Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

Insallah oyledir...:KK49: daha once sebebsiz kisirlik denmisti...4 sene gotmedigim doktor kalmadi hamd olsun en azindan adi belli simdi..inan ona bile sevindim...sebebsiz bir seyle ugrasmak cok daha yipratici...:KK61:
kesinlikle öyle derdi veren Allah dermanınıda verir.sen elinden geleni yapmışsın tedavini olmuşsun.bende biyopsi aldırmadım direkt transfere gideceğim.2.negatif alırsam öyle yaptırcam.hsg çektirmiştim 6 ay önce sıkıntı olsaydı orada çıkardı sanırım değil mi

canim bana oncesinde dogum kontrol hapi verdi.nisan 13 e kadar kullanicam, nisan 15de ultrasonla kontrol edip, igneleri ayarlicak...muhtemelen 300ui Gonal F kullanicam...yazin 225 ui kullanmistim 11 yumurta oldu, dozu biraz yuksek tutup daha cok yumurta olussun istiyoruz..yenim yumurta toplama nisan sonuna denk geliyor dediler, galiba o kismi seninkinden farkli olacak...toplamadan sonra dondurulacak, transfer bir sonraki adette olacak...yani mayis ortasi...ben ilki negatif oldugu icin hemen transfer istemedim sansi artirmak icin...Insallah guzel haberlerle geliriz...:nazar:

Canım benim adetim hep gecikir o yüzden biz kesin bir takvim oluşturamadık. Ama transferin mayısın 2. haftası gibi olabileceğini düşünüyoruz. Sanırım aşağı yukarı aynı tarihlere denk gelicez. Umarım herşey ikimiz hatta hepimiz için yolunda gider:KK68::KK66: Beraber gün sayar berabr hayırlı haberleri alırız allahın izniyle...

Kizlar, doktorla tekrar gorustuk, normalde 300ui Gonal F demisti ama simdi 225 ui ile baslayalim dedi...bu arada kan testi yapmisti, FSH7, E2 33 cikmisti...aceba ondan mi degistirdi...ben biraz daha yuksek dozda olsun ki daha cok yumurta alinsin istiyordum...icinizden ignelere baslayan var mi? dozunuz ve yumurta sayiniz nasil?
Ben basladim ignelere 9.gun oldu bugun.simdilik 13 folikul gozukuyor.p.teside bi aksilik olmazsa opu yapariz dedi doktorum.menopur 7 gun 150 lik vurdum 2 gundurde 225 yapti.ayrica bugunde sabah aksam cetrodite igne verdi.

Ben basladim ignelere 9.gun oldu bugun.simdilik 13 folikul gozukuyor.p.teside bi aksilik olmazsa opu yapariz dedi doktorum.menopur 7 gun 150 lik vurdum 2 gundurde 225 yapti.ayrica bugunde sabah aksam cetrodite igne verdi.

Masallah canim, senin igneler bitmis nerdeyse...ben hala baslicam...yumurta sayisi da cok iyi masallah..insallah guzel sonuca az kalmis...

germis olsun...canim insallah sana da ugurlu gelir bu denemen:emir_bebek:...kaybin icin uzuldum ama en azindan embriyonun tutunabildigini biliyorsun:nazar::nazar:..inan bu da onemli...benim hic dusugum yok..o yuzden acaba tutunmada mi sorun var diye de dusunuoyrum tabi...
inşallah hepimiz bu defa meleklerimizi kucağımıza alırız canımm evet dediğin gibi seninde 10günde olsa bebeğim tutundu ama o zaman daha çok üzüldüm inann

Zaman gercekten cok hizli geciyor... Nisan veya Mayista dusunuyorum. Nisan da muayene olup sartlarim uygunsa baslayacagim. Su anda hazirlik olarak D vitamini, folik asit takviyesi yapiyorum ve bir de kilo vermeye calisiyorum ama gelgelelim istah pek yerinde :) Sen neler yapiyosun ?

geçmiş olsun.tedavinde hayırlı olur inşallah.bende dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı.tek tüple gerçekten zor oluyor.tüp bebeğe karar vermekle iyi yapmışsın.normal yolla hamile kalma şansımız diğerlerine göre yarı yarıya düşüyor malesef.

aynen.ben pkoluyum bi de.gecen ay ilacsiz solda oldu.bu ay ilacla yine solda oldu.tup bebek kararini bi anda verdim.cok yoruldum cunku
gecmis olsun canim...insallah son denemen olur bebegine kavusursun...yas kac?

30 yasindayim cnm

Merhaba kızlar 24 yaşîndayım .8 yıllık evliyimeşimde sperm sayısı düşük bendede pko var.ilk denememden 31 aylık bir kızım var.ikinciye şubatta basladım ohss olum transfer iptal oldu 15 tane 1.kalite 5.gün embiriyom donduruldu bu önümüzdeki birkaö günde adet olucam inşallah transferim var.

inşallah hepimiz bu defa meleklerimizi kucağımıza alırız canımm evet dediğin gibi seninde 10günde olsa bebeğim tutundu ama o zaman daha çok üzüldüm inann
Allah size uzuntulerinizi unutturacak bebekler nasip eder insallah...:)

Kizlar listeye eklememi isterseniz haber verir...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

isim.............yas...........sebebi.........deneme sayisi.........transfer gunu.........sonucu.....
sarojo.........32........endometriosis..........2ci.....................belli degil..............nasip insallah:KK19:
Cudis...........35......sebebsiz inferitile....... 1......................belli degil.............. hayirlisiyla insallah:KK60:
bebesko.... 32.........sperm dna hasarı/düzeldi... ..2.....................hayirlisiyla insallah:KK60:
liveyourlife88......27..........................................2.tup bebek..........hayirlisiyla insallah:KK60:

aynen.ben pkoluyum bi de.gecen ay ilacsiz solda oldu.bu ay ilacla yine solda oldu.tup bebek kararini bi anda verdim.cok yoruldum cunku
bendede var pko.klomen kullandığım zaman tüpümün olmadığı yerde oluyordu hep yumurta.ilaçsız hiç olmuyor.ama tüp bebek tedavisinde tüpün olduğu yerde daha çok oldu

X