- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 36
Malesef sabahlaro akinto degilde kagida geliyo bu sabah pembe degil kandi umudumu kaybettimcanmmm merak ettim seni pembe akıntıların devam ediyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef sabahlaro akinto degilde kagida geliyo bu sabah pembe degil kandi umudumu kaybettimcanmmm merak ettim seni pembe akıntıların devam ediyormu
Arkadaşlar benimde transferin bugün 3. Günü hiç birşey hissetmiyorum bu 3.denemem bazen unutuyorum bile agrim olmadığın dan ayın 25i test günüm ama bende ne bi ağrı leke akıntı sancı hassasiyet hiç birşey yok
Anladim. Ben 150lik igne kullanicam. Peki sizin ilaclar ne kadar tuttu.hastanenin eczanesi seni kszıklamaya çalışmış canımm doğru fiyatı tanıdık eczane vermiş allah razı olsun bende ilaç almadan 4_5 eczaneye sorar öyle alırım fiyst çok değişiyo çünkü
Canim cok zor asamalardan gecmissin allah yardimcin olsun. Bak benim arkadasim d kurtaj oldu sonra yapisiklik oldu ve ameliyatla actilar. Doktor rahim duvarina dokunuldugu icin aktiflesir o ay hamile kalirsin dedi ve oylede oldu. O ay hamile kaldi. Suan dogum yapmak uzere.Kızlar Merbaha,
Ben 3 yıldır bebek ıcın yanan pkoluyum. Uzun tedavıler cok sayıda aşıalmalr sonucu ocak 2015 de tüp bebek yatırdım.. Tüp bebeğim tuttu ama 8 haftalıkken anneciğinini bıraktı yaktı yuregımı... Daha yenı toparlanıyorum. 40 gün kanama gördüm kurtajdan sonra ... o büyük kanamadan sonra bu hafta regli oldum am aleke leke gibiydi dedilerki kurtaj sonrası rahım agzınd ayapışma olabılır o leke ondan olabilir dedi ve doktora gıttım. kürtjdan sonra boyle bırsey mumkun onu anlamak ıcın 1 hafta ılac kullan rahım duvarı kalınlasıyormu bakalım sonrasınd aılacla adet gorursun ve yıne mıktar aynıysa ozaman var derim dedi... uzun bir süre çocuk düşünmem diyordum okadar ağladım ki , am ayine o ateş yüreğimde yanıyor. ilk tüp bebekımı borc alarakyatırdım hala onu ödüyorum bu ay bıterse tekrar denıyımmı dıyorum ama karmakarısıgım. Doktoruma bu kez 2 embrıyo transfer edemrısın dedım sağlık bakanlıgından yasak yapamam dedı. Halbukı ilk denemesınde bile kaçtane kişi var tarnsfer edilmiş. Tutmıcaks aöled etutmıcak biliyorum ama bıoraz daha rahat olurdu gönlüm. okadar para verıyorum okadar emek , ne olur ıkıtan ekoysalar... Sağlık bakanlıgına mail attım donmediler bile .. Umarım sizin sonuclarınız güzel olur sonuna kadar
Mutlaka doktora git. Her kanama adet degildir. Belkide bebek tutunmak icin suan mucadele veriyor.Adet günümdü dün sanirim adet oluyorum ilaclardan da bole parca parca oluyo yarin doktora gicedem bakalim
Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz. Ya ikiside tutarsa diye ben cok korkuyorum. İkizin bakimi zordur ve bana yardim edecek kimse yok. Bir tane koydursam tutma ihtimali daha dusuk olur diye dusunuyorum. Kafam inanilmaz karisik. SiZ olsaniz ne yapardinizkanunen yasak ama gittiğin hastane özelse iki istediğini söyle koyarlar.sıkıntı çıkarmazlar bence.onlar yeterki istesinler kılıfına uyduruyorlar
canmmm bebeğin sana tutunmaya çalışıyor evde iş falan yapma ayaklarını uzat dinlen yarında hemen doktoruna git allah a emanet olun9. Gunu yaptigim testte cok ince ve silik bir cizgi var resimde pek gorunmuyo 11. Gunu yaptigim testte daha net cizgi .ama ara ara cok az kanama varr bole olan varmii
Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz. Ya ikiside tutarsa diye ben cok korkuyorum. İkizin bakimi zordur ve bana yardim edecek kimse yok. Bir tane koydursam tutma ihtimali daha dusuk olur diye dusunuyorum. Kafam inanilmaz karisik. SiZ olsaniz ne yapardiniz
Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz. Ya ikiside tutarsa diye ben cok korkuyorum. İkizin bakimi zordur ve bana yardim edecek kimse yok. Bir tane koydursam tutma ihtimali daha dusuk olur diye dusunuyorum. Kafam inanilmaz karisik. SiZ olsaniz ne yapardiniz
Stres yapamiyorum ki zaten unutuyorum hep ama içim içimi yemiyo değil yani nasip artik bakicazUzulmee herkezte belirti olmuyor kisiden kisiye degisiyor. Sen stres yapmamaya bakk
Stres yapamiyorum ki zaten unutuyorum hep ama içim içimi yemiyo değil yani nasip artik bakicaz
ben mayısın ilk haftası başlıcam allah izin verirse ama ge d ki tedavi de 600-700 tl arası tutmuştuAnladim. Ben 150lik igne kullanicam. Peki sizin ilaclar ne kadar tuttu.
benim mayıs ayında transfer olcak inşallah.yarın başlıyor tedavimslm aranızda dondurulmuş embrıyo transferı yapacak olan var mı
transfer öncesi neler yapılacak bi serum varmış bağışıklık sıstemını kuvvetlendırıo dıye duydun mubenim mayıs ayında transfer olcak inşallah.yarın başlıyor tedavim