- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
Yine yap senÖlemi diyosun canm heyecnlandm böle raslantı olamaz test ypcm dedim erken geldi az hafif kan çözemedm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine yap senÖlemi diyosun canm heyecnlandm böle raslantı olamaz test ypcm dedim erken geldi az hafif kan çözemedm ya
Ayyyyy bizde yaaaa neredeyse ben kocama tecavuz edeli oldumcanim ya ben esimle kustum zateb istiyodum aslinda devam etmek ama o yuzden edemiyorum malesef
Kuzum benim yumurtam catladiginda doktorom 5-6gun sonra kan testi yaptir dedikanda ne zaman çıkıyo ki?
valla o kadar sabırsızım ki anlatamam sana sırf kendimi frenlemek için eczaneden değilde internetten aldım gebelik testini hanı bunun gelme surecı falan vakit gecsin bekleyım diye : D Tahminime göre yarın gelir kargo , Yarın alırsam işte olacağım için gün içinde de yapamam ertesi sabah yani 4ü ilk idrarla bi denerim yani yine erken olur biliyorum ama :_D Belki bi gün daha sabrederim 5 tane aldım doya doya kullanıcam hepsini anlıcagınYani belirtilert tutuyo gibi insallah olucak be inanniyorum:)) testi ne zamana dusuyosun yapmayi
Ben hemen alinip kiriliyorum yaa benim esim cocu icin asiri hevesli degil kaldi ki yasi benden de buyuk olur nasilsa mantiginda kendisi. Etrafimda 1yila yakindir olnayan arkadadlarimi anlattigimda bisey olmaz olursun duuncesi sahip. O yuzden kiriliyo hvesim benimde hemenAyyyyy bizde yaaaa neredeyse ben kocama tecavuz edeli oldum
Aynen fazlasiyla almissin doya doya kullan :)) 4u sabahi hemen yaparsin ben olsam oyle olurum bekleyemem:)) bende mi alsam acaba ama bi taraftan da alamiyorum da bati bekliycem zor olcak amavalla o kadar sabırsızım ki anlatamam sana sırf kendimi frenlemek için eczaneden değilde internetten aldım gebelik testini hanı bunun gelme surecı falan vakit gecsin bekleyım diye : D Tahminime göre yarın gelir kargo , Yarın alırsam işte olacağım için gün içinde de yapamam ertesi sabah yani 4ü ilk idrarla bi denerim yani yine erken olur biliyorum ama :_D Belki bi gün daha sabrederim 5 tane aldım doya doya kullanıcam hepsini anlıcagın
Hahahahahah ay bizim burda diyince
Ahh su catlamayi bi anlayabilsk zamaniniKuzum benim yumurtam catladiginda doktorom 5-6gun sonra kan testi yaptir dedi
Kız almadm daha test uzanyrm ağladm eşimle konştk kötym yaniYine yap sen
Geldim kuzum okuya okuya geliyorumgelip yetishecem size bi okuyumminik_prince nerdesiz kızzzzzz sennnnnn okumadn mı mesjmı:)
ay valla 5 tanesini 10 tl ye aldım her birine 5ser 5ser bayılmaktansa DAynen fazlasiyla almissin doya doya kullan :)) 4u sabahi hemen yaparsin ben olsam oyle olurum bekleyemem:)) bende mi alsam acaba ama bi taraftan da alamiyorum da bati bekliycem zor olcak ama
Kız bir hafa önce geldi görymsn yerleşmemibu şimdi onu söle senGeldim kuzum okuya okuya geliyorumgelip yetishecem size bi okuyum
Her ay farkli oluyor bence:)bende hic anlamiyorum kuzum bende adetden once doktora gitmishdim soylemishdi ama ben ilishkide olmamishtim:)))Ahh su catlamayi bi anlayabilsk zamanini
Aaaaaaa delimisin kuzum ben sana diyorum stress yapma sen agliyirsonKız almadm daha test uzanyrm ağladm eşimle konştk kötym yani
Zatn pahali olanlarda pek ise yaramiyomus:))))ay valla 5 tanesini 10 tl ye aldım her birine 5ser 5ser bayılmaktansa D
Yok be gecikmesini beklesem idrar yaparim yaninette hep regli gecikmesinden sonra diyo da e zaten o zaman idrarda da belli olur yüksel ihtimal.
Kuzum erken geldiginde 1-2gun erken geliyor 1 hafta degil yureyini ferah tut sen❤Kız bir hafa önce geldi görymsn yerleşmemibu şimdi onu söle sen
Zatn pahali olanlarda pek ise yaramiyomus:))))
Merhaba kızlar bende 9nu iple çekiyorum bi belirtim Yok daha ama inşallah Allah yüzümüzü güldürürahh bende 9 unu iple çekiyorumm , nedense bende umutsuzum ama ya varsa diye bazen çim bi hoş oluyo nasıl canım hiç bişey yaşadınmı hissettinmi belirti olark