- 27 Şubat 2024
- 482
- 96
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitiftirKızlar bugün çatlatma iğnesinin 11 aşılamanın 10. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama çok silik bir çizği var ilaç etkisi mi acaba
Canım progestanı hap olarak mı yoksa fitil olarak mı kullanıyorsun bende yarın sabah başlıcamTeşekkürler inşallahhh![]()
Alt karında ara ara batmalar var ilk 2 gün göğüslerim ağriyodu ama geçti anlamadım şimdi hicbisey yok gibiNe durumdasınız
İlk gün sadece yattım sonraki günler ağır hareket edecek şekilde hareket ettim ağır kaldırmadım abi hareketler yapmadım yürüdüm kan akışı olsun diye bağışıklığım düşmesin diye gece 12 de yatıp sabah 8 de kalktım kahvaltı da avakadoyu eksik etme kuru yemiş olsun meyve olsun bol su iç elinden ve en önemlisi kafanı rahat bırak bunu düşünmemeye çalış inşallah bebeğin seninle olurMerhaba kızlar bende bugün bir saat önce ilk aşılamamı oldum rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Yarından itibaren progestan kullanıcam sabah iki akşam iki tablet. 12 mayısta kan testi vermeye gel dedi. Bu süreçte ne kadar dinlendiniz ne yaptınız ?
Neyi sordum mu canım ?Merhaba sordunuz mu bende bu markadan aldım
Teşekkür ederim çok sağolİlk gün sadece yattım sonraki günler ağır hareket edecek şekilde hareket ettim ağır kaldırmadım abi hareketler yapmadım yürüdüm kan akışı olsun diye bağışıklığım düşmesin diye gece 12 de yatıp sabah 8 de kalktım kahvaltı da avakadoyu eksik etme kuru yemiş olsun meyve olsun bol su iç elinden ve en önemlisi kafanı rahat bırak bunu düşünmemeye çalış inşallah bebeğin seninle olur![]()
Fitil olarak kullanıyorum daha öncede böyle kullanmıştım hap olarak kullanınca bulanti yapıyormuşCanım progestanı hap olarak mı yoksa fitil olarak mı kullanıyorsun bende yarın sabah başlıcam
Merhaba doktorunuza danışınız mi solgar folacin iDoktor bana folik asit vs söylemedi. Ben kafama göre eczaneden en iyisi hangisiyae onu verin demiştim eczacıda Solgar Flacın verdi. Kullanıyın mı bilemedim bayada para verdim
Evet herhangi folik asit kullanabilirsin sadece 400 mg olması yeterli dediMerhaba doktorunuza danışınız mi solgar folacin i
Ay hadi hayırlısı kan ver bence ve bizide haberdar etBenim de bugün çatlatma iğnesi 12 aşılama 11 gün idrar testi aşırı silik çıkıyo kafam çok karıştı![]()
İnşallah güzel sonuçlar görürsün canımAşılama gününü sayarsak bugün 12. Gün testim bölye çatlama iğnesi de 13. Gün bugün kan vericem dua edin kızlar
Hayır olmaz ben başladığımdan beridir ocean inositol kullanıyorum sorun olmazKızlar dün aşılama oldum olmadan öncede ocean polysitol inositol kullanıyodum aşılama sürecindede kulanmamda zarar olmaz dimi sonuçta vitamin ama
Teşekkürler canım verdin mi kanHayır olmaz ben başladığımdan beridir ocean inositol kullanıyorum sorun olmaz