Merhaba bende bugün kontrole gittim. Pazartesi pek bir gelişme yok demişti bugün büyümüş 17mm sağ da var dedi pazartesi aşılamaya çağırdı sizde durum nedir ?Benim de iki yumurtam görünüyor 10,5 mm dedi. İki doz daha yapıp perşembe günü kontrole gideceğim. Rabbim hepimizi hayırlı haberlere kavuştursun
(Benim hiç yumurtalarım büyümemiş demek ki diye düşünüyorum hiç böyle ağrı hissetmemiştim. 2-3 ayda bir regl oluyordum zaten hep)
Canım çokkk sevindim Rabbim daim etsin hayırlısıylaMerhaba canım. Kesemizi gördük çok şükür. Tam istenildiği gibi rahime yerleşmiş. İnşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Çok küçük olduğu için sadece keseyi gördükkese göründükten sonra artık beta baktırmaya gerek yok ultrasonla takip edeceğiz dedi. Sabırsızlık ve dua ile bekliyorum. Ara ara kasık batmalarım ve gaz sancısı gibi sancılarım oluyor ve çok çabuk yoruluyorum.
Hayırlı olsun inşaAşlah güzel haberleni alırızMerhaba kızlar bende 21 nisanda aşılama oldum. Hafif duzeyde pcos vardi daha once 1 kez asilama oldu pozitif cikti ama 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum malesef. Bu sefer catlatma iğnesi bulmakta çok zorlandım en son ankara gidip aldım. 18mm ile catlatma ignesi yapildi. Asilama sonrasi progestan basladim. Heyecanla bekliyorum umarım hepimiz güzel haberler alırız:)
Allah razı olsun canım. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırımCanım çokkk sevindim Rabbim daim etsin hayırlısıyla
Merhaba benim 5 yumurtam büyümüşMerhaba bende bugün kontrole gittim. Pazartesi pek bir gelişme yok demişti bugün büyümüş 17mm sağ da var dedi pazartesi aşılamaya çağırdı sizde durum nedir ?
Çatlatma iğnesini nereden aldınız acaba bende ankaradayimMerhaba kızlar bende 21 nisanda aşılama oldum. Hafif duzeyde pcos vardi daha once 1 kez asilama oldu pozitif cikti ama 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum malesef. Bu sefer catlatma iğnesi bulmakta çok zorlandım en son ankara gidip aldım. 18mm ile catlatma ignesi yapildi. Asilama sonrasi progestan basladim. Heyecanla bekliyorum umarım hepimiz güzel haberler alırız:)
Ayyy inşallah pozitiftir ama 12. Gün kanda net çıkıyormuş baya da görünüyor ikinci çizgi umarım bebiş vardır ben de 26sında ilk aşılamamı oldum 2 gün oldu daha bekliyorumKızlar bugün çatlatma iğnesinin 11 aşılamanın 10. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama çok silik bir çizği var ilaç etkisi mi acaba
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır20 nisanda adetim 5 günü letü kullanmaya başladım bugün kontrole gideceğim inşallah gelişmiştir sıkıntı olmazsa aşılama yapacağız
Amiiin amin İnşallahKızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum aranız da şuan ha ile olan arkadaşımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de regl 2.Günden itibaren 16 Nisan yani Gonal f 50 ml kullandım ikinci kontrolümde sağ ve solda 18,5 ve 17,5 mm yumurtalarım gelişmişti ovitrelle vuruldum ertesi sabah çok özür dilerim deli gibi akıntım vardı ve 26 sında ilk aşılamam oldu heyecandan ölücem bi yandan hevesliyim bi yandan ise umutlanıp üzülücem diye korkuyorum kızlar kusura bakmayın uzun yazdım baya Allah hepimizin kucağını sağlıkla evlatlarımızla doldursun
Banada bugün iki yumurta gelişmiş 18 mm 21 mm yarında kontrole çağırdı sonra karar verecek sanırsamAmiiin amin İnşallahİnşallah pozitif olur İnşallah Ben de çarşamba günü aşılama olacağım. İnşallah olumlu sonuçlar alırız
Maşallah hayırlı haberler olur inşallahBanada bugün iki yumurta gelişmiş 18 mm 21 mm yarında kontrole çağırdı sonra karar verecek sanırsam
Ne durumdasınızSelam kızlarbende 23 nisanda aşılama oldum şuan bekleme sürecindeyim çok heyecanlı durumlar Allah hepimize nasip etsin inşallah
Merhaba sordunuz mu bende bu markadan aldımEvet canım en güzel bilgiyi doktorun verir. Herkesin farklıdır tedavi yöntemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?