Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz. Ya ikiside tutarsa diye ben cok korkuyorum. İkizin bakimi zordur ve bana yardim edecek kimse yok. Bir tane koydursam tutma ihtimali daha dusuk olur diye dusunuyorum. Kafam inanilmaz karisik. SiZ olsaniz ne yapardiniz
tamda adamına sordun canım :) bizde eşimle 2 aydır bunu düşünüyoruz.seni çok iyi anlıyorum o yüzden.mayısta transfer olacak benimde.büyük bir ihtimal 2 embriyo konulacak ama.ilk tedavidede 2 tane transfer edildi ama tutmadı.8 hücreliydi ikiside.iyikide iki koydurmuşum tek koydursaydım pişman olurdum galiba.benimde bakacak kimsem yok.ailemden kilometrelerce uzağım.hem ikiside tutacak diye birşey yokki öyle düşün.genellikle biri diğerini itiyormuş ve tek tutuyormuş.Allah a bırak.hakkımızda hayırlısını versin.

evet canım haberlerde çıkmıştı orada gördüm.bir bayanın 5.tüp bebek denemesi bu serum sayesinde tutmuş.gittiğim merkezde yapılmıyor ama.gidince bi sorayım ama.
bende yarın arayıp soracam tatlımmm...bıde balanslama yöntemı onu duydun mu

ben
tamda adamına sordun canım :) bizde eşimle 2 aydır bunu düşünüyoruz.seni çok iyi anlıyorum o yüzden.mayısta transfer olacak benimde.büyük bir ihtimal 2 embriyo konulacak ama.ilk tedavidede 2 tane transfer edildi ama tutmadı.8 hücreliydi ikiside.iyikide iki koydurmuşum tek koydursaydım pişman olurdum galiba.benimde bakacak kimsem yok.ailemden kilometrelerce uzağım.hem ikiside tutacak diye birşey yokki öyle düşün.genellikle biri diğerini itiyormuş ve tek tutuyormuş.Allah a bırak.hakkımızda hayırlısını versin.
ilk düşüğümde 2 tane transfer ettırebılır mıyım...27 yaşndaym

yaaa bende 2 tane ıstıorm:KK43:(( doktor neden ıstemıoooo kıbrısta serbest mııı

Gunaydin herkese. Valla ben kendi kendime stres oluyorum ama belki doktor 2 transferi kesinlikle kabul etmicek yani oda var. Henuz bu konuyu doktorla hic konusmadim ama yazilanlara gore genelde 2 transfer yaptiriliyor gibime geldi.

Malesef sabahlaro akinto degilde kagida geliyo bu sabah pembe degil kandi umudumu kaybettim
canım mehaba yazılanları okuyordum dıkkatımı cektı. bende transferımın 7. gununde aynı senın yasadıgın gıbı peceteye leke seklınde kan geldı nokta nokta. bende cok korktum, meger yerlesme kanamasıymıs suan hamıleyım. korkma ıcını ferah tut lutfen...

Benim biraz lekeden fazlalasti ama idrar testinde silik cizgi cikmasi beni umutlandirdi . Kan verdim sabah oglenden sonra haber gelecek insallahh guzell haberler gelir sizlerle paylasirimm

Benim biraz lekeden fazlalasti ama idrar testinde silik cizgi cikmasi beni umutlandirdi . Kan verdim sabah oglenden sonra haber gelecek insallahh guzell haberler gelir sizlerle paylasirimm
canım ıcını ferah tut, bak sılık cıkmıs olmasa cıkarmı? ınsallah pozıtıf haberı alacaksın..

Masallah canim sen ilk denemede tutmus allah bagislasin ons ikincide nasip olur bende 23 yasindayim 6 senelik evliyim ayni sperm hareketsizligi var ilk denemede olmadi ikinci deneme dun yapildi dondurulmus 5 gun embriyosu rabbim ayirmasin ins hepimize nasip etsin
merhaba allahım inşallah herkesinki gibi sizinkini de olumlu olur. benim eşimde de sperm hareketliliği sıfır çıkıyor. ilk dememizde tutmadı. ikinci denemeyi gelecek ay başlayacağız. bizde embriyo kalitesizliği oldu sizde de aynı problem var mıydı?

bende eşimi göndermiştim canım test sonucu için.kendim almaya cesaret edememiştim.üzülme nasip değilmiş bu sefer.dondurulmuşların var mı

Bende Mayıs'ta başlıycam inş tüp bebeğe eşimin sperm sayısı çok düşük ve hareketliliği az inş bu topik hepimize uğurlu gelirde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

X