Merhaba arkadaşım bende 6 Nisanda opu oldum ve 9 Nisanda 2 tane embriyo transfer edildi.Test tarihim 21 Nisan.Şaşırdım ikimizinde aynı gün olmuş.Hadi hayırlısı birbirimize haber verelim.Slm cnm bende 26 martta basladim 6 nisanda opu yapildi 9 nisandada iki tane a kalite empriyo yerlestirildi beklemedeyim senin transfer niye erken oldu
6toplama 9 Nisan transfer 3. Gun denildiYanlis yazmisim 3 te toplama 8 de 5.gün blastokis transferi yapildi 2 tane nerdeyse ayni tarihlerimiz senin kacinci gun embrio su
Ewet cnm ayni gun olmus ikimizinde iki embriyoMerhaba arkadaşım bende 6 Nisanda opu oldum ve 9 Nisanda 2 tane embriyo transfer edildi.Test tarihim 21 Nisan.Şaşırdım ikimizinde aynı gün olmuş.Hadi hayırlısı birbirimize haber verelim.
Aynen canim bugun itibariyle igne maceram bitti az sonra catlatma ignemide yapicam p.tesi opum var nasipse darisi senin basina ins bian once..Masallah canim, senin igneler bitmis nerdeyse...ben hala baslicam...yumurta sayisi da cok iyi masallah..insallah guzel sonuca az kalmis...
Aynen canim bugun itibariyle igne maceram bitti az sonra catlatma ignemide yapicam p.tesi opum var nasipse darisi senin basina ins bian once..
merhaba henüz başlayamadım hastanede sıra bekliyorum mayıs ayında inşallah kısmetse başlayacağız.Ne yaptın cnm tedaviyle basladi mi,
Kizlar benim de 8 de transfer oldu 2 embrio 22 nisandada sonucu ogrenecem insallah hepimizin ki tutmustur guzell sonuclar alirizzzEwet cnm ayni gun olmus ikimizinde iki embriyo
Insallah cnm allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin hayirlisiyla benim test tarihi 21 nisan ama burda 1 gun sonra ogrenebiliyoruzKizlar benim de 8 de transfer oldu 2 embrio 22 nisandada sonucu ogrenecem insallah hepimizin ki tutmustur guzell sonuclar alirizzz
Ben almanyada yasiyorum ayni gun ogrenecegiz insallahhInsallah cnm allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin hayirlisiyla benim test tarihi 21 nisan ama burda 1 gun sonra ogrenebiliyoruz
Hayirlisi olsun ins.. guzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar merhabapazar günü dondurulmuş embriyolarım transfer edildi bugün 2. Günüm daha Rabbim isteyen herkese başta ben nasip etsin en en en kısa zamanda inşallah test günüm 24.04 dayanabilecek miyim o güne kadar emin Değilim bENİ DE EKLER MISINIZ
Bende dun transferimi oldum bende 25 nisani bekliyirum ama nasil gecicek bilmiyorumm allahim nasip etsin ins hepimizeKızlar merhabapazar günü dondurulmuş embriyolarım transfer edildi bugün 2. Günüm daha Rabbim isteyen herkese başta ben nasip etsin en en en kısa zamanda inşallah test günüm 24.04 dayanabilecek miyim o güne kadar emin Değilim bENİ DE EKLER MISINIZ
Masallah canim sen ilk denemede tutmus allah bagislasin ons ikincide nasip olur bende 23 yasindayim 6 senelik evliyim ayni sperm hareketsizligi var ilk denemede olmadi ikinci deneme dun yapildi dondurulmus 5 gun embriyosu rabbim ayirmasin ins hepimize nasip etsinMerhaba kızlar 24 yaşîndayım .8 yıllık evliyimeşimde sperm sayısı düşük bendede pko var.ilk denememden 31 aylık bir kızım var.ikinciye şubatta basladım ohss olum transfer iptal oldu 15 tane 1.kalite 5.gün embiriyom donduruldu bu önümüzdeki birkaö günde adet olucam inşallah transferim var.
İnşallah canım ya hayırlısı olur.evet doktorlar tutmaz olmaz dediği anda bile mucize gibi geldi yavrumMasallah canim sen ilk denemede tutmus allah bagislasin ons ikincide nasip olur bende 23 yasindayim 6 senelik evliyim ayni sperm hareketsizligi var ilk denemede olmadi ikinci deneme dun yapildi dondurulmus 5 gun embriyosu rabbim ayirmasin ins hepimize nasip etsin
Sukurler olsun rabbime ikinciyide nasip edsin insİnşallah canım ya hayırlısı olur.evet doktorlar tutmaz olmaz dediği anda bile mucize gibi geldi yavrum
İnşallah adet ılmayı beklıyorum tarlusal da kullandım ama henüz olamadım.Sukurler olsun rabbime ikinciyide nasip edsin ins