Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

sarojo

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.189
1.302
Galiba bu konunun da vakti geldi..benim gibi Nisan-Mayis arasi tup bebek tedavisine basliyacak kimler var?...neler yapiyorsunuz tup bebege hazirlik icin...

Allah bol bol bebis haberi vermeyi nasip eder insallah...Bismillah...

isim.............yas...........sebebi.........deneme sayisi.........transfer gunu.........sonucu.....
sarojo.........32........endometriosis..........2ci.....................belli degil..............nasip insallah
Cudis...........35......sebebsiz inferitile....... 1......................belli degil.............. hayirlisiyla insallah
bebesko.... 32.........sperm dna hasarı/düzeldi... ..2.....................hayirlisiyla insallah
liveyourlife88......27..........................................2.tup bebek..........hayirlisiyla insallah

Son düzenleme:
Zaman gercekten cok hizli geciyor... Nisan veya Mayista dusunuyorum. Nisan da muayene olup sartlarim uygunsa baslayacagim. Su anda hazirlik olarak D vitamini, folik asit takviyesi yapiyorum ve bir de kilo vermeye calisiyorum ama gelgelelim istah pek yerinde :) Sen neler yapiyosun ?

Hosgeldin canim demek istemiyorum aslinda...keske boyle bir konu degilde gebelikte bir konuda tanissaydik...:)Insallah o gunler de gelir..

Canim ben birkac takviye ilaca basladim yumurta kalitesini arttirmak icin...daha once bir negatifim var...hic dondurulmusum yok malesef..bu yuzden bir kac ay hazirlik yapip tup bebekte daha cok ve kaliteli yumurta toplansin istiyorum...Neyse benim liste soyle...

-Coq10-600mg-doktor tavsiyesi
-DHEA-50mg
-Prenatal vitamin
-D vitamini- sinir degerdeymis
-B12- biraz dusuk cikti
-balik yagi hapi
-cinko-hucre yenilenmesi cin
-Bugunde ari sutu ve polene baslicam insallah...yup bebek oncesi mucizelere sebeb oldugu soyleniyor..

Bu arada ben amerikadayim, burada tup bebek denicem. Nisan ortasi yumurtalar uyarilacak, toplenip, dollenip dondurulacak...Mayis ortasi da insallah dondurulmus embiyo transfer edilecek...Ben ozellikle dondurulup bir sonraki ay transfer edeilmesini istedim...rahim dinlenmesi icin...iste benim hazirlik asamam...gerisi nasip ve dua...

merhaba bende nisan mayıs ayları tüp bebek deneyecekler forumunu ararken sizi buldum :) şubatta yarım bırakılmış bir tedavinin ardından ağladık zırladık sonra kendimize geldik radikal bir karar verip nisan ayında yeniden denemeye karar verdik bakalım bu tedavi nasıl ilerleyecek

selam umarim bir an once Rabbim kavusturur evladina

Bende bu ay capadan aldigim sonuclarla ozel hastaneye gidiyorum asilama bile tutmaz dedi doktor direk tup bebek yapilmasi gerekiyormus cumartesi ilk gorusmeden sonra karar asamasina geliyor olacagiz umarim en yakin surede yapilir

hakkımızda hayırlısı olsun herşeyden önemlisi bu.ama hep derim evlat sahibi olmaya mücadele etmek bambaşka bir durum.başka bir hastalığa derman aramaya benzemiyor.rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Gecmis olsun canim, en guzeli yilmadan devam etmek...Insallah bu bahar sana guzel haberler getirir...sizde sorun neydi?

Bende bu ay capadan aldigim sonuclarla ozel hastaneye gidiyorum asilama bile tutmaz dedi doktor direk tup bebek yapilmasi gerekiyormus cumartesi ilk gorusmeden sonra karar asamasina geliyor olacagiz umarim en yakin surede yapilir

Canim gecmis olsun size de ...bence tup bebge acele ile baslama...kendini hazirlayip oyle baslamak en iyisi...Ben oyle bir hata yaptim,, kimseye tavsiye etmiyorum...

