- 22 Nisan 2016
- 908
- 854
- 35
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.661
Bendr gözükmedi canım malesef çok baktı doktorhemen dış gebelik olabilir diyorlar na kafa ilk hamileligimde öyle demişti ama kese göründü sonra degilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendr gözükmedi canım malesef çok baktı doktorhemen dış gebelik olabilir diyorlar na kafa ilk hamileligimde öyle demişti ama kese göründü sonra degilmis
kacinci haftaki bende de görmemişti ilkBendr gözükmedi canım malesef çok baktı doktor
Haftasını söylemedi ki canım değeeim 791 4 gün önce 274 idikacinci haftaki bende de görmemişti ilk
sen hesapla son adet tarihine goreHaftasını söylemedi ki canım değeeim 791 4 gün önce 274 idi
Ona göre heaaplayınca degerim az geliyor geç döllenme de olabilir 25 martsen hesapla son adet tarihine gore
Gittim sağlık ocağına doktor varsa yalancı gebelik olabilir dedi ama adetim kahverengi bugünde son gün diyemi bilmiyorum ama bildiğin siyah geldi çok korktum bugün hastaneden randevu alıcaktım ama 11 ine varmış bekleyemem ki ben o güne kadar napcam bilmiyorumBir gelisme varmi?kan testine gitdinizmi?
hamile kalıyoruz sonra bide dış gebelik mi boş gebelik mikimyasal gebelik mi onlar çikiyoi malesefOna göre heaaplayınca degerim az geliyor geç döllenme de olabilir 25 mart
Bi daha kan verseydinGittim sağlık ocağına doktor varsa yalancı gebelik olabilir dedi ama adetim kahverengi bugünde son gün diyemi bilmiyorum ama bildiğin siyah geldi çok korktum bugün hastaneden randevu alıcaktım ama 11 ine varmış bekleyemem ki ben o güne kadar napcam bilmiyorum
Malesef canım çok zor vi durum yıpratıyor insanıhamile kalıyoruz sonra bide dış gebelik mi boş gebelik mikimyasal gebelik mi onlar çikiyoi malesef
Bilmiyorum kiderman00 dış gebelik nie oluyomus ya
Kizlqr meraba nasılsınız benim adetim 2gun gecikti gogus hasasiyrti var 4 5gundur gaz sıkışması ayağıma agri vuruyor bunlar belirtimi yorgunluk mu eger yorgunluksa gogus ucu hasasiyet neden adet belirtisimi
Simdu cerkez koyden geldim cenazemiz vardi hem yorgunum hemde goguslerim cok fenaydi ordayken dedim gider gitmez rest yapicam diye ama eczane kapalikuzum test yapsana
Simdu cerkez koyden geldim cenazemiz vardi hem yorgunum hemde goguslerim cok fenaydi ordayken dedim gider gitmez rest yapicam diye ama eczane kapali
tüh ya
bende yıgınla var keşke sana aktarabilsem :)
gününde geçmiş çok heyecanlı
test yap cnm madem gecikti adetinKizlqr meraba nasılsınız benim adetim 2gun gecikti gogus hasasiyrti var 4 5gundur gaz sıkışması ayağıma agri vuruyor bunlar belirtimi yorgunluk mu eger yorgunluksa gogus ucu hasasiyet neden adet belirtisimi
Insaallah canim bugun nasip olmadi bakalim yarin insaallahtest yap cnm madem gecikti adetin
Kuzum yarın test yap istersen çünkü 15.gğne kadar mutlaka gelir dedi doktorum geç bırakmazmış iğne sonrası inşallah güzel haberlerle gel :)))Canım benim de iğnenin 15. günü henüz bir belirtim yok batmalar hariç. Bir de baya akıntım var sümüksü- kremsi kıvamda. Korkuyorum adet olacağım diye bir iki gün daha bekleyip test yapıcam inşallah ikimizinde bebişi bizimledir :)
Kuzum söküldümü ? Eğer kahve ise test yaptır istersenYok canım lekeler geldi ya bu demektir ki adet oluyorum ama inşallah sen güzel sonucu verirsin bize :)