- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirmizi ziyaret etti canimm
Insaallah bi daha ki aya canim ben de dun regl oldum ama kismet canim dua bol bol dua insaallahBugun regl oldum..gecen ay yumurta catlatma ignesi olmustum..
Insaallah canim 6 sene sabrettim 5.senemde hamile dim olmadı biraz daha sabir gerekli demekki biz bekleriz rabbim hayirlisini verir elbet dua etmwkten baska yolumuz yokMoral bozmak yok canım haklısın ama birazda biz abartitoruz ya bence çok takiyoruz,onunuzdeki maçlara bak sen en iyisi
Insaallah canim 6 sene sabrettim 5.senemde hamile dim olmadı biraz daha sabir gerekli demekki biz bekleriz rabbim hayirlisini verir elbet dua etmwkten baska yolumuz yok
Yani gebe kalmadan once yumurtam catlamiyodu suan bilmiyorum gebe kaldiktqn sonra hastane dusuk yaptigim icin gittim sonrasinda korktum hamile kalirsam ya duserse diye 7ay korunduktan sonra tekrar düşünmeye basladim yine denedim ama olmadi bu ay tedavi icin gidicem bakalim randevude alamiyirum bilmiyorum yani canimKesinlikle canım haklısın çok herhangi bir sorun yok ama.degilmi hamile kalmanla ilgoli?
Yani gebe kalmadan once yumurtam catlamiyodu suan bilmiyorum gebe kaldiktqn sonra hastane dusuk yaptigim icin gittim sonrasinda korktum hamile kalirsam ya duserse diye 7ay korunduktan sonra tekrar düşünmeye basladim yine denedim ama olmadi bu ay tedavi icin gidicem bakalim randevude alamiyirum bilmiyorum yani canim
Insaallah canim ben devlet hastanesine gidiyorum orda gecen sene acmistim dosyami simdi baska yere gidersem hersy tekrarlıyorlar bende ayni seyleri yasamak istemiyorum kan tahlileri yapiliyo falan gittigim zamanAnladım canım calismiyorsan eğer sabah erkenden randevusuz git ihmal etme inşallah hayırlısıyla gebe kalırsın en kısa zamanda
Insaallah canim ben devlet hastanesine gidiyorum orda gecen sene acmistim dosyami simdi baska yere gidersem hersy tekrarlıyorlar bende ayni seyleri yasamak istemiyorum kan tahlileri yapiliyo falan gittigim zaman
Bati bekliyoruz canim benim napalim biz :)) sen nasilsin asilll ne alemdesinn minigimizle ❤
Hadi inş alrm koz haberlerni test ne zaman yapcksn cnm:) inş cıkarBati bekliyoruz canim benim napalim biz :)) sen nasilsin asilll ne alemdesinn minigimizle ❤
Acile gidip gebelik testi yapın ben o şekilde lekeler oldu diye adet oluyorum sandım. Test yapmadım pişman oldum.Kızlar merhaba :) Biliyordunuz benim kahve akıntılarım başlamıştı cumadan beri bu sabah çok ağrım oldu hatta adet oluorum diye ağrı kesici içtim. Ama hala adet olmadım kahve akıntım devam ediyor. Ne oldu anlamadım yarın yine doktora gidicem
Kızlar merhaba :) Biliyordunuz benim kahve akıntılarım başlamıştı cumadan beri bu sabah çok ağrım oldu hatta adet oluorum diye ağrı kesici içtim. Ama hala adet olmadım kahve akıntım devam ediyor. Ne oldu anlamadım yarın yine doktora gidicem
Canım yarın randevum var gidicem bakalım ne olur ne olmaz diye de dikkat ederim kendime.Acile gidip gebelik testi yapın ben o şekilde lekeler oldu diye adet oluyorum sandım. Test yapmadım pişman oldum.
Bende öyle olmasa test yapardım. Belki bebeğime bir şey olmazdıCanım yarın randevum var gidicem bakalım ne olur ne olmaz diye de dikkat ederim kendime.
Yani hapı bıraktığımdan beri hep iki gün önce lekeleniyodum 3. gün adet oluyodum. Ağrıdan sonra mutlaka geliyodu ama bugün gelmedi ben de anlamadım. Keşke bir mucize olsa da yarın öğrensemDaha önce böyle olmusmuydu hiç canim? Git mutlaka belki hamissindir
Banada haber ver lütfen... inşallah bir sorun yokturCanım yarın randevum var gidicem bakalım ne olur ne olmaz diye de dikkat ederim kendime.