Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Merhaba bende bugün kontrole gittim. Pazartesi pek bir gelişme yok demişti bugün büyümüş 17mm sağ da var dedi pazartesi aşılamaya çağırdı sizde durum nedir ?

Canım çokkk sevindim Rabbim daim etsin hayırlısıyla

Hayırlı olsun inşaAşlah güzel haberleni alırız

Merhaba bende bugün kontrole gittim. Pazartesi pek bir gelişme yok demişti bugün büyümüş 17mm sağ da var dedi pazartesi aşılamaya çağırdı sizde durum nedir ?
Merhaba benim 5 yumurtam büyümüş iki gün 50lik iğne yap iki gün yapma dedi doktor çoklu gebelik ihtimaline karşı, yumurtalar sönsün dedi. Pazartesi gideceğim ben de e2 kan alıcaz dedi bakalım ne olacak sonuç

Çatlatma iğnesini nereden aldınız acaba bende ankaradayim

Bütün eczaneleri tek tek aradım sadece Medicalpark kecioren hastanesinin yanındaki eczanede buldum her eczaneye 1 adet veriliyormuş kimi stok yapıyor yok diyor kimi reçeteli mi diye sorup reçetesiz fazla fiyata satmaya çalışılıyor. Bulmak 1 ayimi aldı o surecte bosa hormon kullanmis oldum malesef. Baya uğraşmanız gerekiyor umarım kolaylıkla bulursunuz

Selam kızlar bende 23 nisanda aşılama oldum şuan bekleme sürecindeyim çok heyecanlı durumlar Allah hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 11 aşılamanın 10. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama çok silik bir çizği var ilaç etkisi mi acaba

Eklentiler

• IMG_5893.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 27
20 nisanda adetim 5 günü letü kullanmaya başladım bugün kontrole gideceğim inşallah gelişmiştir sıkıntı olmazsa aşılama yapacağız

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 11 aşılamanın 10. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama çok silik bir çizği var ilaç etkisi mi acaba
Ayyy inşallah pozitiftir ama 12. Gün kanda net çıkıyormuş baya da görünüyor ikinci çizgi umarım bebiş vardır ben de 26sında ilk aşılamamı oldum 2 gün oldu daha bekliyorum

Kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum aranız da şuan ha ile olan arkadaşımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Ben de regl 2.Günden itibaren 16 Nisan yani Gonal f 50 ml kullandım ikinci kontrolümde sağ ve solda 18,5 ve 17,5 mm yumurtalarım gelişmişti ovitrelle vuruldum ertesi sabah çok özür dilerim deli gibi akıntım vardı ve 26 sında ilk aşılamam oldu heyecandan ölücem bi yandan hevesliyim bi yandan ise umutlanıp üzülücem diye korkuyorum kızlar kusura bakmayın uzun yazdım baya Allah hepimizin kucağını sağlıkla evlatlarımızla doldursun

Amiiin amin İnşallah İnşallah pozitif olur İnşallah Ben de çarşamba günü aşılama olacağım. İnşallah olumlu sonuçlar alırız

Kızlar bende 24 nisanda aşılama oldum dua eder dua beklerim inşallah hayırlı haberler alırız bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…