Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kayseri cnm sen yarın bidaha yap haber et bize cnm insalah vardır hayırlı haberlerle

Benım testlerimde biraz bekleyince daha net belli oluyor kuruma çizgisi ne bilmiyorum ama çizgi direk belliyse bence her gün sabah test etmeye devam edin umarım gittikçe belirginleşir
Benim ilk silik çizgim 4 gün kala çok hafif belli olmuştu gruba foto attım bakarsınızz

Gördüm evet epey silikmiş ama glb senin testlerin sanırım hemen ckmıs. Kızıma hamileyken kadınlar kulubunde tanıştığım arkadaşım var 6 yılı geçti hala konusuruz onun da ilk hamileliği böyleydi bana hatırlattı saatler sonra olmus benm gb ben de umutlanmaya başladım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dılegıyle

Yok benımde 5-10 dk sonra görüntüü çıktı umarım sizinde gittikçe koyulaşır
İlk 1 dk testler pembe gibi oluyor ondan hafifse çizgi belli olmuyo bence azcık bekleyince ıslaklık hafif emilimce daha net belli oluyor eğer silikse çizgi ve gebeliğin çok erken evresiysee

Benm ılk yarım saat içinde olmadığı kesin de artık kuruyunca bellı oldu dıye düşünüyorum. Kızımdakı testte de bu tarz oldu 9 gun vardı adetıme predictor early ile suanda da 5, 6 vardı bata ondan dedıgın gb bellı etmemıs olablr ılk Nlarda

Say 12 nisan
Bat 8 mayıs
3 gün kaldı pek belirtim yok kasığımdaki durmaksızın ağrı dışında. Merakla bekliyorum

Merhaba Sat 22 Mart 19 Nisan'da ovulasyon testinde pik gördüm 30 Nisan beta hcg 0.200 çıktı ovulasyonun olduğu günden itibaren 15 gün oldu hala regli olmadım umutlanmalımıyım?

En güzel haberlerle inşallah
Amin tatlım bugün de meme ucunda koyulaşma fark ettim Bir de sürekli belim ağrılar giriyor ve adet hissi oluyor daha 4-5 gün kala böyle şeyler Ben hiç yaşamam ama bir karar aldım adetten bir gün önce yapacağım ya test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…