- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.601
Aslinda ne kadar yapsaniz fayda ama yine adetini bekle bence:)Ay cnm bende yapsam işe yararmı acaba benim yumurtlama başlamak üzere Ama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda ne kadar yapsaniz fayda ama yine adetini bekle bence:)Ay cnm bende yapsam işe yararmı acaba benim yumurtlama başlamak üzere Ama?
Denicem cnm eşime soyleyim bugün alsin ceviz..ya bide geçen sene bana bi dr biesteron hap vermişti bi dene belki ise yarar diye ama o zaman çocuk pek dusunmuyodum içmedim onada baslasammi ne dersiniz bilen varmı?Dene yine cok faydali bisey zaten zarari olmaz
Ama yeni bitti adetim yapmiyimmiAslinda ne kadar yapsaniz fayda ama yine adetini bekle bence:)
Ben adres veremem ama vere bilseydim orani gorup shok olacaktin haddi siniri yok hamile kalanlarin ben azeriyim ondan sen duymamishsindirilk defa duyuyorum canım ya..valla inan hiçbir şey yapasım yok..ovu testi de almıcam sanırım..dün baktım netten ama içimden gelmedi almak..
Aynen hemde zayiflatiyor cok cok faydasi varBen ceviz suyunu geçen sene zayıflama kullanmıştım gene yapalım bakalım inşallah işe yarar olmadi zayıflarız accik iyi olur
O zaman yap bitanem zarari yokAma yeni bitti adetim yapmiyimmi
Benimde coook oldu birakaliiii :))) bat kac canimmben çalışmaları bıraktım yetti gari :)beklemedeyim..ins bu ay size güzel haberler weririm geçen aya göre daha umutluyum
Tamam cnm hadi hayırlısıO zaman yap bitanem zarari yok
14 15 mayıs canimBenimde coook oldu birakaliiii :))) bat kac canimm
Gunaaydinn prensesleeer Denizliche canim onlar dogru degil ya bende gecen ay yapmistim hamileydim ona gore :)) cogu kisi hamile cikio bu testlerde:))
Çıktım kürtajdanhayırlısı diyoruz hep ,hepimiz için hayırlısı olsun cnm
Kürtaj oldum dış gebelikmişHayırlısı olsun canım sıkma canını, Allah yardımcın olsun. O bebiş gelecek sana inşallah merak etme :)
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin..Çıktım kürtajdan
Oldum çıktımHayirlisi olsun hakkinda
Olumlu dusun belkide sagliksiz olacakti
Benimde oglumun beyninde kist vardi down sendromlu dogacak demislerdi herseyi goze alarak dogurdum ama akli eripte biseyleri anlayana kadar yasadiklarimi bi ben bi Allah bilir.Rabbim kimseye yasatmasin.Benim o gunlerde yasadiklarimi yasamani istemem o yuzden kurtaj olman belkide daha hayirli
Canım canını sıkma varmış bak bir hayır. Daha geçen hafta benim bi arkadaşım dış gebelik fark edilemediği için acil ameliyat oldu ve bir tüpünü aldılar. İyi tarafından bak hem tüplerin yerinde hem de hamile kalabiliyorsun :)Kürtaj oldum dış gebelikmiş