- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım anca eve geldim maalesef benim sonuç negatif adet olunca 3. Gün gel dedi ama devam etsem mi ki 2. Tedaviye
Dün başladım canım tekrar 4. günümdeyim :) hayırlısı olsun inşallah :)Sen başladın mı klomene falan kuzu regl kaçıncı günündesin
İnşallahhhh canımmmmm :)Ay inşallah ya bi de sanki her elime aldığım çiğ tavuk kokuyor yaa midem ağzımda balla inşallah bi şeyler vardır bi kere kimyasal geçirdim inşallah bu sefer kavuşurum canım :))
Canım anca eve geldim maalesef benim sonuç negatif adet olunca 3. Gün gel dedi ama devam etsem mi ki 2. Tedaviye
Canım bende dün ikinciye başladım drvam et bence, her ay şansı daha çok arttırıyormuş :))Canım anca eve geldim maalesef benim sonuç negatif adet olunca 3. Gün gel dedi ama devam etsem mi ki 2. Tedaviye
Sakın üzülme kuzum ayrıca devam et dediğim gibi kimseyi negatif etkilememek için bir şey demedim ama ilkinde tutma oranı daha az istersen bir ay dinlen kafan rahat takıl ama tedavinden vazgeçme hep diorum allah ne zaman isterse ...Canım anca eve geldim maalesef benim sonuç negatif adet olunca 3. Gün gel dedi ama devam etsem mi ki 2. Tedaviye
Evet kuzum ama benim doktorum bu ay serbest bıraktı şöyle sadece klomen aldım 3.gün itibari ile iğne yok kontrol yok :))) stressiz bize bıraktı :))) böyle deniycek bu ayda bakalım :) bat 21 mayıs hayırlısı diorumSen başladın mı klomene falan kuzu regl kaçıncı günündesin
Nasilki hamile oldugumuzda kana gecmesi icin zaman lazim bundada oyle bebis olmadigi saglikli sevimli gupguzel sirin mi sirin bi bebegin baska zaman gelecegini kan anca farkina variyo.Duser merak etme ve o bebek o gobise gelecekkkkKızlar geçen cuma kürtaj olmuştum biliyorsunuz. Bugün bhcg 258 çıktı karnımdan baktı bir şey görünmedi .sonuçları kendi doktoruma attım cevap vermedi daha . Bilgisi olan var mı nasıl sizce sonuç. Ne zaman sıfırlanır
Kızlar geçen cuma kürtaj olmuştum biliyorsunuz. Bugün bhcg 258 çıktı karnımdan baktı bir şey görünmedi .sonuçları kendi doktoruma attım cevap vermedi daha . Bilgisi olan var mı nasıl sizce sonuç. Ne zaman sıfırlanır
3 güne düşer 4 güne düşer bünyenden atmana bağlı kuzum hayırlısı ile tez vakitte gitsin haftaya birdahq baktır tahminimce baya düşmüş olur kanaman başladımı ?Kızlar geçen cuma kürtaj olmuştum biliyorsunuz. Bugün bhcg 258 çıktı karnımdan baktı bir şey görünmedi .sonuçları kendi doktoruma attım cevap vermedi daha . Bilgisi olan var mı nasıl sizce sonuç. Ne zaman sıfırlanır
Normal canım zamanla düşecek benimde kürtajdan sonra 1500 lerdeydi degerim zamanla düştüKızlar geçen cuma kürtaj olmuştum biliyorsunuz. Bugün bhcg 258 çıktı karnımdan baktı bir şey görünmedi .sonuçları kendi doktoruma attım cevap vermedi daha . Bilgisi olan var mı nasıl sizce sonuç. Ne zaman sıfırlanır
Sağol canım inşaallah. :) Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahNasilki hamile oldugumuzda kana gecmesi icin zaman lazim bundada oyle bebis olmadigi saglikli sevimli gupguzel sirin mi sirin bi bebegin baska zaman gelecegini kan anca farkina variyo.Duser merak etme ve o bebek o gobise gelecekkkk
İnşallah teşekkür ederim cevapladığınız için.Normal canım zamanla düşecek benimde kürtajdan sonra 1500 lerdeydi degerim zamanla düştü
İnşallahCnm o sen adet olduktan sonra sifirlaniyor.kanamayla tum degerlerin normale donucek merak etme.
Kürtaj olduğumdan beri var. Bugün 6.gün3 güne düşer 4 güne düşer bünyenden atmana bağlı kuzum hayırlısı ile tez vakitte gitsin haftaya birdahq baktır tahminimce baya düşmüş olur kanaman başladımı ?
Ayni bizim durum esimde varikosel var bendede pko (Ay sağ ol canım ya :) bizde sperm sayısı 98 milyon. Bugün eşim doktora gitti değerlerinle normal yoldan çocuğunuz olur sıkıntı yapma şimdilik ameliyata gerek yok demişler, nasıl rahatladım bir bilsen, mutluluktan ağladım valla :)