- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.641
Yerindedir canım tüpün gitmesi için çok büyük ameliyat olman gerekir.Tüplerim yerinde mi bilmiyorum doktorla konuşmadım daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerindedir canım tüpün gitmesi için çok büyük ameliyat olman gerekir.Tüplerim yerinde mi bilmiyorum doktorla konuşmadım daha
Yok yapmadım yapmicam da negatifi görmeye tahammülüm yok şuan
Aynen canım olur da adet olmazsam ancak öle yaparım testiHaklısın canım.ne diyeyim bekle o zaman biraz daha
Aynen canım olur da adet olmazsam ancak öle yaparım testi
Çok teşekkür ederim canım desteğin için inşallah olmam da bu bebişimin yerleşmesidirİnsallah adet olmassin
Çok teşekkür ederim canım desteğin için inşallah olmam da bu bebişimin yerleşmesidir
Ayy canım benim çok sağ ol inşallah öyleyimdir :) Allah razı olsun hepinizdenRica ederim ne demek biz burda birbirimize destek olmak için varız
Bak az önce sana yazarken ezan başladı tam inşallah gebedir diye dua ettim
Ayy canım benim çok sağ ol inşallah öyleyimdir :) Allah razı olsun hepinizden
Beklemelerdeyiz canimm sen nasilsinnkızlaarrrr ben geldim hayırlı cumalar öbcelikle 1 aydır yoktum buralarda varmı güzel haberler :)
iyim bende canım uzun zamandır girmiyordum bi bakıyım dedim:)Beklemelerdeyiz canimm sen nasilsinn
benimde henüz erken ama yumurt. yaklasık 4 5 gün geçti dün cok sancım agrım oldu butun gün , bu sabah ta devam etti sımdı ara ara kesılıyo gelıyo nedendir bilmem şişkinliğimde var ama büyük ihtimal kilo aldım ondandırKızlar gastrit ve ülserden dolayı alt karnım biraz sisti normalde ama şu 2 gün dur sanki ekstra ödem var gibi ya goguslerim ellerim karnım şişti ,kendimi dinlemek istemiyorum heveslenmemek için ama belirti olabirmi bunlar
benimde henüz erken ama yumurt. yaklasık 4 5 gün geçti dün cok sancım agrım oldu butun gün , bu sabah ta devam etti sımdı ara ara kesılıyo gelıyo nedendir bilmem şişkinliğimde var ama büyük ihtimal kilo aldım ondandır
Bir gelisme varmi?kan testine gitdinizmi?kız çok umutsuzdummmmmm imkansız diyorum hala inanmıyorum düşün eşim bile negatif diyip duruyor normalde taksam şuan koşa koşa sağlık ocagına giderdim gitmiyorum bile yoktur diyorum ama bilmiyorum
İnşaallahYerindedir canım tüpün gitmesi için çok büyük ameliyat olman gerekir.
Canım çook geçmiş olsunİnşaallah
Kızlar bugün özel hastaneye gittim degerim 274 idi 4 günde 791 olmuş ama ne alttan muayene de ne de ultrasında kese yok malesef dış gebelik olabilir dediler kanama yada agrın oldu mu gel dediler ya zaten bi boş gebelikten kürtaj oldum 8 ay oldu şimdi yine aynıaı olursa psikolojim kaldırmaz sanırım