- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.701
An itibariyle bata 9 gün kaldı beklemek çok zor ya en güzeli takmamak ama o da olmuyor iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun. İnşaallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Üzülme olur mu .. demesi kolay diceksin bende ve benim gibi kaç arkadaşımız yaşadı bu durumu ama hep de ki sağlıklı değilmiş allah daha iyisini vericek İnan bana kuzum tez vakitte bozma güzel yüreğin .. geçmiş olsun çok
Canim kendine baska ugrasilar bul arkadaslarinla falan takil hic olmadi kk nun bir derdim var sayfasi var orda takil bos zamanlarinda buraya bakma, gebelik sayfalarina baktikca daha cok dusunuyorsunAn itibariyle bata 9 gün kaldı beklemek çok zor ya en güzeli takmamak ama o da olmuyor iste
Canim kendine baska ugrasilar bul arkadaslarinla falan takil hic olmadi kk nun bir derdim var sayfasi var orda takil bos zamanlarinda buraya bakma, gebelik sayfalarina baktikca daha cok dusunuyorsun
Insaallah canim yaaaBenim direk gebelik belirtimdi Bunlar kuzum aynıları olmuştu hamileydim ... :) inşallah seninde öyledir
Canım bugün lekelenmem başladı yarın sökülür tam adet olurum bu ay olmadı yani Allah bi dahaki ay yüzümüzü güldürsün...Kuzum yarın test yap istersen çünkü 15.gğne kadar mutlaka gelir dedi doktorum geç bırakmazmış iğne sonrası inşallah güzel haberlerle gel :)))
35gunde bir goruyorum canim bakalim kismet yarin yapicam allah'ın izniyleNormalde nasıldı düzenin ? Test yap istersen yarın yada Pazar günü
Teşekkürler canım sen içimi ferahlatıyprsun ama doktorun maşallahı var düşük olabilir kanaman olursa ani agrın olursa gel desi salı günü gittiğimde kesin gözükmesi gerekiyormuş
Canim benm de yumurtlamadan 3 4 gun sonra kasiklarimda batmalar agrilar olmistu ve bacaklarimda ozellikle sag bacagimda agri vardi, akinti vardi ama oyle dikkatimi cekecek bir farklilikta degildi ama inan onceki aylarda daha cok belirtim oluyordu...yani bu belirtileri cok takma kafya diyecegim ama cok zor biliyorum insallah vardr benm adettn 3 gun once icime dogdu test yaptim cikti insallah senn de vardrKızlar bana da cevap verin çatladım meraktannn
Rabbim kucagina alnayi nasip etsinn insaallah bende de vardrCanim benm de yumurtlamadan 3 4 gun sonra kasiklarimda batmalar agrilar olmistu ve bacaklarimda ozellikle sag bacagimda agri vardi, akinti vardi ama oyle dikkatimi cekecek bir farklilikta degildi ama inan onceki aylarda daha cok belirtim oluyordu...yani bu belirtileri cok takma kafya diyecegim ama cok zor biliyorum insallah vardr benm adettn 3 gun once icime dogdu test yaptim cikti insallah senn de vardr
35gunde bir goruyorum canim bakalim kismet yarin yapicam allah'ın izniyle
Üzülme sakın bende klomen iğne kullandım tutmadı malesef daha çok stres yaptı bana zaten öyle hayırlısı arkadaşım var vakti demekkiCanım bugün lekelenmem başladı yarın sökülür tam adet olurum bu ay olmadı yani Allah bi dahaki ay yüzümüzü güldürsün...
Insaallah canim benimMutlaka yaz bize de hadi hayırlısı
Canım bugün lekelenmem başladı yarın sökülür tam adet olurum bu ay olmadı yani Allah bi dahaki ay yüzümüzü güldürsün...Kuzum yarın test yap istersen çünkü 15.gğne kadar mutlaka gelir dedi doktorum geç bırakmazmış iğne sonrası inşallah güzel haberlerle gel :)))
canım ben de çok umutlanmıştım olacak diye ama olmadı. Pazartesi tekrar doktora gideceğim sanırım tekrar devam ettirecek. Allah bizim de yüzümüze gülsüm inşallah canım...Üzülme sakın bende klomen iğne kullandım tutmadı malesef daha çok stres yaptı bana zaten öyle hayırlısı arkadaşım var vakti demekki
Ahh canım inşallah vardır ve sende sağlıkla kucağına al inşallah bi kere düşük yaşadığım için çok istiyorum ama bakalım inşallah vardır bu ay ve sağlıklı olsun inşallah hepimizinkiiCanim benm de yumurtlamadan 3 4 gun sonra kasiklarimda batmalar agrilar olmistu ve bacaklarimda ozellikle sag bacagimda agri vardi, akinti vardi ama oyle dikkatimi cekecek bir farklilikta degildi ama inan onceki aylarda daha cok belirtim oluyordu...yani bu belirtileri cok takma kafya diyecegim ama cok zor biliyorum insallah vardr benm adettn 3 gun once icime dogdu test yaptim cikti insallah senn de vardr
verdim pazartesi çıkcakmış sonuçBi daha kan verseydin