Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Belirtim çok fazla var göğüs hassasiyeti kasık ağrısı uykusuzluk sık idrara çıkma ama bunların hepsini ilaçlarda yaptığı için ayır etmesi zor maalesef 😁
12 mayısta doktor bana da kan ver dedi dün aşılama oldum ama dediğiniz gibi tüm belirtiler şuan da da oluyor iki hafta sonra da aynı olursa yani ümitlenmelimiyim bilemiyorum 😅

Canım bende 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim Kırklarelinde yaşıyorum ilk aşılamam negatif oldu inşallah bu sefer pozitif görebilirim tabiki sende diğer arkadaşlarda. Aşılama yapma sebebin ne acaba
Canım sebepsiz infertiliteyim. İlk önce tüm tesrler yapıldı kan rahim flimi eşimden alınan diğer testler vs hepsi çok şükür temiz çıktı sonra klomen kullandım sabah öğle akşam şekliden klomen kullanımımda bile yumurtam tepki vermedi hiç. Sonrasında aşılama yapalım dedi doktor gonal-f iğnesini 50 dozdan her akşam 9 gün boyunca vuruldum ara ara kontrole gittim geçen hafta cuma yumurtam 17mm olunca pazartesi gel aşılama yapıcaz dedi. Dünde gittim aşılamam oldu bu şekilde

Canım sebepsiz infertiliteyim. İlk önce tüm tesrler yapıldı kan rahim flimi eşimden alınan diğer testler vs hepsi çok şükür temiz çıktı sonra klomen kullandım sabah öğle akşam şekliden klomen kullanımımda bile yumurtam tepki vermedi hiç. Sonrasında aşılama yapalım dedi doktor gonal-f iğnesini 50 dozdan her akşam 9 gün boyunca vuruldum ara ara kontrole gittim geçen hafta cuma yumurtam 17mm olunca pazartesi gel aşılama yapıcaz dedi. Dünde gittim aşılamam oldu bu şekilde
Rabbim hemencecik yüzünü güldürsün güzel sonuçlar gör bide istanbulun ne tarafındasın acaba ben İstanbuldan buraya gelin geldim merak ettim

Rabbim hemencecik yüzünü güldürsün güzel sonuçlar gör bide istanbulun ne tarafındasın acaba ben İstanbuldan buraya gelin geldim merak ettim
Amin canım Esenyurt tarafındayım,eşimin iş nedeni ile buraya taşındık öncesinde çok uzun yıllar bağcılar tarafındaydım

Merhaba aşılama sürecine başladınız mı
Maalesef doktor inadına baslatmadı gibi birsey oldu devlette yaptıracaktım ama kaldı onumuzdekı ayda yapmazsa ozeldeki doktoruma gıdecegım zaten normal aylım muayene prdayım ama asılama tutma olasılıgı coo yok doye sehır hastanesınde yaptıracaktım

Ben de 25 nisanda ilk aşılamamı oldum amh 0,5 bilmiyorum tutucak mı, ama doktor bana fitil veya ilaç vermedi ultrasonla da bakmadı. 23 ünde çatlatma iğnesi oldum 25 inde aşılama yaptı sıkıntı olur mu fitil kullanmamak acaba
İlk asilamamda aynı durum vardı fitil veya ilaç vermedi ama gebelik oluşmuştu merak etme doktorun gerekli görmemiştir. Belki kontrollerden sonra verir bazen vermeyebiliyorlar yani

Maalesef doktor inadına baslatmadı gibi birsey oldu devlette yaptıracaktım ama kaldı onumuzdekı ayda yapmazsa ozeldeki doktoruma gıdecegım zaten normal aylım muayene prdayım ama asılama tutma olasılıgı coo yok doye sehır hastanesınde yaptıracaktım
Anladım hayırlısı olsun

Çok benzer durumumuz bizim de sebepsiz infertilite testler rahim filmi spermogram herşey temiz çıktı ben de 8 gün 50 ml kullandım iğneyi cumartesi ilk aşılamamı oldum bakalım ne olacak sürecimiz 🫶🏻

Çok benzer durumumuz bizim de sebepsiz infertilite testler rahim filmi spermogram herşey temiz çıktı ben de 8 gün 50 ml kullandım iğneyi cumartesi ilk aşılamamı oldum bakalım ne olacak sürecimiz 🫶🏻
Hayırlısı olsun hakkımızda ben çok yan etkilerini hissediyorum özellikle gögüs hassasiyeti. Aşılamadan sonraki gün progestana başlattı doktor sabah akşam iki tablet ister yut ister vajinal fitil olarak kullan dedi oda etkisini gösteriyor sağolsun

Back
X