Kayseri cnm sen yarın bidaha yap haber et bize cnm insalah vardır hayırlı haberlerleYaaa burda da gönlüme su serptinnnbenim gibisi varmıs demekkkii ben o cizgyı eve gelnce aksamustu gördüm ıste kuruyunca bariz belirginleşmiş ama okdr net ki gördüğün gb çok teşekkür ederim ne tatlısın. Nerde yaşıyorsun bu arada
Benım testlerimde biraz bekleyince daha net belli oluyor kuruma çizgisi ne bilmiyorum ama çizgi direk belliyse bence her gün sabah test etmeye devam edin umarım gittikçe belirginleşirİnşallah sabahtan beri hiç bakmamıştım evde değildim en son sabah sekizde baktım negatifti az önce eve geldim baktım kuruyunca böyle olmuş evet biliyorum kuruma çizgileri de olabiliyor ama daha önce bende olmadığı için bu tarzda tam yerinde çok garip değil mi tam yeri belirgininsan yine de 5 gün kala azıcık HCG saptadı da ondan mı yerinde var diye düşünmeden edemiyor T tyz
Gördüm evet epey silikmiş ama glb senin testlerin sanırım hemen ckmıs. Kızıma hamileyken kadınlar kulubunde tanıştığım arkadaşım var 6 yılı geçti hala konusuruz onun da ilk hamileliği böyleydi bana hatırlattı saatler sonra olmus benm gb ben de umutlanmaya başladım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dılegıyleBenım testlerimde biraz bekleyince daha net belli oluyor kuruma çizgisi ne bilmiyorum ama çizgi direk belliyse bence her gün sabah test etmeye devam edin umarım gittikçe belirginleşir
Benim ilk silik çizgim 4 gün kala çok hafif belli olmuştu gruba foto attım bakarsınızz
Ptesı yapmayı düşünüyorum y 2guncuk dhaa gecsınn teşekkür ederim canımKayseri cnm sen yarın bidaha yap haber et bize cnm insalah vardır hayırlı haberlerle
Yok benımde 5-10 dk sonra görüntüü çıktı umarım sizinde gittikçe koyulaşırGördüm evet epey silikmiş ama glb senin testlerin sanırım hemen ckmıs. Kızıma hamileyken kadınlar kulubunde tanıştığım arkadaşım var 6 yılı geçti hala konusuruz onun da ilk hamileliği böyleydi bana hatırlattı saatler sonra olmus benm gb ben de umutlanmaya başladım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dılegıyle
Benm ılk yarım saat içinde olmadığı kesin de artık kuruyunca bellı oldu dıye düşünüyorum. Kızımdakı testte de bu tarz oldu 9 gun vardı adetıme predictor early ile suanda da 5, 6 vardı bata ondan dedıgın gb bellı etmemıs olablr ılk NlardaYok benımde 5-10 dk sonra görüntüü çıktı umarım sizinde gittikçe koyulaşır
İlk 1 dk testler pembe gibi oluyor ondan hafifse çizgi belli olmuyo bence azcık bekleyince ıslaklık hafif emilimce daha net belli oluyor eğer silikse çizgi ve gebeliğin çok erken evresiysee
En güzel haberlerle inşallahPtesı yapmayı düşünüyorum y 2guncuk dhaa gecsınn teşekkür ederim canım
Amin tatlım bugün de meme ucunda koyulaşma fark ettim Bir de sürekli belim ağrılar giriyor ve adet hissi oluyor daha 4-5 gün kala böyle şeyler Ben hiç yaşamam ama bir karar aldım adetten bir gün önce yapacağım ya testEn güzel haberlerle inşallah
Hayırlısı olsun inşallah kuzum bnde seni bekliyorumAmin tatlım bugün de meme ucunda koyulaşma fark ettim Bir de sürekli belim ağrılar giriyor ve adet hissi oluyor daha 4-5 gün kala böyle şeyler Ben hiç yaşamam ama bir karar aldım adetten bir gün önce yapacağım ya test
Beni de ekler misiniz kızlarrr
Sat 21 Nisan
Bat 20 Mayıs
Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @kelebek_vadisi @Basakbasak1 @ogretmennnhaniiimm1 @mervk06 @edahandro @hayaletcizgi @Orangegreysky @bahari bekliyorum @nurten1984 @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 7 Nisan 4 Mayıs @CandyButcher 11 Nisan 11 Mayıs @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 22 Nisan 21 Mayıs @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 1 Nisan 2 Mayıs @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @Mercan0652 7 Nisan 3 Mayıs @nisan97 15 Nisan 11 Mayıs @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @Kevssooo 19 Mart 13 Nisan @Fatoss06 22 Nisan 21 Mayıs @ayaaaa 15 Mart 12 Nisan @hsfabjau 15 Mart 12 Nisan @Cokbilmisbayan 25 Mart 12 Nisan @ela_mommy 16 Mart 17 Nisan @gonal f 900 1 Nisan 3 Mayıs @Sarisu 24 Mart 19 Nisan @asu320 9 Nisan 8 Mayıs @keug0 26 Mart 25 Nisan @tomrs 31 Mart 28 Nisan @suheddaaaa 15 Nisan 16 Mayıs @cakilhanim 27 Mart 26 Nisan @Gamzeeakgul 7 Nisan 6 Mayıs @cidooss 20 Mart 21 Nisan @balbadem2024 29 Mart 30 Nisan @Bahar esinti 1 Nisan 29 Nisan @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @Elizabeth1991 13 Nisan 11 Mayıs @mirayarya 7 Nisan 4 Mayıs @iamarwen 26 Mart 21 Nisan @fatma2041 26 Mart 24 Nisan @papatya23456789 6 Nisan 4 Mayıs E eliflevent 10 Nisan 10 Mayıs duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs