Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

ben de kınamda sari giymiştim 2. bölümde.önce bir tuvalet giydim ardından kıyafet değiştirip sari.sonrada kınam yakıldı zaten.
eminönünden bir pasajın içerisinden almıştım.
hatta daha sonra yani yaklaşık 2 sene sonra bir başka hint kıyafeti almıştım kuzenimin kınası için bakırköy den.tabi daha sadeydi kendi kınamda giydiğimden.
ingiltereye gerek yok burda da süper modeller var canım.hatta istersen, bende fırsat bulursam resmini çekip gösteririm.bohçanın içinde kısmetse ilerde kardeşimin eşine vermek için saklıyorum.

hasan008bd4.jpg
Buda benden nişanlıgımı çok severek almıştım alt kısmı görünmüyor bu resimde uzun ve sacak sacaktı ahh ahh

canım seninki beyaz gelinik gibi olmuş çok hoş :asigim:
ama ben beyaz düşünmüyom hani zaten düğünde beyaz giycez sengözlerimebaksanab

ben de kınamda sari giymiştim 2. bölümde.önce bir tuvalet giydim ardından kıyafet değiştirip sari.sonrada kınam yakıldı zaten.
eminönünden bir pasajın içerisinden almıştım.
hatta daha sonra yani yaklaşık 2 sene sonra bir başka hint kıyafeti almıştım kuzenimin kınası için bakırköy den.tabi daha sadeydi kendi kınamda giydiğimden.
ingiltereye gerek yok burda da süper modeller var canım.hatta istersen, bende fırsat bulursam resmini çekip gösteririm.bohçanın içinde kısmetse ilerde kardeşimin eşine vermek için saklıyorum.

kendi kınanda hint kıyafeti giydin yani.. ya seviyorum ben yaaa... gerçekten takılarla tamamlayınca çünkü gerçekten hoş oluyoo
canım benm hint kıyafeti geliyo bugün yarın gelir ama sizinde dediğiniz gibi kınada giyecem gibi onu herhalde şimdilik görünen o...
nişanda hehralde abiye kıyafet alacam çünkü nişan yerim belli oldu burada 5 yıldızlı bir otelde yapıalcak e kıyafetimde oyüzden abiye olacak herhalde ..
diktirmeye güvenemem ya güzel olmazsa fisfisfis
oyüzden mağazalardan yawaş yawaş bakacamm
oyüzden kızlar sizden fikir bekliyom halaaa

bense herzaman sadelikten yanayım boncuklu şeyler de bana hiç hoş gelmiyor, hele ki evde yapılıyorsa, herkesin kendi zevki nede olsaa

walla bende sadeydim canım kabarık sevmiyorum..:delphin:.bence saçınla makyajınla elbisenle uyumlu olduktan sonra elbisenin şatafatlı olması birşey ifade etmez

kızlar bende szinle aynı fikirdeyim yerimseniben
zaten benim nişan kıyafetimide gördü burda arkadaşlarımız vede herkes çok beğenmişti...
şatafattansa zerafet daha önemli benim için
:delphin:

Ben de nişan kıyafetinde sadelikten yanayım,gelinliği andıran kabarık kıyafetlerden hiç hoşlanmıyorum ,tabi her konuda olduğu gibi buda bir kişisel zevk-tercih meselesi.

Özellikle nişanı evde olan arkadaşlar kesinlikle sade ve zarif bir elbise giymeliler.Burcuözge ninki gibi.

Elifcim tatlı yorumun için teşekkür ederim.Yandan görünen bir resimden resmen karekter analzi yapmışsın bravo.Genel olarak hayata karşı çok olumluyumdur :)))))

şeker leblebi resmin büyük oldugu için alıntı yapmıyorum leopar desene bayılırımmmm...
çok güzel olmuşsun özellikşle leopar gözlerin :DDDDD
ne güzel uydurmuşsun gözlerine leoparla kapamayı canım yaa şakkıdı
bir ömür mutluluklar :nazar: nazar değmesinnnnn

dilek dilek seninde resmin çok büyük .. elbisen kabarık ama sana yakışmış..
ben kabarık elbise üzerine topuzu daha çok yakıştırıyorum normalde amaa
kıyafetin saçınn sana çok yakışmış.. bir ömür boyu mutlu ol inşallah...:nazar:
bu arada sizler evlendinizmi hala nişanlımızınız kızlarrr

bende normal hayattaa kırmızı çok giyerim ama esmerim karayım hatta birazda kırmızı olursa çok kararırım diye düşündüm ama senn kıyafetinde çok çekiciii olmuş bacımm evet evet kızmızı olsunda 5 kuruş fazla olsun boşuna dememişler :teytey::teytey: :nazar:D:D:DDDD

aynen yaşasın kırmızı ve sexsilik :utangac:kaydirigubbakcemile2:lepi:

[

dilek dilek seninde resmin çok büyük .. elbisen kabarık ama sana yakışmış..
ben kabarık elbise üzerine topuzu daha çok yakıştırıyorum normalde amaa
kıyafetin saçınn sana çok yakışmış.. bir ömür boyu mutlu ol inşallah...:nazar:
bu arada sizler evlendinizmi hala nişanlımızınız kızlarrr
[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım evlenmeme 4 gün kaldı delikafadulden ben aslında kabarık nişan kıyafetlerini sevmiyorum ama salonda olduğu için ve dikildiği için tarlatanlı giymek zorunda kaldım gibi bişey bide üst bölüm straplez olduğu için salık bıraktım ama kısmet olursa düğünümde topuz yaptırıcamsüprizzzzz

174834844648ca0ba816e96.jpg

bu benim değil ama böyle olsun istiyorum aile arasında yapmakk istemiyorum nişanı şöyle herkes gelsin diyorum ama yinede sade böyle istiyorum....:kahve:kaydirigubbakcemile4

Back