Evet canım pazartesi 78.9 Çarşamba 230 yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla ilerler…Canım ne durumda değerin baktırdın mı
Çok sevindim ilerlemesine canım inşaAllah böyle devam ederEvet canım pazartesi 78.9 Çarşamba 230 yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla ilerler…
İnşallah canım ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ödüm patlıyor ya kimyasalsa ya dış gebelikse diye. Ya düşerse diye. Rabbim esirgesin.Çok sevindim ilerlemesine canım inşaAllah böyle devam eder
Kendini sakın o modlara sokup canını sıkma Rabbim yazdıysa olur hayırlısıysa olsun canım sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun keyifle günlerini geçirebileceğin bi gebeliğin olsunİnşallah canım ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ödüm patlıyor ya kimyasalsa ya dış gebelikse diye. Ya düşerse diye. Rabbim esirgesin.
Aminnnn darısı sizlerin basınaa. Sizlerinde böyle güzel haberlerinizi tez vakitte alalım inşallah. AminnnnnKendini sakın o modlara sokup canını sıkma Rabbim yazdıysa olur hayırlısıysa olsun canım sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun keyifle günlerini geçirebileceğin bi gebeliğin olsun
Salı günü gideceğim ben de birbirimizi haberdar edeliimHoşgeldin canım bende bugün ikinci iğnemi vurdum. Pazartesi kontrole gidicem
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım aşılama sebebin neydi acabaMerhaba kızlar bende cuma günü mikroçip aşılama yaptırdım ve bekliyorum dua eder misiniz
Merhaba bugün kontrole gidecektiniz,gittiniz mi?Hoşgeldin canım bende bugün ikinci iğnemi vurdum. Pazartesi kontrole gidicem
Merhaba pazartesi kontrole gittim benim yumurtalar baya inatçı oldugu için pek bir gelişme olmamış, aynı dozda aynı şekilde kullanmaya devam et cuma günü kontrole gel dedi doktor. Sizde durumlar nasıl?Merhaba bugün kontrole gidecektiniz,gittiniz mi?
Merhaba bugün kaçıncı gününüz? Güzel haberlerini bekliyorumMerhaba kızlar bende cuma günü mikroçip aşılama yaptırdım ve bekliyorum dua eder misiniz
Merhaba canım nasılsın değer durumun nasıl sağlıklı bir şekilde ilerlemiştir inşallahAminnnn darısı sizlerin basınaa. Sizlerinde böyle güzel haberlerinizi tez vakitte alalım inşallah. Aminnnnn
Merhaba 6, günüm çok bi belirtim yok sadece gaz iştah açıklığı ve sırt ağrısı varMerhaba bugün kaçıncı gününüz? Güzel haberlerini bekliyorum
Benim de iki yumurtam görünüyor 10,5 mm dedi. İki doz daha yapıp perşembe günü kontrole gideceğim. Rabbim hepimizi hayırlı haberlere kavuştursunMerhaba pazartesi kontrole gittim benim yumurtalar baya inatçı oldugu için pek bir gelişme olmamış, aynı dozda aynı şekilde kullanmaya devam et cuma günü kontrole gel dedi doktor. Sizde durumlar nasıl?
Sanırım Polikistik Overden bahsetmiş, daha önce böyle bi tanınız var mıydı?Kızlar merhaba. Ben de gonal-F 450 kullanmaya başladım. Bugün 5. iğnem olacak. Kontrole gittim ve doktor sağ ve sol pco dedi. Bu ne demek olumsuz bir şey mi anlamadım. Soramadım da. Bilgisi olan var mı ?
Merhaba canım. Kesemizi gördük çok şükür. Tam istenildiği gibi rahime yerleşmiş. İnşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Çok küçük olduğu için sadece keseyi gördükMerhaba canım nasılsın değer durumun nasıl sağlıklı bir şekilde ilerlemiştir inşallah
güzel haberlerinizi alırız inşallahMerhaba kızlar bende 21 nisanda aşılama oldum. Hafif duzeyde pcos vardi daha once 1 kez asilama oldu pozitif cikti ama 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum malesef. Bu sefer catlatma iğnesi bulmakta çok zorlandım en son ankara gidip aldım. 18mm ile catlatma ignesi yapildi. Asilama sonrasi progestan basladim. Heyecanla bekliyorum umarım hepimiz güzel haberler alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?