- 2 Aralık 2023
- 508
- 307
- 34
Seni çok iyi anlıyorum bir de gerçekten planlayıp uzun zamandır bekleyince her şeye umut ediyoruz inşallah bu kez yanilmayiz. Ben test yapmamaya çalıştım kafamı rahatlatmaya çalıştım ama her gün de burda yorumları okuyorum. 2 ay önce kürtaj oldum 2 gebeligimde de ilerlemedi artık kucağıma almam istiyorum. İnşallah bu ay bizim ayımız olur. 3 gün sonra tekrar yap istersenAh bi tez canlı olmasam da beklesem
İnşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Kürtaj sonrası olma ihtimali yüksek diyorlar. Kuzenimde iki ay sonra hamile kalmıştı. Sizinde umarım öyledirSeni çok iyi anlıyorum bir de gerçekten planlayıp uzun zamandır bekleyince her şeye umut ediyoruz inşallah bu kez yanilmayiz. Ben test yapmamaya çalıştım kafamı rahatlatmaya çalıştım ama her gün de burda yorumları okuyorum. 2 ay önce kürtaj oldum 2 gebeligimde de ilerlemedi artık kucağıma almam istiyorum. İnşallah bu ay bizim ayımız olur. 3 gün sonra tekrar yap istersen
ben çok memnunum onunla hamile kaldım, mesaj olarak da size yardım ediyorlar kendileri ile iletişime geçip alınKızlar innovita ovülasyon testi nasıl? Memnun kalan var mı
Teşekkür ederim trendyoldan sipariş versek olmuyor muben çok memnunum onunla hamile kaldım, mesaj olarak da size yardım ediyorlar kendileri ile iletişime geçip alın
çok ilginç çünkü ben her ay akıntımla anlıyordum yumurtamın çatladığını kimyasaldan sonra oldu acaba dedim kimyasaldan sonra yumurtlama olmuyor muOnu bilmiyorum ama benim bu ay adet bitiminden sonra hic akintim olmadi ilk defa bu kadar kuru bir ay gecirdim. Battan 3 gun once bi anca akinti geldi ertesi gun test yaptim pozitif cikti
Baska bir paylasimda daha gormustum bir kisi daha hamile kaldigi ay hic akintisi olmamis
İnstagramdan yazın kendilerine onlar sizi yönlendirsin ben öyle aldım bu şekilde alınca mesajda yardımcı oluyorlarTeşekkür ederim trendyoldan sipariş versek olmuyor mu
Erken gebelik testi yap canım varsa çıkacak dirKızlar selam bata 2 gün var dayanamıyorumkan testi versem cıkar mı gecikmeyi mi bekleyeyim
0,24 malesefErken gebelik testi yap canım varsa çıkacak dir
Dur bakalım canım belli olmaz adetin gecikirse tekrar yap0,24 malesef
Çok koku hassasiyetim var sürekli midem bulanıyor psikolojik mi anlamadım kiDur bakalım canım belli olmaz adetin gecikirse tekrar yap
İdarar testi neden yapmıyorsunuz2 aydır psikolojim bozulduğu için sürekli ng görmekten tabi, birliktelik yaşamadık çok, uzun zaman sonra bir gün birlikte olduk ve o günde orta ihtimal olabilecek yumurtlama tarihime denk gelmiş ve 6 gün geciktim sizce hamile olma ihtimalim varmıdır çok emin değilim böyle bir durum yaşayan varmı sürekli bir kasık ağrısı mevcut (geçen ay 21-26 nisan aralarında hasta oldum )
1 yıla yakındır denedik olmadı sürekli test yapıp ardından negatif sonucuyla hasta oldum şimdide bi yapasım gelmiyor ama mersk etmiyorda değilim sanki yapınca hasta olacakmışım gibi hissediyorum, kasık ağrılarımda ara ara oluyor ( 1 yıla yakın denedik ama yarısı bilinçsizlik diyeyim kafamıza göre korunmadık sonradan öğrendim herşeyi)İdarar testi neden yapmıyorsunuz
Evet 5 üstü pozitifKızlar beta 10 cıktı pozitif mi
Canım 3 gün geçti 3 güne göre az mı bilmiyorum doktora gideyim mi hemen?Evet 5 üstü pozitifsağlıkla ilerlesin inşallah günün geçmiş miydi?
Geç yumurtlama ya da geç yerleşme olduysa olabilir. Doktora gitsen de bir şey yapmaz iki günde bir takip edelim der. Cuma aynı saatte aynı hastanede tekrar test verip artışa bakman lazım canımCanım 3 gün geçti 3 güne göre az mı bilmiyorum doktora gideyim mi hemen?