- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.761
Canım üzme kendini Allah’ın bir bildiği vardır ben de neredeys 1 yıldır uğraşıyorum.Bende öyle olmasa test yapardım. Belki bebeğime bir şey olmazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üzme kendini Allah’ın bir bildiği vardır ben de neredeys 1 yıldır uğraşıyorum.Bende öyle olmasa test yapardım. Belki bebeğime bir şey olmazdı
Tamam canım yarın yazarım mutlaka.Banada haber ver lütfen... inşallah bir sorun yoktur
İllahi. Çok şükür hamile kalabildiğimi gördüm. Üç yıllık hasretti ...Canım üzme kendini Allah’ın bir bildiği vardır ben de neredeys 1 yıldır uğraşıyorum.
Aynen canım iyi tarafından bak :) gelecek o bebiş bak bu bir işarettiİllahi. Çok şükür hamile kalabildiğimi gördüm. Üç yıllık hasretti ...
Yani hapı bıraktığımdan beri hep iki gün önce lekeleniyodum 3. gün adet oluyodum. Ağrıdan sonra mutlaka geliyodu ama bugün gelmedi ben de anlamadım. Keşke bir mucize olsa da yarın öğrensem
Ins canim dualarim seninleYani hapı bıraktığımdan beri hep iki gün önce lekeleniyodum 3. gün adet oluyodum. Ağrıdan sonra mutlaka geliyodu ama bugün gelmedi ben de anlamadım. Keşke bir mucize olsa da yarın öğrensem
Geçmiş olsun canım ilaç mı kullanmıştın. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahAcile gidip gebelik testi yapın ben o şekilde lekeler oldu diye adet oluyorum sandım. Test yapmadım pişman oldum.
Yok canım ya çok yoruldum yarın öğrenicez artık :)Acile gitme şansın varmı ? Orda yapsalar sancim ağrım çok dersin en
Sağ ol canım inşallahIns canim dualarim seninle
Yok canım ya çok yoruldum yarın öğrenicez artık :)
Sağolun.inşaallah.Geçmiş olsun canım ilaç mı kullanmıştın. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Teyzesi yesin onu bitanesiiiii ❤❤ masallah masallah minigimizeee yaa ❤❤Hadi inş alrm koz haberlerni test ne zaman yapcksn cnm:) inş cıkar
8 haftalk olduk teyzesi şükür arada mide bulantm oluyor ama öle şiddetli değil iyi gdyr şükür
Sağol kuzum darısı sana da olcak kız karnm çıktı ya pantoln alcam hamilelik pantolonu:) sen hissetmyrmsn kuzm birşeyler ya test yapsana ben daha cok merk ettimTeyzesi yesin onu bitanesiiiii ❤❤ masallah masallah minigimizeee yaa ❤❤
Kızlar bu işler gerçekten şakaya gelmiyor hele ki düşük yaşayan bizler tarafından acile git kan ver arkadaşım belki düşürüyorsun müdahale ederler yada başka bir şey sen iğne olmuşmuydun bilmiyorum çok kalabalık karıştırıyorum ama iğne olan kişilerin regl düzenli geliyor aksine normale göre bende öyle oldu en azından ama git kan ver çünkü ilk düşüğğmde hamile olduğumu öğrenmem ile düşğrdüğümü öğrenmem bir oldu keza arkadan 2.gitti o yüzden belirli şüpheler var ise değişiklikler mutlaka acile gidin kan verin bence sende ver tatlımYok canım ya çok yoruldum yarın öğrenicez artık :)
Bebe aspirini alırsın kuzum en kötü sıkma canını bende pıhtılaşma var 2 düşük yaptım ama çözülecek şeyler olsun üzülme lütfen tez vakitte hayırlısı ile gelsin bebişler herkese hepimize :)Sağolun.inşaallah.
İlaç kullanmadım da temizlik yaptım ve kötü rüyalar görüp korktum. Patolojiye göndermişler bakalım sonuç ne çıkacak.pıhtılaşmaya yatkınlıkta var.
Kuzummmmm. minik_prince nabıyonus ballar nasılsınız ne kadar kaldı heyecan var bende çok sizi bekliyorum dörttt Gözlennnn :)Teyzesi yesin onu bitanesiiiii ❤❤ masallah masallah minigimizeee yaa ❤❤
Nabıyosunuz minnoşlar :)))Sağol kuzum darısı sana da olcak kız karnm çıktı ya pantoln alcam hamilelik pantolonu:) sen hissetmyrmsn kuzm birşeyler ya test yapsana ben daha cok merk ettim
Gecmis olsun bir daha da asla Rabbim tekrarindan korusun seni canim benim ❤ben bunu bilmiyodum ogrendigin gun boyle bisey oldugunu .. gecti gitti Allah in izniyle gonlun ferah olsunKızlar bu işler gerçekten şakaya gelmiyor hele ki düşük yaşayan bizler tarafından acile git kan ver arkadaşım belki düşürüyorsun müdahale ederler yada başka bir şey sen iğne olmuşmuydun bilmiyorum çok kalabalık karıştırıyorum ama iğne olan kişilerin regl düzenli geliyor aksine normale göre bende öyle oldu en azından ama git kan ver çünkü ilk düşüğğmde hamile olduğumu öğrenmem ile düşğrdüğümü öğrenmem bir oldu keza arkadan 2.gitti o yüzden belirli şüpheler var ise değişiklikler mutlaka acile gidin kan verin bence sende ver tatlım
İyiyizz kuzumm napalim yaa hayat is guc bat hayat is guc bat :)) sen nasilsinnnKuzummmmm. minik_prince nabıyonus ballar nasılsınız ne kadar kaldı heyecan var bende çok sizi bekliyorum dörttt Gözlennnn :)
Sorma kuzum :)) ilk düşüğüm kahverengi lekeler işte bende sallamıştım sonra bacağıma belime ağrı girdi acile gittik orda öğrendim hem hamile olup hemde kaybettiğimi değer yğkselmiş birde .. geldi geçti ikincide pıhtılaşmam varmış öyle gitti ... inşallah hiç birimiz yaşamayalım ama dikkat etmek gerekiyor başına gelince can yanıyor sonra .. saol kuzum benim bi sizden güsel haber alsam hayırlısı ile :)))Gecmis olsun bir daha da asla Rabbim tekrarindan korusun seni canim benim ❤ben bunu bilmiyodum ogrendigin gun boyle bisey oldugunu .. gecti gitti Allah in izniyle gonlun ferah olsun