- 18 Eylül 2019
- 114
- 50
Canıım hayırlı uğurlu olsunn tebrik ederimmkızlar 25 nisanda nezle olduğum için ilaç almam gerekiyırdu önlem almak için o gün betam 4.2 çıktı çok şüphede kaldım aslında negatif ti ama daha önce hiç böyle bir negatifim yoktu.Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırdığım da pozitifi gördüm umarım sağlıkla ilerlerÇok şükür rabbime hamileyim, dualarım sizinle inşallah dileyen isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Çatlama=Yumurtlama zaten canım:) LH en yüksek seviyeye ulaştığında yumurtlama yani çatlama gerçekleşir. Gerçekleşince de LH tekrar düşer. Çatlama dediğimiz de olgunlaşan yumurtanın karın boşluğuna atılması işte sonrasında tüplerin ucundaki tüycükler yakalıyor vs vs..Hadi ya ben öyle bilmiyordum. E ovulasyonda silikleşince çatlama oluyor ama önceki koyu cizgiler yumurtlama olmuyor mu işte o zaman silikleştiginde de yumurtlama demez miydik yine kafam karıştı
ahh kuşumAaay canim tebriklerrr ya sen o zaman erken öğrendin değil mi sanki aynıydı batlarimiz seninle çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahhhsenin belirtiler ne durumda şuan azaldi mi seninde vardi sanki bel kasik ağrın durumlar ne şuan
nezle olduğun zaman benimde burnum tikanmisti bu arada belirti olabilir mi o acaba ya burun tıkanıklığı?
Döngünüz 26-27-28 ise yumurtlama tarihiniz adet başlangıcından itibaren 12-13-14. Günlerden biridir. Adetinizin uzun sürmesi bunu etkilemez.Merhaba geçen de sormuştum 21 Nisan son adet tarihim adetim 8/9 gün sürüyor bu yumurtlamayı etkiler mi yoksa adetin 1. Gününden itibaren mi saymamiz lazım dongum bazen 26 bazen 27/28 oluyor
kuzum bu testi satan siteler bile söylüyor YouTube da ovülosyon testleriyle alakalı bir çok içerik var silikleştiğinde çatlama olur yıllardır böyle buHadi ya ben öyle bilmiyordum. E ovulasyonda silikleşince çatlama oluyor ama önceki koyu cizgiler yumurtlama olmuyor mu işte o zaman silikleştiginde de yumurtlama demez miydik yine kafam karıştı
çok tesekkür ederim kuzumAy maşallah canım çok sevindim senin adınaSağlıkla kucağına al inşallah miniğini Darısı başımıza
Ya tekrar çok tebrik ederim sen testi ne zaman yapmistin ve belirtilerin nelerdi ayrıca bat tarihinden bir kaç gün önce fark etmişsinkuzum bu testi satan siteler bile söylüyor YouTube da ovülosyon testleriyle alakalı bir çok içerik var silikleştiğinde çatlama olur yıllardır böyle bu
Net görünüyor o minik çizgi onda sorun yok ama böyle görünmesi çok garip. Kaç gün vardı adete?Yani evet küçük yarım bi çizgi ama bi görüyorum bi görmüyorum psikolojik sanırım ya gölge gibi artık regl gecikmesini bekleyeceğim heralde hiç sanmıyorum ama
çok tesekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla ilerlerCanıım hayırlı uğurlu olsunn tebrik ederimm
ben evde hiç test yapmadım kuzum nezle olunca serum felan yaptıracaktım özele gitiiim çabuk çıksın diye 1 saat sonra çıktı oda 4.2 hemen hemen 6 gün önce felan 4.2 değerle öğrendim bugünde 62.7 kesinleşti kuzumYa tekrar çok tebrik ederim sen testi ne zaman yapmistin ve belirtilerin nelerdi ayrıca bat tarihinden bir kaç gün önce fark etmişsin
Ayy maşallah maşallah teşekkür ederim cevapladığın içinben evde hiç test yapmadım kuzum nezle olunca serum felan yaptıracaktım özele gitiiim çabuk çıksın diye 1 saat sonra çıktı oda 4.2 hemen hemen 6 gün önce felan 4.2 değerle öğrendim bugünde 62.7 kesinleşti kuzum
Ayyy çok çok sevindim maşallahkızlar 25 nisanda nezle olduğum için ilaç almam gerekiyırdu önlem almak için o gün betam 4.2 çıktı çok şüphede kaldım aslında negatif ti ama daha önce hiç böyle bir negatifim yoktu.Birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırdığım da pozitifi gördüm umarım sağlıkla ilerlerÇok şükür rabbime hamileyim, dualarım sizinle inşallah dileyen isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
kuzum bizimki farklı aslında ben kız çocuğu istediğim için çünkü oğlum varAyy maşallah maşallah teşekkür ederim cevapladığın içinözel değilse yumurtlama günlerini nasıl degerlendirmistin
Umarım gönlünüze göre olur yakuzum bizimki farklı aslında ben kız çocuğu istediğim için çünkü oğlum varrabbim tabi ne verirse kabulüm o ayrı bu sitede çok araştırma yaptım olumlu sonuç olan çok kişide vardı biz ovülosyonda pike yakınken bıraktık yani regl dan sonra hergün ilişki yumurtlamadan 48 saat önce bıraktık. inşallah gönlümüzdeki olur rabbim vermzsede vardır bir bildiği
Bende bugün çok emindim kendimden çok şükür rabbimin gönlü olmadı gögüs ağrım felan geçince dedim heralde gitti kimyasalı felan dedimAyyy çok çok sevindim maşallahbende kan testi verdim sonuç bekliyorum, ama hiç sanmıyorum negatif olacak çok eminim
Benimde bütün belirtiler bıçak gibi kesildi ya çok garip, senin başka belirtin var mıydı geçti mi nasıl olduBende bugün çok emindim kendimden çok şükür rabbimin gönlü olmadı gögüs ağrım felan geçince dedim heralde gitti kimyasalı felan dedimama Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana günümü gösterdi
olur inşallah kuzum güzel düşün güzeli çağır hepUmarım gönlünüze göre olur yarabbim hayırlı evlat versin ama bizimde olursa gönlümüzden kız geçiyor
4 gün var canım 31 günde 1 oluyor bugün 28. Günü döngünün. Bilmiyorum ya 8 aydır hep hüsran salmıştım aslında iyice ama regl yaklaşınca yine bi acaba mı oluyor insanNet görünüyor o minik çizgi onda sorun yok ama böyle görünmesi çok garip. Kaç gün vardı adete?