- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Benim ilk gebeliğimde olmuştu 5+4te öğrenmiştim 6. Hafta içinde koyulaşmaya başlamıştı o kahverengi halka gibi olan kısımKızlar sizin göğüs uçlarınızda falan koyulaşma var mi herkeste oluyo mu o acaba @bahari bekliyorum @nurten1984
Aç karnına yaptırdım canım özel sağlık sigortam olduğu için ücret ödemedim ama normalde ne kadar hiç bilmiyorumKuzum hormon testini aç karnına mı yaptırdın ? Birde ücreti ne kadardı?
Aç karnına yaptırdım canım özel sağlık sigortam olduğu için ücret ödemedim ama normalde ne kadar hiç bilmiyorum
Öyle bir şart yok canım muayene hakkın da vardır içinde. Benimkinde 10 adet muayene hakkı var mesela. Hamile değilim gittim smear testi filan yaptırdım. Doğum teminatlı benimki de aynı şekildeTeşekkür ederimBende yaptırıcam bu ay canım. bende de sigorta var ama doğum teminatlı sanırım onu kullanmak için hamile olmam gerek sanırım.
Sanki kadın doğumla ilgili tüm testleri kapsıyor diye biliyorum canım onu ben ya sigorta şirketine bi sorabilirsin aslında hastaneye gitmeden önce çünkü doğum teminatının içine onlar da dahildi diye biliyorum benTeşekkür ederimBende yaptırıcam bu ay canım. bende de sigorta var ama doğum teminatlı sanırım onu kullanmak için hamile olmam gerek sanırım.
Olur mu oyle şey tabiki kullanabilirsiniz doğum teminatı ek olarak hamile kalırsanız doğum masrafları için yapılan bir teminattırTeşekkür ederimBende yaptırıcam bu ay canım. bende de sigorta var ama doğum teminatlı sanırım onu kullanmak için hamile olmam gerek sanırım.
Acilde verilen hCG testinden ücret talep edilir kadın doğum uzmanı isterse eğer ücret talep edilmezSanki kadın doğumla ilgili tüm testleri kapsıyor diye biliyorum canım onu ben ya sigorta şirketine bi sorabilirsin aslında hastaneye gitmeden önce çünkü doğum teminatının içine onlar da dahildi diye biliyorum ben
Sağlık olsun canım yeni ayda yeni haberler inşallah yeni ay hepimize ugurlu gelsinBu arada ben dün iki farklı test yapmıştım akşam üstü biri pozitif diğeri negatif çıkmıştı o yüzden biraz da beta yaptırdım. Pozitif olan yanlışmış demek ki. B-good pozitif(silik çizgi) Al Bi marka negatifti.
Hamile olunca kullanıyor dedi sanki benim sigortacım canım yoksa kullanamıyorum diye biliyorumÖyle bir şart yok canım muayene hakkın da vardır içinde. Benimkinde 10 adet muayene hakkı var mesela. Hamile değilim gittim smear testi filan yaptırdım. Doğum teminatlı benimki de aynı şekilde
Hamile kalınca yapılan tekhikleri karşıladığını biliyorum sanki canım ben bi konuşayımSanki kadın doğumla ilgili tüm testleri kapsıyor diye biliyorum canım onu ben ya sigorta şirketine bi sorabilirsin aslında hastaneye gitmeden önce çünkü doğum teminatının içine onlar da dahildi diye biliyorum ben
İnşallah canım aynen öyle yeter ki sağlık olsun çok şükür bugünümüzeSağlık olsun canım yeni ayda yeni haberler inşallah yeni ay hepimize ugurlu gelsin
Anadolu Tamamlayıcı sağlık sigortası benimki ben konuşurken öyle söylemişti çünkü bana Ocak ayında yaptırdım zaten doktorumla konuştuktan sonra gebelik oluşmadığı için kendi doktoruma gitmedim bende.Olur mu oyle şey tabiki kullanabilirsiniz doğum teminatı ek olarak hamile kalırsanız doğum masrafları için yapılan bir teminattır
Hangi sigorta şirketi seninki canım? Normal özel sağlık sigortasına ek olarak sadece doğum ekliyorlar. Muayeneyi istediğin bölümde kullan sorun yokHamile olunca kullanıyor dedi sanki benim sigortacım canım yoksa kullanamıyorum diye biliyorum
A yazmışsın benimki de Anadolu yani sadece doğum durumunda kullanabilirsin diye bir şey yok. Mobil uygulamasını indirip inceleyebilirsinAnadolu Tamamlayıcı sağlık sigortası benimki ben konuşurken öyle söylemişti çünkü bana Ocak ayında yaptırdım zaten doktorumla konuştuktan sonra gebelik oluşmadığı için kendi doktoruma gitmedim bende.
Anadolu tamamlayıcı sigortaydı canım benim ki. Şuan eğer öyleyse çok şaşırdım ben hamile kalmayı bekliyordum Ocak ayında yaptırmıştım.Hangi sigorta şirketi seninki canım? Normal özel sağlık sigortasına ek olarak sadece doğum ekliyorlar. Muayeneyi istediğin bölümde kullan sorun yok
Senin ki demi aynı tamamlayıcı kuzumA yazmışsın benimki de Anadolu yani sadece doğum durumunda kullanabilirsin diye bir şey yok. Mobil uygulamasını indirip inceleyebilirsin
Evet canımSenin ki demi aynı tamamlayıcı kuzum