Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

Slm cnm bende 26 martta basladim 6 nisanda opu yapildi 9 nisandada iki tane a kalite empriyo yerlestirildi beklemedeyim senin transfer niye erken oldu
Merhaba arkadaşım bende 6 Nisanda opu oldum ve 9 Nisanda 2 tane embriyo transfer edildi.Test tarihim 21 Nisan.Şaşırdım ikimizinde aynı gün olmuş.Hadi hayırlısı birbirimize haber verelim.

Merhaba arkadaşım bende 6 Nisanda opu oldum ve 9 Nisanda 2 tane embriyo transfer edildi.Test tarihim 21 Nisan.Şaşırdım ikimizinde aynı gün olmuş.Hadi hayırlısı birbirimize haber verelim.
Ewet cnm ayni gun olmus ikimizinde iki embriyo

slmm kızlar transfer olanlar hayırlı olsun bebekleriniz size sımsıkı tutunsun inşallah gün sayanlar benim gibi bizlerede rabbim kolaylıklar versin inşallah hayırlı ve sağlıllı bebeklrrin haberini alalım inşallah tedavi sonrası aminnn​

Kizlar benim de 8 de transfer oldu 2 embrio 22 nisandada sonucu ogrenecem insallah hepimizin ki tutmustur guzell sonuclar alirizzz
Insallah cnm allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin hayirlisiyla benim test tarihi 21 nisan ama burda 1 gun sonra ogrenebiliyoruz

Kızlar merhaba pazar günü dondurulmuş embriyolarım transfer edildi bugün 2. Günüm daha Rabbim isteyen herkese başta ben nasip etsin en en en kısa zamanda inşallah test günüm 24.04 dayanabilecek miyim o güne kadar emin Değilim bENİ DE EKLER MISINIZ

Hayirlisi olsun ins.. guzel haberlerini bekliyoruz..

Masallah msallah kizlar..Allah hayirli etsin transferi olan arkadaslari....yada yumurtalari toplananlari...ben de hamd olsun dun son dogum kontrol hapimi aldim, insallah yarin doktor kontrolu var...folikuller sayilacak ve ilac dozlari ayarlanacak...insallah persembe luprona, cumartesi de Gonal F e baslicam...bu arada duzeli Coq10, ari sutu, prenatal vitamin ve anti oksidan kullaniyorum...insallah opuya kadar da devam edicem...

Bende dun transferimi oldum bende 25 nisani bekliyirum ama nasil gecicek bilmiyorumm allahim nasip etsin ins hepimize

Masallah canim sen ilk denemede tutmus allah bagislasin ons ikincide nasip olur bende 23 yasindayim 6 senelik evliyim ayni sperm hareketsizligi var ilk denemede olmadi ikinci deneme dun yapildi dondurulmus 5 gun embriyosu rabbim ayirmasin ins hepimize nasip etsin

İnşallah canım ya hayırlısı olur.evet doktorlar tutmaz olmaz dediği anda bile mucize gibi geldi yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…