- Konu Sahibi prometheus
-
Buda benden nişanlıgımı çok severek almıştım alt kısmı görünmüyor bu resimde uzun ve sacak sacaktı ahh ahh
güncelll....................................
ben de kınamda sari giymiştim 2. bölümde.önce bir tuvalet giydim ardından kıyafet değiştirip sari.sonrada kınam yakıldı zaten.
eminönünden bir pasajın içerisinden almıştım.
hatta daha sonra yani yaklaşık 2 sene sonra bir başka hint kıyafeti almıştım kuzenimin kınası için bakırköy den.tabi daha sadeydi kendi kınamda giydiğimden.
ingiltereye gerek yok burda da süper modeller var canım.hatta istersen, bende fırsat bulursam resmini çekip gösteririm.bohçanın içinde kısmetse ilerde kardeşimin eşine vermek için saklıyorum.
bense herzaman sadelikten yanayım boncuklu şeyler de bana hiç hoş gelmiyor, hele ki evde yapılıyorsa, herkesin kendi zevki nede olsaa
walla bende sadeydim canım kabarık sevmiyorum...bence saçınla makyajınla elbisenle uyumlu olduktan sonra elbisenin şatafatlı olması birşey ifade etmez
bu da ben hihoyyyt toplucana ekliyorum hihoyyyt
SİLDİM RESMİNİ BİTANEMM
canım söz ve kına kıyafetin çok hoş...
kına kıyafetin işte benim nişan için düşündügüm taarzda kabarık değil sadece ama kibar..maşallah maşallahhhhh
bende normal hayattaa kırmızı çok giyerim ama esmerim karayım hatta birazda kırmızı olursa çok kararırım diye düşündüm ama senn kıyafetinde çok çekiciii olmuş bacımm evet evet kızmızı olsunda 5 kuruş fazla olsun boşuna dememişler :teytey::teytey:D DDD
Dilekcim bencede topuz yaptır ,topuz yaptıracaklar tam yol ileri ::)))))
eddacım alıntı resimleri silebilimisin ..ben de kaldırıcam daŞeniz
canım resimi silebilir miyiz ben kendi eklediğimi sildim de:1hug:
nişanlıgının rengi çook hoş vede kabarık değill canım benim dediğim tarzda seninkide .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?