Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Arkadaşlar selamm, umarım herkes istediği sonucu alır. :)

Aranızda İzmirde aşılama yaptıran var mıdır ?

Hayır akşam 8 gibi vericem 10 gibi belli olur adet olucam gibi ağrım var bakalım hayırlısı sabahki silik çıktı idrar testi ilacın üstünden de 13 gün geçti ama bilemiyorum
iğne üzerinden 13 gün geçtiyse ve silik çizgi varsa poz olma ihtimali var :) Benim iğneler 11. günde gitmişti vucuttan testler direk negatife dönmüştü.

Kızlar dün aşılama oldum olmadan öncede ocean polysitol inositol kullanıyodum aşılama sürecindede kulanmamda zarar olmaz dimi sonuçta vitamin ama
Bende dün oldum var mo ağrın falan? Benim var hafif hafif agrım özellikle aşılama esnasında ultrasonla baktıkları için çok bastırdılar baya karnım acıdı şimdi iki hafta pragestan kullanıcam fitil yolu ile sabah iki akşam iki olarak biraz önce ilk ikitanesini kullandım.. doktor dün ve bugün ilişki dedi fakat dün yapamadım misafirler vs çok yorgundum size doktor ilişkiyle alakalı ne önerdi? herşeyin hayırlısı.

Bende dün oldum var mo ağrın falan? Benim var hafif hafif agrım özellikle aşılama esnasında ultrasonla baktıkları için çok bastırdılar baya karnım acıdı şimdi iki hafta pragestan kullanıcam fitil yolu ile sabah iki akşam iki olarak biraz önce ilk ikitanesini kullandım.. doktor dün ve bugün ilişki dedi fakat dün yapamadım misafirler vs çok yorgundum size doktor ilişkiyle alakalı ne önerdi? herşeyin hayırlısı.
Sonraki gün istedi sonra keyfinize göre dedi ağrı oldu ama çok hafif bende fitil kullandım bitti şimdi rahat olursanız düşünmezseniz daha çabuk olur

V
Var canım hala ağrım benim ilkinde ne böyle zonklamam oldu nede bu seferki gibi akıntı şeklinde lekelenmem gebeliğe yormuyorum ama çatlatma iğnesi bu sefer etkili geldi galiba bana fitil filan vermedi duphostan kullanıyorum sadece bide dün için ilişki değil ama bugün ve yarın için ilişki önerdi sonrası istediğiniz gibi dedi

Sonraki gün istedi sonra keyfinize göre dedi ağrı oldu ama çok hafif bende fitil kullandım bitti şimdi rahat olursanız düşünmezseniz daha

V

Var canım hala ağrım benim ilkinde ne böyle zonklamam oldu nede bu seferki gibi akıntı şeklinde lekelenmem gebeliğe yormuyorum ama çatlatma iğnesi bu sefer etkili geldi galiba bana fitil filan vermedi duphostan kullanıyorum sadece bide dün için ilişki değil ama bugün ve yarın için ilişki önerdi sonrası istediğiniz gibi dedi
Benimde var canım özellikle 6-7 gündür gögüs uçlarım iğnelerden dolayı felaket durumda. Pragestan veya duphaston veriyolar zaten genelde bana pragestan verdi ister agız yolu ile ister vanijaş fitil olarak kullan dedi. Sende mi dün aşılama oldun Canım

Benimde var canım özellikle 6-7 gündür gögüs uçlarım iğnelerden dolayı felaket durumda. Pragestan veya duphaston veriyolar zaten genelde bana pragestan verdi ister agız yolu ile ister vanijaş fitil olarak kullan dedi. Sende mi dün aşılama oldun Canım
Aynen kuşum bende dün 2. Aşılamamı oldum bakalım sonuç ne olucak ama ilki gibi kendimi kasmıyorum dün geldim bikaç saat yattım sonra misafirliğe gittim tabiki iş filan yapmıyorum ama put gibi yatmıyorum diğerinde 15 gün yattım sonrası hüsran

Aynen kuşum bende dün 2. Aşılamamı oldum bakalım sonuç ne olucak ama ilki gibi kendimi kasmıyorum dün geldim bikaç saat yattım sonra misafirliğe gittim tabiki iş filan yapmıyorum ama put gibi yatmıyorum diğerinde 15 gün yattım sonrası hüsran
Bende şuan çok agır iş yapmasam da hafif ev toplama falan öyle geçiriyorum biraz oturuyorum biraz ev işlerine bakıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin isteyen dileyen herkese. Kaç yaşındasın canım nerede yaşıyorsun kaç yıllık evlisin? Ben istanbuldayım 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk aşılamam

Ben de 25 nisanda ilk aşılamamı oldum amh 0,5 bilmiyorum tutucak mı, ama doktor bana fitil veya ilaç vermedi ultrasonla da bakmadı. 23 ünde çatlatma iğnesi oldum 25 inde aşılama yaptı sıkıntı olur mu fitil kullanmamak acaba

Ben de 25 nisanda ilk aşılamamı oldum amh 0,5 bilmiyorum tutucak mı, ama doktor bana fitil veya ilaç vermedi ultrasonla da bakmadı. 23 ünde çatlatma iğnesi oldum 25 inde aşılama yaptı sıkıntı olur mu fitil kullanmamak acaba
Progestan ilacı ister agız yolu ile ister vajinal fitil olarak kullanılıyor doktor ilacı içme çok baş dönmesi miğde bulantısı etkisi var o yüzden fitil olarak kullan dedi o şekilde uygulamaya başladım bugün. Pragestan ilacı rahim duvarını kalınlaştırıyor gebelik olursa düşük riski olmasın diye kullanılıyor gebelik olmazsa da regli olduruyor diye biliyorum. Aşılama esnasında hemşire göbek deliğimin alt bölgesine ultrason ile rahmimi ekran da gösteriyor ve doktor o şekilde işlemi ekrandan izleyerek sürdürüyordu.

Belirtim çok fazla var göğüs hassasiyeti kasık ağrısı uykusuzluk sık idrara çıkma ama bunların hepsini ilaçlarda yaptığı için ayır etmesi zor maalesef 😁

Bende şuan çok agır iş yapmasam da hafif ev toplama falan öyle geçiriyorum biraz oturuyorum biraz ev işlerine bakıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin isteyen dileyen herkese. Kaç yaşındasın canım nerede yaşıyorsun kaç yıllık evlisin? Ben istanbuldayım 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk aşılamam
Canım bende 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim Kırklarelinde yaşıyorum ilk aşılamam negatif oldu inşallah bu sefer pozitif görebilirim tabiki sende diğer arkadaşlarda. Aşılama yapma sebebin ne acaba

Back
X