Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ödüm patlıyor ya kimyasalsa ya dış gebelikse diye. Ya düşerse diye. Rabbim esirgesin.
Kendini sakın o modlara sokup canını sıkma Rabbim yazdıysa olur hayırlısıysa olsun canım sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun keyifle günlerini geçirebileceğin bi gebeliğin olsun

Kendini sakın o modlara sokup canını sıkma Rabbim yazdıysa olur hayırlısıysa olsun canım sağlıklı sıhhatli gebeliğin olsun keyifle günlerini geçirebileceğin bi gebeliğin olsun
Aminnnn darısı sizlerin basınaa. Sizlerinde böyle güzel haberlerinizi tez vakitte alalım inşallah. Aminnnnn

Pko ve sperm hareketsiz oranı yüksekti 3 yumurta gelişti iki tane 19 mm ve 21 mm bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba. Ben de gonal-F 450 kullanmaya başladım. Bugün 5. iğnem olacak. Kontrole gittim ve doktor sağ ve sol pco dedi. Bu ne demek olumsuz bir şey mi anlamadım. Soramadım da. Bilgisi olan var mı ?

Merhaba pazartesi kontrole gittim benim yumurtalar baya inatçı oldugu için pek bir gelişme olmamış, aynı dozda aynı şekilde kullanmaya devam et cuma günü kontrole gel dedi doktor. Sizde durumlar nasıl?
Benim de iki yumurtam görünüyor 10,5 mm dedi. İki doz daha yapıp perşembe günü kontrole gideceğim. Rabbim hepimizi hayırlı haberlere kavuştursun
(Benim hiç yumurtalarım büyümemiş demek ki diye düşünüyorum hiç böyle ağrı hissetmemiştim. 2-3 ayda bir regl oluyordum zaten hep)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Ben de gonal-F 450 kullanmaya başladım. Bugün 5. iğnem olacak. Kontrole gittim ve doktor sağ ve sol pco dedi. Bu ne demek olumsuz bir şey mi anlamadım. Soramadım da. Bilgisi olan var mı ?
Sanırım Polikistik Overden bahsetmiş, daha önce böyle bi tanınız var mıydı?

Merhaba canım nasılsın değer durumun nasıl sağlıklı bir şekilde ilerlemiştir inşallah
Merhaba canım. Kesemizi gördük çok şükür. Tam istenildiği gibi rahime yerleşmiş. İnşallah 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Çok küçük olduğu için sadece keseyi gördük kese göründükten sonra artık beta baktırmaya gerek yok ultrasonla takip edeceğiz dedi. Sabırsızlık ve dua ile bekliyorum. Ara ara kasık batmalarım ve gaz sancısı gibi sancılarım oluyor ve çok çabuk yoruluyorum.

Merhaba kızlar bende 21 nisanda aşılama oldum. Hafif duzeyde pcos vardi daha once 1 kez asilama oldu pozitif cikti ama 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum malesef. Bu sefer catlatma iğnesi bulmakta çok zorlandım en son ankara gidip aldım. 18mm ile catlatma ignesi yapildi. Asilama sonrasi progestan basladim. Heyecanla bekliyorum umarım hepimiz güzel haberler alırız:)

Bugün kontrole gittim 5 yumurtam büyümüş
güzel haberlerinizi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…