- Konu Sahibi minik_prince
- #6.921
Maalesef düzensizEğer regl de düzensiz değilsen yarın da gelmez ise sabah büyük ihtimalde tutmuştur kuzum inşllah hayırlısı ile güsel haberlerini alırız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef düzensizEğer regl de düzensiz değilsen yarın da gelmez ise sabah büyük ihtimalde tutmuştur kuzum inşllah hayırlısı ile güsel haberlerini alırız :)
Dur bakalım kuzum allahtan hayırlısını isteyelim ama keşke test yapsan Ben koşmuştum eczaneye :)))Maalesef düzensiz
Yevrummmmmm benim napıyorsun nerdesin nere kaçtınnnn :)İnsallah hep beraber aliriz canisi yaa ❤❤ ne diycez hersey de var bi hayir dikkat etnek lazim tabiki.. o zaman dikkat etsin o arkadasta hakikaten senin de mi bikac gun oyle geldi ( neyse neyse iyi dusunelim ve iyi olsun gersey❤
Ama yine negatif görmekten korkuyorum. Karnımda batmalar varDur bakalım kuzum allahtan hayırlısını isteyelim ama keşke test yapsan Ben koşmuştum eczaneye :)))
Var ise her türlü çıkar kuzum orda aldığın negatif daha yakıyor canı malesef sen bilirsin :)) batmalar olucak olur gebelikte yapıyor olabilir ilaçlar da inşallah güzel haberlerin gelsin hep diorum ya hepimiz için hayırlısı ne zaman iseAma yine negatif görmekten korkuyorum. Karnımda batmalar var
Wuhuuuuuuu gelsin guzel haberlerrrKan verdim kızlar saat 2 de çıkcak öğleden sonra
Ayyy hadi inşallahWuhuuuuuuu gelsin guzel haberlerrr
Gelmediyse gelmez die düşünüyorum inşallah güzel haberler gelicek kuzum :)))Ayyy hadi inşallah
Bu ay çok umutlanmak istemedim ama belime de batma oldu bakalım inşallah güzel haberler vercem size ve akşama da düğün var hem sevdiklerime güzel haberi veririm hem kurtlarımı dökerim artık o sevinçle :BGelmediyse gelmez die düşünüyorum inşallah güzel haberler gelicek kuzum :)))
Deli kız sen öğren de hayırlısı ile akşama göbek atarsın :)))Bu ay çok umutlanmak istemedim ama belime de batma oldu bakalım inşallah güzel haberler vercem size ve akşama da düğün var hem sevdiklerime güzel haberi veririm hem kurtlarımı dökerim artık o sevinçle :B
))))Deli kız sen öğren de hayırlısı ile akşama göbek atarsın :)))
Merhaba benim esimde variskosel vat dedi doktorum ameliyat dedi 1 ay sonra tekrar tahliline bakcam dedi 1 ay içinde ben bir hafta sabah akşam keçiboynuzu verdim bir hafta sonunda sadece akşamları verdim 1 ay sonunda tahlilile doktor inanamadı 3 katına çıkmıştı doğal yolla rahat çocuğun olur Allah ın izniyle dedi canım içini ferah tut ve sakın varikosel varsa ameliyat hemen olmasinnKızlar merhaba, eşimin sperm testinde morfoloji düşğk çıktı sanırım varikosel var ben de sorunluyum bakalım bu bebiş nasıl olacak
Kan verdim kızlar saat 2 de çıkcak öğleden sonra
Veee son 1 saatAy hadi insallah