- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi minik_prince
ah ahh bi geçse vakit :)))))Merhaba kızlar bende 9nu iple çekiyorum bi belirtim Yok daha ama inşallah Allah yüzümüzü güldürür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ahh bi geçse vakit :)))))Merhaba kızlar bende 9nu iple çekiyorum bi belirtim Yok daha ama inşallah Allah yüzümüzü güldürür
Amin kuzum:)İnşallah keşke keşke Rabbim bekleyen herkese en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin :)))
Amin kuzum:)Merhaba kızlar bende 9nu iple çekiyorum bi belirtim Yok daha ama inşallah Allah yüzümüzü güldürür
Bekliyoruz yA geçmez hiç :)))))ah ahh bi geçse vakit :)))))
Benimkide ilk gebelikte cok heyecanli cok istekli)))ama shimdi cok istemesine ragmen bana soyluyorki bana qrafiknen olalim soyleme ben sevmiyorum oyle sheyler bende ona hrp derim he he bekle sen leylek getirip cocugu kapimiza birakacak))))aslinda bu ay benim istediyim gunlerde calishdik ama shimdide istiyorum adete kadar o hem korkuyorum hemde yorgunluk bende sinirleniyorum)))Ben hemen alinip kiriliyorum yaa benim esim cocu icin asiri hevesli degil kaldi ki yasi benden de buyuk olur nasilsa mantiginda kendisi. Etrafimda 1yila yakindir olnayan arkadadlarimi anlattigimda bisey olmaz olursun duuncesi sahip. O yuzden kiriliyo hvesim benimde hemen
Morlm bozldu sorma birşey olduda ondan eşimde ağlama bebegmz varsa ya onu birşey sana brşy olursa dyr lütfen dedi bende yeni geldm kendme :)Aaaaaaa delimisin kuzum ben sana diyorum stress yapma sen agliyirson
Bende kuzumminik_prince valla çatladı mı çatlamadı bilmiyorum ama ben çatladım artık yani.
Aferin eshineee❤Morlm bozldu sorma birşey olduda ondan eşimde ağlama bebegmz varsa ya onu birşey sana brşy olursa dyr lütfen dedi bende yeni geldm kendme :)
Şimdi anlamadm beynm dırdu hamilelik var mıdır cnm gögüs ucumı sıktıgımda ağryrKuzum erken geldiginde 1-2gun erken geliyor 1 hafta degil yureyini ferah tut sen❤
Ama ben cok ağlamak istyrm ya berbat haldeym şuanAferin eshineee❤
Sendemi ayin 9nu bekliyorsun?:)Bekliyoruz yA geçmez hiç :)))))
Bi dua var sürekli okuyorumAmin kuzum:)
Evet bende bekliyorum. Aslında öncesinde bi test yapmak istemiştim ama beklemek daha doğru gibi geldi sürekli test yapmıyımm diye :))S
Sendemi ayin 9nu bekliyorsun?:)
Şimdi anlamadm beynm dırdu hamilelik var mıdır cnm gögüs ucumı sıktıgımda ağryr
Benim guzel arkadashimmmm sinirleniyorum ama orda olsaydim doverdim seni bi guzelcekuzum sen yarina kadar sabr et sabah ilk idrarinla test yap tamammi???????benim burda cok arkadashim oldu hamile olup sharil sharil adet olanlar delimisin sen biraz leke deymish bu kendi olduruyor ordaAma ben cok ağlamak istyrm ya berbat haldeym şuan
Bi dua var sürekli okuyorum
"Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiudduai"
Sizde okuyun isterseniz :))
Okurum canim:)))))) bekle bende bekliyorum:))))Evet bende bekliyorum. Aslında öncesinde bi test yapmak istemiştim ama beklemek daha doğru gibi geldi sürekli test yapmıyımm diye :))
Amin canim insallah. Zaten pek belirti zamanilariimiz degil dahaMerhaba kızlar bende 9nu iple çekiyorum bi belirtim Yok daha ama inşallah Allah yüzümüzü güldürür
Hayırlısı bakalım Canm :))Okurum canim:)))))) bekle bende bekliyorum:))))
Aglamak moral bozuklugu yook gercekten kizariz baakkkMorlm bozldu sorma birşey olduda ondan eşimde ağlama bebegmz varsa ya onu birşey sana brşy olursa dyr lütfen dedi bende yeni geldm kendme :)
Cook hadif silik bi renk degisimi mi var ordaEki Görüntüle 2131797 kizlarr bi bakarmisiniz @aysh3n arkadashimizin testi adeti 5-7nisan ....benve sabah ilk idrariyla testi tekrarlasin degilmi???