- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Yarın canmSonuc ne zaman cıkacak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın canmSonuc ne zaman cıkacak canım
Kan sonucun bir çıksın Kuzum ya belki vardır yoksa da çok ağrın oldu bu ay demek ki rahme alışmaya çalışıyor, bir sonraki ay kolaylıkla olur inşallahBence ben regl oluyorum kızlar ara ara geliyor pede diğer aya kısmet artık bu ay hisseder gibi olmuştum ama olmadı demek ki
Bilmiyorum canım midem de bulanıyor hicbisey anlamadım ben bu iştenKan sonucun bir çıksın Kuzum ya belki vardır yoksa da çok ağrın oldu bu ay demek ki rahme alışmaya çalışıyor, bir sonraki ay kolaylıkla olur inşallah
Beni de alır mısınız gruba sat 26 mart .Sat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
Benim regl belirtilerimden biridir mide bulantısı, senin normalde bulanır mıydıBilmiyorum canım midem de bulanıyor hicbisey anlamadım ben bu işten
Hayır hiç bulanmazdi istahimda yok hicBenim regl belirtilerimden biridir mide bulantısı, senin normalde bulanır mıydı
Keşke kan testinin sonuçları hemen çıksa ya evde erken gebelik testi varsa yapsana kuzum varsa kesin gösterirHayır hiç bulanmazdi istahimda yok hic
Evet canım varKızlar sizin göğüs uçlarınızda falan koyulaşma var mi herkeste oluyo mu o acaba @bahari bekliyorum nurten1984
Yani acile gittik güya sonuç yarın diyo saçmalığa bak bide özelKeşke kan testinin sonuçları hemen çıksa ya evde erken gebelik testi varsa yapsana kuzum varsa kesin gösterir
Umudunu kaybetme yerleşme kanamasının günü miktarı ne zaman başladığı her kadında farklılık gösteriyor sen hem sonucu bekle umudumuzu kaybetmeyelim biz yineBilmiyorum canım midem de bulanıyor hicbisey anlamadım ben bu işten
Canim ben bildigin regl olmaya basladim ya maleseff umutlanmistim bu ay akinti falan da garipti ama diğer aya artik kısmetUmudunu kaybetme yerleşme kanamasının günü miktarı ne zaman başladığı her kadında farklılık gösteriyor sen hem sonucu bekle umudumuzu kaybetmeyelim biz yine
Kuzum ama bence bu ay rahmin baya hazırlandı Regl zamanımız çok yakın ben inanıyorum bir sonraki ay birlikte çift çizgi göreceğizCanim ben bildigin regl olmaya basladim ya maleseff umutlanmistim bu ay akinti falan da garipti ama diğer aya artik kısmet
Pamlok haklı bence guzel hazırlandı onumuzdeki ay inşallahCanim ben bildigin regl olmaya basladim ya maleseff umutlanmistim bu ay akinti falan da garipti ama diğer aya artik kısmet
İnşallah canim hazırlık aşaması da mi olutormus ya bunu nKuzum ama bence bu ay rahmin baya hazırlandı Regl zamanımız çok yakın ben inanıyorum bir sonraki ay birlikte çift çizgi göreceğiz
Kızlarr hormon sonuçlarım bunlar adetin 3. Günü anlayan var mı içinizde doktorum 12ye kadar çalışıyor bugün ulaşamadım ya
Merhabalar kaderimiz bir benimde üç bucuk yaşında oğlum var onun 10-11aylık olduğundan beri korunmadık. Bir kere kimyasal oldu bidaha gebelik elde edemedim. Klomen başladık 29unda çatlatma iğnesi vuruldum. Hormonlar hsg sperm testi için sorun yok dediler sebepsiz yani inşallah güzel haberler alırız ❤Hellowııııı ben yenıdem geldım canısılar yenıden baslıyorum sureceee 4 yasında oğlum var 4senedır hıc korunmadık ilk 3 aydan sonra ve hıc olmadı kılo insülin direnci ve adet düzensizligı var femara ile bır yumurta elde ettık çatlatma oldum bugün bakalım ❤
Cok geçmiş olsun tebrik ederim sağ salim kucağınıza alın inşallah udi hindi yağından birer damla burun deliklerinden damlatın inşallah burnunuz rahatlar. İçeriği temiz ben bütün burun spreylerini, antibiyotikleri attım oğlumda udi hindi damlatıyorum burnu akmaya başladığındatebrik edenlere çok tesekkür ederim kızlar hepimizin inşallah rabbim kucağını boş bırakmayacak darısı en en en kısa zamanda sizlere olsun tek tek isim yazamadım baya sayfa okudum bu grip beni mahvediyor özellikle öksürük bütün organlarım oynuyor. şu afrikadan mıdır nedir gelen toz ciğerlerimi mahvetti umarım bebeğim bu düşük bağışıklığa yenilmez diken üstündeyim resmen rahat olmaya çalışıyorum ama o kadar kötü bir öksürük ve burun akıntısı ki beni çok korkutuyor 8 gün den buyana devam ediyor haliyle ilaçda alamıyorum büyük bir savaşın içindeyim resmen dualarınıza talibim