyle olmamıştı. Sonuçta kuruma olsa o da öyle olması gerekmez miydi ya da ben mi br Umut arıyorum

Predictor early bu sanırım. Yanlış olma ihtimali yok bunun bence 9 gün kala bundan da ince ogrenmstım giderek bekledikce koyulasmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…