- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 34
Bende öyle yapcam ama bazıları tüp bebeği ertele ,bazıları da erteleme diyor, tut Oruç oruçtan sonra yaptır ozmana da gecikiyorSana tavsiyem hiç tutma çünkü yumurta gelişiminde düzenli beslenme çok önemli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapcam ama bazıları tüp bebeği ertele ,bazıları da erteleme diyor, tut Oruç oruçtan sonra yaptır ozmana da gecikiyorSana tavsiyem hiç tutma çünkü yumurta gelişiminde düzenli beslenme çok önemli.
ben olsam orucumu tutar ondan sonra yaptırırdım çünkü çocuk için orucumu tutmazsam allahta bana o çocuğu nasip etmez tutmaz diye korkardım bu sadece benim fikrimBende öyle yapcam ama bazıları tüp bebeği ertele ,bazıları da erteleme diyor, tut Oruç oruçtan sonra yaptır ozmana da gecikiyor
Kaç günde bir kontrole gdyosun cnm ben şehir dışından gidip gelicem de
Bende öyle yapcam ama bazıları tüp bebeği ertele ,bazıları da erteleme diyor, tut Oruç oruçtan sonra yaptır ozmana da gecikiyor
Canım bence oruç zamanı yaptır. Neden diye sorarsan. Oruç zamanında tüp bebeğe talep çok azalıyor. Hasta sayısı düştüğü için doktorlar geriye kalan hastalara daha fazla vakit ayırabiliyorlar. Bu özel bir durum sonuçta. Daha sonra kaza orucu tutarsın. Benim tedavimde ramazana denk geliyor. Gerçi ben zaten oruç tutmuyorum ama tutsam da dediğim gibi yapardım.Bende öyle yapcam ama bazıları tüp bebeği ertele ,bazıları da erteleme diyor, tut Oruç oruçtan sonra yaptır ozmana da gecikiyor
Bu durumu doktoruna sordun mu? Eğer benim bu tedavimde tutmazsa dondurulmuş embriyo transferi için çok beklemeyi düşünmüyorum. Gerçi doktorun ne diyeceği de önemli.kafam çok karışık lütfen cvp wern
cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??
histereskopi oldum temız çıktı doktor 2.ci adetınde dondurulmuşu yollarz dedıBu durumu doktoruna sordun mu? Eğer benim bu tedavimde tutmazsa dondurulmuş embriyo transferi için çok beklemeyi düşünmüyorum. Gerçi doktorun ne diyeceği de önemli.
Canim ben de ramazanda tedavinin ertelenmesinden yanayim...senede bir aylik bir ibadet, onuda hastalerde gecirmek mantikli gelmiyor...cok sukur tup bebek tedavisinin zamani ayarlanabilir, cok cok zoraki olmadikca bence ramazan oncesi veya sonrasina olarak ayarlanabilir...ama bazen zoraki durumlarda olabiliyor..o zaman farkli tabi...Bende öyle yapcam ama bazıları tüp bebeği ertele ,bazıları da erteleme diyor, tut Oruç oruçtan sonra yaptır ozmana da gecikiyor
Canım bu Dünya'da her şey evlat bile dünyalık kuranda ayet var "biz onları mal ile evlat ile kimine vererek kimine vermeyerek imtihan ederiz" diyor,Önceliğimiz ahiretimiz Olmalı Dünya'da bize imtihan vesilesi olacak bişey için karşılığını mükafat olarak Allah'ın vereceği oruçtan vazgeçme bence de. Yaptığımız küçücük bi iyiliğe Rabbimiz en az 10 sevap veriyor oruca vereceği ise Allah ile kul Arasında bence sıhhatli isen orucunu tut vücudunu temizle zira Oruç tutan sıhhat bulur belki Rabbim bu mübarek ay hürmetine dra bile Muhtaç etmeden sevindirir seni de kusura bakma uzun oldu ama gönlüm Razı olmadı ben de şu anda tedavi oluyorum ama eğer kıymetimde yoksa tedaviye ara verip Ramazan'dan sonra tekrar başlarım Hakkımızda Hayırlısı olsun öpüyorum
Anladım cnm Saol Allah Razı olsun bu konuyu dile getiriyorum hep forumda çünkü kafam karman çorman oldu 3 Yıldır uğraşıyoruz ben haziranda yapmazsam Temmuz'daki bayram öncesi ve bayrama a denk geliyor Ağustos'ta ise tatile giriyorlar doktorlar yani Eylül'e kalıyor bu demek oluyorki nerdeyse 3 ay ertelemiş oluyorum ve gerekirse istihareye yatcam :) benim bilmek istedim kaza yapabilirmiyiski caiz mi diye yani zaten mejbur tutmam gerekiyorsa tutarım oruçlarımı aksatmayı bende istemem çok şükür tutmuşumdur hep,,Canım bu Dünya'da her şey evlat bile dünyalık kuranda ayet var "biz onları mal ile evlat ile kimine vererek kimine vermeyerek imtihan ederiz" diyor,Önceliğimiz ahiretimiz Olmalı Dünya'da bize imtihan vesilesi olacak bişey için karşılığını mükafat olarak Allah'ın vereceği oruçtan vazgeçme bence de. Yaptığımız küçücük bi iyiliğe Rabbimiz en az 10 sevap veriyor oruca vereceği ise Allah ile kul Arasında bence sıhhatli isen orucunu tut vücudunu temizle zira Oruç tutan sıhhat bulur belki Rabbim bu mübarek ay hürmetine dra bile Muhtaç etmeden sevindirir seni de kusura bakma uzun oldu ama gönlüm Razı olmadı ben de şu anda tedavi oluyorum ama eğer kıymetimde yoksa tedaviye ara verip Ramazan'dan sonra tekrar başlarım Hakkımızda Hayırlısı olsun öpüyorum
Anladım cnm Saol Allah Razı olsun bu konuyu dile getiriyorum hep forumda çünkü kafam karman çorman oldu 3 Yıldır uğraşıyoruz ben haziranda yapmazsam Temmuz'daki bayram öncesi ve bayrama a denk geliyor Ağustos'ta ise tatile giriyorlar doktorlar yani Eylül'e kalıyor bu demek oluyorki nerdeyse 3 ay ertelemiş oluyorum ve gerekirse istihareye yatcam :) benim bilmek istedim kaza yapabilirmiyiski caiz mi diye yani zaten mejbur tutmam gerekiyorsa tutarım oruçlarımı aksatmayı bende istemem çok şükür tutmuşumdur hep,,
Anladım cnm Saol Allah Razı olsun bu konuyu dile getiriyorum hep forumda çünkü kafam karman çorman oldu 3 Yıldır uğraşıyoruz ben haziranda yapmazsam Temmuz'daki bayram öncesi ve bayrama a denk geliyor Ağustos'ta ise tatile giriyorlar doktorlar yani Eylül'e kalıyor bu demek oluyorki nerdeyse 3 ay ertelemiş oluyorum ve gerekirse istihareye yatcam :) benim bilmek istedim kaza yapabilirmiyiski caiz mi diye yani zaten mejbur tutmam gerekiyorsa tutarım oruçlarımı aksatmayı bende istemem çok şükür tutmuşumdur hep,,
Merhaba. Transferin yapıldı mi . şuan ne aşamadasın ?Canım ben geçen hafta Çarşamba gittim bana iğneyi tarif etti 5 gün sonra gel dedi pazartesi gittim kan tahlili muayene yapıldı çatlamayı Önleyici iğne verdi Çarşamba gel dedi işte böyle ama Dr a göre Değişiyor önceki durum gün aşırı kontrole çağırıyordu