Gecmis olsun canim, en guzeli yilmadan devam etmek...Insallah bu bahar sana guzel haberler getirir...sizde sorun neydi?

inşallah canım hepimize inşallah.eşimde sayı ve morfoloji sorunu var canım 5.denemem olacak 1 kez hamile kaldım oda düştü.

Canim.dhea yi kendimiz.alip kullanabiliyor muyuz

Ben kendim aldim, DHEA aslinda testestoron hormunun salgilanmasini artitiyor...ama daha onceden benim kan testimde zaten testestoron hormonu minumum altinda cikmisti dolaysiyla kullanmamda sakinca yoktu.. Genelde yumurta sayisi az olan kadinlarda da testestoron hormonu da cok dusuktur. Sen istersen once test yaptir sonra basla..Ama amerikada genelde yumurta sayisi azsa hemen DHEA veriyorlar...doktora sormakta fayda var..turkiyede bazi doktorlar bilimsel olarak kanitlanamadi demis, cok sasirdim en az 4-5 yerde clinical trial makalesi gordum, kesinlikle yumurta azliginda hem sayi hem kalite artitdigi ispatlanmis...bulursam eklerim buraya...

Bana daha önce gittiğim bir dr biesteron verdi şimdi gittiğim vermedi. Ben de almadım hiç. Ama bu dhea yi çok duydum. Almak istiyorum yani bende

Canim inan bana ben seninle kendimi ayni durumda dusunuyorum..Tabiki hamile kalmak asil amac ama yas ilerliyor, ve malesef yumurtalar da yaslaniyor...Tup bebekte ben sadece yumurta toplanip, dollenip hemen transfer edilsin istemiyorum..Gerekirse bir kac ay beklerim, takviyelerle vicudumu ve yumurtalari guclendiririm, sonra ilk ay sadece yumurta toplama, ikinci ayi rahmi dinlendirip tansferle gecirip, hem hamile kalmak hem de bir kac embriyo dondurmak istiyorum...hem maddi tekrar tup bebek deneyemem olarak hem de tibbi olarak simdiki yumurtalarin kalitesini bir kac sene sonra bulamam...Su an yumurtalar cok kiymetli, acele bir sekilde islem yapamamak en iyisi...

Biz de eşimle hep amerika da ki makaleleri okuyoruz. Şimdi gittiğim. Dr da Yale unv öğretim üyesi. Baya olumlu sonuçları var. Ona da danisirim olmadı

Bana daha önce gittiğim bir dr biesteron verdi şimdi gittiğim vermedi. Ben de almadım hiç. Ama bu dhea yi çok duydum. Almak istiyorum yani bende

Eger ingilizcen varsa bu videoya bakabilirsin. Bu prof DHEa ile ilgili ilk arastirmayi baslatanlardan..yumurta sayisi dusuk hastalarina 3 ay DHEA takviyesi vermis tup bebek oncesi...genelde 40 ve ustu hastalarinda bu 3 ay icinde tup bebege gereke kalmadan bile hamile kalanlar olmus ama yuzdesi dusuk, DHEAyi cok destekliyor...zaten DHEAyi destekleyen amerikada cok iyi bilen bir hocadir..

Evet canım haklısın
Bi sürü test yapıldı ama testestoron a bakıldı mi bilmiyorum . Bu genetik birsey mis. Annemin 8 sene bebeği olmamış yumurta rezervi düşük demisler zor işin demişler ama annem incir ari sutu ile anlama bana ve kardeşime hamile kalmış çok şükür 3 kardeşiz
Ablamın rezervi iyi ama onunda olmadı bebeği bi başarısız tüp bebek denemesi var. Bu zmaanlarimiz önemli cidden canım ve elimizden geleni yapmalıyız

Tamam canım bakacağım Sağol :)

NE guzel aileden de basari hikayelerin var..Allahin izniyle biraz ugrastirsa da insanlar hamile kaliyor...Insallah elimizden geleni yapalim, gerisi zaten Allahin takdiri..Bu arada 82'li misin? Bende de 82 aralik dogumluyum, nerdeyse 83 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…