- 20 Mart 2019
- 152
- 70
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben frmara + çatlatma ile üçüncü denemem oldu canım çatlatma dan oncekı gün ve sonrakı gu neler bır gün dolu bır gün boş devamkeHayırlı olsun Çok sevindim ne zamandır deniyordunuz 2 çocuğu ben de Nisan'da denedim bugün adetimin henüz 5 günü ama geçen ay sadece bir gün ilişki oldu o da yumurtlama öncesine denk gelemedi maalesef koca 5 gün boş gectı eşimin belinden dolayı bu ay ınsallah öncesini ful ıstyrm ,
15 ı adeta canısı ama doktoruma attm sımdı düşük progestanı ıkıye çıkardı fıtıl olarak al dedıDaha adetin geçmedi demi bence iyi Rabb'im İhcallah sağlıkla ilerlesin
İyi etmiş ilk başlarda önemli doktor sana uygunu olanı söyler bol bol dinlen keyfini çıkar ihcallah bende görürüm dua et olur mu15 ı adeta canısı ama doktoruma attm sımdı düşük progestanı ıkıye çıkardı fıtıl olarak al dedı
Edıyorum etmez olur muyum hepınmıze dua ediyorum tanıdığım tanımadıgım kımyasal olmasından endıse edıyorum yazmış doktorum ondan bı tedırgınledm a a oğlum lâ aynı değer ve oğlum yanımda çok şükürİyi etmiş ilk başlarda önemli doktor sana uygunu olanı söyler bol bol dinlen keyfini çıkar ihcallah bende görürüm dua et olur mu
Olmaz ihcallah Allah'ın izniyleEdıyorum etmez olur muyum hepınmıze dua ediyorum tanıdığım tanımadıgım kımyasal olmasından endıse edıyorum yazmış doktorum ondan bı tedırgınledm a a oğlum lâ aynı değer ve oğlum yanımda çok şükür
Allahım korur inşllahOlmaz ihcallah Allah'ın izniyle
Ben yumurtlamanın saatini bile anlıyorum buyuzden yumurtlama oncesı kactı diye çok üzüldüm Nisan'da. Ama nedense 6 aydır bazen 11 günde bile yumurtam çatlıyor o zaman mesela not ediyordım 3 gün erken adet olacaksın tribe girmediye bazen de 16 gün çatladı uzun zamandır 14'tü 6 ay içinde çok değişti şehir değişikliği yaptım ondan mı acaba diyorum hava degısıkı fln O yüzden adet bittiği gibi iki günde bir falan değerlendirmem lazım bakalm 2.deneme de bu ay neler olcak bakalmValla ben frmara + çatlatma ile üçüncü denemem oldu canım çatlatma dan oncekı gün ve sonrakı gu neler bır gün dolu bır gün boş devamke
Hayır tek kullanımlık değilmiş baktm üstelik 2 ay garantili harika bir şeymiş tabii insan bunu alınca hamile de kalır elinde de patlayabilirTek kullanımlıktır ya
Haha ay bunu alınca hamile kalıcağımı bilsen alırım varsın elimde patlasınHayır tek kullanımlık değilmiş baktm üstelik 2 ay garantili harika bir şeymiş tabii insan bunu alınca hamile de kalır elinde de patlayabilir
Hahahah dogru aslnda 3tNe gebelik test fıyatı predictor early benm en güvendiğim test bu ay ondan mı alsam dedim çoklu paketlere bile 500 falan aslında o 700'lü olan da mantıklıHaha ay bunu alınca hamle kalıcağımı bilsen alırım varsın elimde patlasın
Yaaaa ne dedim ben sana gördün mü kaset testte görememen normaldi sağlıcakla artsın değerin kuzucum ❤❤
Dimi benimde aklımdan geşmedi değil her ay paraları saçıyoruz zaten testlereHahahah dogru aslnda 3tNe gebelik test fıyatı predictor early benm en güvendiğim test bu ay ondan mı alsam dedim çoklu paketlere bile 500 falan aslında o 700'lü olan da mantıklı
Merhaba canım ilk 10 dkdan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diyorlar. Yarın tekrar dene istersenMerhaba hanımlar benimde bat tarihim 17 Mayıs dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi ilk başta hiç birşey yoktu negatif diye düşünürken aradan 2 saat geçtikten sonra baktım 2 çizgi oluşmuş acaba varmıdır
Hiç korkma eşimin yengesi 12 gibi bir değerle öğrenmiş oğlu oldu 3 yaşına girecek. Geçen sene seninki gibi bir değerle öğrendi gebeydi oğlu oldu 6 aylık dünya tatlısı hemde pkosluydu o daÇok düşük değer ya ondan bi korktum
Adet tarihimi bekleyecem artık bir umut doğru çizgiyi görünceMerhaba canım ilk 10 dkdan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diyorlar. Yarın tekrar dene istersen
Pekı benım asla uslanmamam Candy7777 Zumruduanka96 ve dıger kızlarYaaaa ne dedim ben sana gördün mü kaset testte görememen normaldi sağlıcakla artsın değerin kuzucum ❤❤
4 gün var canım takvıme göre.ama cumartesi saat 3,30 dan beri ara ara lekelenme var peceteye geliyor sadeceYa bu son yıllardaki testlerde çok yalancı çizgi çıkıyormuş sanırım silik de olsa pes pembe olması lazım adetine kaç gün vardı inşallah bebeğin seninledr
Ay öyle yapayım bende o zaman teeşkkür ederimmŞöyle ki ben kızıma 9 kala predictor early yaptım sonra elimde yine ondan vardı 4 gün kala yptm kaset testi de adete 2 gün kala gördüm ıncecık yani dilerseniz önce kaset yapın çıkmazsa erken de bakın kasete geç geçiyor HCG bazen