- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.621
geçmiş olsunKürtaj oldum dış gebelikmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunKürtaj oldum dış gebelikmiş
14 15 mayıs canim
Kürtaj oldum dış gebelikmiş
İnşallah canım da kan versene belli olurCanım benim de iğnenin 15. günü henüz bir belirtim yok batmalar hariç. Bir de baya akıntım var sümüksü- kremsi kıvamda. Korkuyorum adet olacağım diye bir iki gün daha bekleyip test yapıcam inşallah ikimizinde bebişi bizimledir :)
Yok canım lekeler geldi ya bu demektir ki adet oluyorum ama inşallah sen güzel sonucu verirsin bize :)İnşallah canım da kan versene belli olur
Canım kıyamam üzülme bekle bakalım inşallah yerleşme dirYok canım lekeler geldi ya bu demektir ki adet oluyorum ama inşallah sen güzel sonucu verirsin bize :)
Sağ ol canım teşekkür ederim. Yerleşme olması mucize olur artık bir daha ki aya olur inşallah...Canım kıyamam üzülme bekle bakalım inşallah yerleşme dir
Yok canım lekeler geldi ya bu demektir ki adet oluyorum ama inşallah sen güzel sonucu verirsin bize :)
bat ne zamandı?Kızlar gastrit ve ülserden dolayı alt karnım biraz sisti normalde ama şu 2 gün dur sanki ekstra ödem var gibi ya goguslerim ellerim karnım şişti ,kendimi dinlemek istemiyorum heveslenmemek için ama belirti olabirmi bunlar
Daha var bata 14-15 Mayıs canımbat ne zamandı?
10 gün varmış..1 hafta daha dişini sıkman lazım..benim bat 30 mayısDaha var bata 14-15 Mayıs canım
10 gün varmış..1 hafta daha dişini sıkman lazım..benim bat 30 mayıs
Valla adet bence canım ya kosmet artık ne yapalımAy mirketcim dur hemen ya belki adet değildir üzülme hemen
Valla adet bence canım ya kosmet artık ne yapalım
Tüplerim yerinde mi bilmiyorum doktorla konuşmadım dahaCanım canını sıkma varmış bak bir hayır. Daha geçen hafta benim bi arkadaşım dış gebelik fark edilemediği için acil ameliyat oldu ve bir tüpünü aldılar. İyi tarafından bak hem tüplerin yerinde hem de hamile kalabiliyorsun :)
Sağolungeçmiş olsun
SağolHayırlısı boylemis canım geçmiş olsun
Yok yapmadım yapmicam da negatifi görmeye tahammülüm yok şuanTest yaptinmi peki ? Hemen umidunu kesme