- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
Attim canim biraz kurcalarsan bulursun hersheyi)))) yuklersen dilini degishtir turkce yap neyi anlamasan yaz banaProgramın adı ne acaba
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attim canim biraz kurcalarsan bulursun hersheyi)))) yuklersen dilini degishtir turkce yap neyi anlamasan yaz banaProgramın adı ne acaba
Reglim duzenli hayatim 29 gunde 1 oluyorum, testleri aldim bile coktan. Tabiki yumurtlama gunu duzenli olabilir ama yine biyolojik farklilik gosterebilecegini biliyorum sadece merak ettim hangi gun yumurtladigimi, yani bir nevi vucudum hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak istedim diyelim :)Aaa kuzum burda varmishsin ovulyasion testi yaptirmak istiyorum demishsin diyer konumda ben boshuna para harcalama derim her 1gunden 1 arayla ilishkiye gir kalacaksin inshAllah bide reglin kac gunden bir?adetlerin duzenlimi?
Hayirli olsun tatlim:))))ama yinede gun birakma testde yap ama her 1gunden 1de ilishkide ol nolur nolmazReglim duzenli hayatim 29 gunde 1 oluyorum, testleri aldim bile coktan. Tabiki yumurtlama gunu duzenli olabilir ama yine biyolojik farklilik gosterebilecegini biliyorum sadece merak ettim hangi gun yumurtladigimi, yani bir nevi vucudum hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak istedim diyelim :)
naptin sen inshAllah guzel haber vardirSelam kızlar benim bat 18 marttı ama hala olmadım. Normalde düzenlidir. Az önce test yaptım negatif ve herhangi bir adet belirtim de yok. Benim gibi olan oldu mu hiç ??
Testler negatif çıkınca bıraktım artık pazartesiyi bekliyorum test yapmak için ama hala ne belirtim var ne adet oldum. Hiç bişey yoknaptin sen inshAllah guzel haber vardir
Hayirlisi olur inshAllah sen direk doktor kontrolune git baksin yumurtan catlamishmi catlamamishmi kan testine gitmeTestler negatif çıkınca bıraktım artık pazartesiyi bekliyorum test yapmak için ama hala ne belirtim var ne adet oldum. Hiç bişey yok
.Hayirlisi olur inshAllah sen direk doktor kontrolune git baksin yumurtan catlamishmi catlamamishmi kan testine gitme
Ooooo o zamana kadar nasil bekliyeceksin kan testine git sen iyisi.
Ben de öyle düşünüyorum 6 nisana randevu alabildim doktordan bakalım inşallah gidicem :)
Tatlim ben ilk gebeliyimde goguslerim boshalmishti adetime 3-4gun kala adet sancisi gibi sancin oldum 2-3gun sora kesildi hicbir adet hicbir gebelik belirtileri yokdu sadece dediklerimKızlarrr benim adetime 4-5 gün kaldı hala gögüsler yumuşacık normalde hep 1 hafta kala şişer varmı böyle hamile oldugunu ögrenen
Sagolasın canım bakalım herkes için hayırlısı olur bu ay inşallahTatlim ben ilk gebeliyimde goguslerim boshalmishti adetime 3-4gun kala adet sancisi gibi sancin oldum 2-3gun sora kesildi hicbir adet hicbir gebelik belirtileri yokdu sadece dediklerim
Degişiyo evlenmeden önce ayda 2-3 kez oluyodum şimdi düzenli düzensiz gidiyo:)Kac gunden bir adet goruyorsun tam zamanindami oluyorsu ?
Ayda 2-3 kezmi???ah bu kizlar bense 3-4aydan bir olurduminsAllah canim hayirli haberlerini bekliyorum:)))Degişiyo evlenmeden önce ayda 2-3 kez oluyodum şimdi düzenli düzensiz gidiyo:)
Bekle canim belki yerleshme kanamasizdir:)))hic test yapdinmi???
Benim burda karshima cok cikdi testde pzotiv cikib adet gorenler doktorada gittiler hamishdilar ama ki adet gorduler yogunmu adetin???Hayır daha adet tarihime var diye hiç test yapmadım