- 5 Nisan 2015
- 123
- 106
- 32
Niye olamiyosun benim adetlerim hic sasmazİnşallah adet ılmayı beklıyorum tarlusal da kullandım ama henüz olamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye olamiyosun benim adetlerim hic sasmazİnşallah adet ılmayı beklıyorum tarlusal da kullandım ama henüz olamadım.
Bide bise . Sorucam canim ohss ne oluyoİnşallah adet ılmayı beklıyorum tarlusal da kullandım ama henüz olamadım.
Pko luyum ben o yüzden adetlerim düzensiz..Niye olamiyosun benim adetlerim hic sasmaz
tüp bebekte yumurtalar ilaçla uyarılıyor ya fazla uyarılmasına vücudun verdiği tepkiymiş.bende cok net bilmiyorumBide bise . Sorucam canim ohss ne oluyo
Anladim canim hayirlisi ins dondurulmuslarin varmiydiPko luyum ben o yüzden adetlerim düzensiz..
tüp bebekte yumurtalar ilaçla uyarılıyor ya fazla uyarılmasına vücudun verdiği tepkiymiş.bende cok net bilmiyorum
Evet canım 15 tane 1.kalite 5.gün embiriyom var.inşallah tutarAnladim canim hayirlisi ins dondurulmuslarin varmiydi
Oyy masallah subhanallah benim iki tane kaldilarEvet canım 15 tane 1.kalite 5.gün embiriyom var.inşallah tutar
İnşallah ikiside bı dünyada kalmaya devam ederler baska embiriyoya ihtiyacın kalmaz.bende yumurta bol oldugu için dıkıntı olmuyor 28 tane toplanmiştiOyy masallah subhanallah benim iki tane kaldilar
hoşgeldin aramıza bende mayısın 7si gibi başlıcam tedaviye bir mucize olur ds inşallah bu ay bebeğim gelir hiç gerek kalmaz tedaviye DİĞER KIZLAR sizler neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyorMerhaba kizlar. Ben Suan dogum kontrol hapi kullaniyorum ve 11 mayista tedavim baslayacak. Ben polikistik overim esimdede morfoloji sifir. Anadolu saglik merkezinde baslicam tedaviye.
Hos bulduk canim. Hastanenin eczanesi ilaclarima 1.150 fiyat vermisti. Tanidik bir eczaneye gittim 680 liraya indirdi fiyati sok oldum. Bu fiyat cok dusuk degil mi?hoşgeldin aramıza bende mayısın 7si gibi başlıcam tedaviye bir mucize olur ds inşallah bu ay bebeğim gelir hiç gerek kalmaz tedaviye DİĞER KIZLAR sizler neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor
hastanenin eczanesi seni kszıklamaya çalışmış canımm doğru fiyatı tanıdık eczane vermiş allah razı olsun bende ilaç almadan 4_5 eczaneye sorar öyle alırım fiyst çok değişiyo çünküHos bulduk canim. Hastanenin eczanesi ilaclarima 1.150 fiyat vermisti. Tanidik bir eczaneye gittim 680 liraya indirdi fiyati sok oldum. Bu fiyat cok dusuk degil mi?
silik çıktıysa hamilesin canım.erken yaptığın için silik çıkmıştır.hamile olmasaydın ikinci çizgi hiç çıkmazki.pembe akıntıda yerleşme kanamasıdır :)Benim bugun transferimin 10. Günü cok canim sıkkın dün idrar testi yaptim cok silik cikti ikinci cizgi .bugun cok az 1 damla kadar pembe akinti geldi .adet olacakmis gibi hissediyorumm. Bole olan varmi arkadaslar
kanunen yasak ama gittiğin hastane özelse iki istediğini söyle koyarlar.sıkıntı çıkarmazlar bence.onlar yeterki istesinler kılıfına uyduruyorlarYa kizlar birde doktordan 2 embriyo koymasini istesem koyar mi. Kanunen yasak sanirim ama ben sansi arttirmak icin 2 tane istiyorum. Biri tutsa yeter.
canımmm üzülme hamilesin sen hadi gözün aydın olsun benim dondurulmuş denememde 14.günü silik hemde çok silik çıktı 2çizgi hamileydim fakat 2hafta sonra düşük oldu kimyasal gebilik miş demek istediğim düşük hemen olmuyo ilk bthgc 49 çıktı sonra 70olfu sonra 50 düştü ondan 10gün donrada adet oldum pozitifi görünce 2hafta sonra adetim başladı sen morlini yüksek tut hemen dr git ilsç verir brlki ihmal etme progestan kulkanıyomusunBenim bugun transferimin 10. Günü cok canim sıkkın dün idrar testi yaptim cok silik cikti ikinci cizgi .bugun cok az 1 damla kadar pembe akinti geldi .adet olacakmis gibi hissediyorumm. Bole olan varmi arkadaslar
bende bu ay başlıyordum ama reglim gecikti 4 gün.çalışıyorum ve izin tarihimi ona göre ayarlamıştım 10 günlüğüne gidip gelecektimhoşgeldin aramıza bende mayısın 7si gibi başlıcam tedaviye bir mucize olur ds inşallah bu ay bebeğim gelir hiç gerek kalmaz tedaviye DİĞER KIZLAR sizler neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor
canımmm üzülme hamilesin sen hadi gözün aydın olsun benim dondurulmuş denememde 14.günü silik hemde çok silik çıktı 2çizgi hamileydim fakat 2hafta sonra düşük oldu kimyasal gebilik miş demek istediğim düşük hemen olmuyo ilk bthgc 49 çıktı sonra 70olfu sonra 50 düştü ondan 10gün donrada adet oldum pozitifi görünce 2hafta sonra adetim başladı sen morlini yüksek tut hemen dr git ilsç verir brlki ihmal etme progestan kulkanıyomusun
canmmm merak ettim seni pembe akıntıların devam ediyormuEvet fitilini kullaniyorum gunde 3 kere 2 ser tane birtanede hap ben yurt disindayim hafta sonu doktora ulasamam malesef pazartesiyi bekleyecem carsamba test gunum insallah adet olmam.dedigin gibi hamileyimdirrr.