Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

ayy bende ekliceemm.. ama önce resım nası eklenır onun provasını yapıp hemen gelıorum yerimseniben

ayy sınır oldum demınden berı buyuk çıkartmak istiyorum ama hep sayfa goruntulenemıor dıyorr kafamçokkarıştı
şimdi biraz kucuk olacak idare et burcucum yerimseniben
uzaktan bu kafalar olmasın dedım ...tam yuzukler takılcakken :))

- - - - - - - - - - - - - -

Son düzenleme:
tam olarak belli olmuyor ama renk çok hoş üst taraf ta güzelmiş..

sağol canım a.s.
rengi koyu mor 2hafta gezdık dolastık ancak bunu beyendık aşkımla :asigim:
bu arada dedım aşkıma ben topuklu gıymıyım boyum zatii uzun :)) yok olmaz dedi ozaman elbisede almayalım blue jean çıkalım brlıkte dedi uyuss... mecburen gıydık takunyaları..:))) buseferde elbide havada kaldı ahahaha :D:D neymıs yere degmıcekmıs kırlenırmıs ozaman elbisee.. bilmioki amaç O zatn :roflol: :roflol:

sağol canım a.s.
rengi koyu mor 2hafta gezdık dolastık ancak bunu beyendık aşkımla :asigim:
bu arada dedım aşkıma ben topuklu gıymıyım boyum zatii uzun :)) yok olmaz dedi ozaman elbisede almayalım blue jean çıkalım brlıkte dedi uyuss... mecburen gıydık takunyaları..:))) buseferde elbide havada kaldı ahahaha :D:D neymıs yere degmıcekmıs kırlenırmıs ozaman elbisee.. bilmioki amaç O zatn :roflol: :roflol:

elbisen güzelmiş abba :)))

bu arada aynı sorunu bende yaşadım. alıp beğendiğim elbise topuklu giyince kısa kalıyodu bende altına babet giydim :)))

boyum uzun diye kimse anlamadı ayağıma ne giydiğimi. bence elbisenin altından ayakların görünmesi kötü duruyo.

Allah bir ömür boyu herkesi mutlu etsin inş
kıslarrrrrrrrr cok güzel görünüyosunuz yaaa ayyy özendirdiniz beniii :)))))

Görünce bende eklemek istedim.Evde yaptığımız için abartılı bişey almadım.Askılarında pırıltılı taşlar var ve bncuk işlemesi...Resimde pek belli deil.

s6001473yc3.jpg

kıyafetinin rengi biçimi takıların ve saçların hepsi de çok olmuş valla hayalimdeki gibi söylemeden geçemiycem

elbisen güzelmiş abba :)))

bu arada aynı sorunu bende yaşadım. alıp beğendiğim elbise topuklu giyince kısa kalıyodu bende altına babet giydim :)))

boyum uzun diye kimse anlamadı ayağıma ne giydiğimi. bence elbisenin altından ayakların görünmesi kötü duruyo.

sağol canım benım a.s.
bende babet gıymeyı çok istedım ama aldırmadıkı :mymeka: hatta benı ıkna edemeyınce araya kayınvelidemi soktu mecburen aldık 5cm topuklu :bbo:
ama dugune kesın babet gıyceemm hemde kırmızıııı aldırcamm :jeyyar: kaydirigubbakcemile2 şimdiden alıstıryom bızımkılere , ikna olmayıncada nişanda gordunuz nası kotu durdu gelınlıgımde ole havayamı kalksın diyorum delikafadulden

ayyycanikommm sonunda gördüm senide tatlım yaaaaŞeniz
çok sevindim inan canım arkadaşımmŞeniz
ayy tatlı bişiymişsin sen öyleeesositososito
ıyi bari Gölcükten bir güzel ayrılınca Yerim boş kalmayacak :roflol::roflol: ay koptummm:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
ay şekerim birde topuklu meselesine gelince bende çok zorlandım topukluyla nişanda kesinlikleeee alçak bişiyler alıcam düğünde...
boy sorunum yok bişiy yok...
neden zora sokayım kendimi yaa....
nişanda ayaklarım mahfolduuuu

üff kızlar ben dün nişan kıyafeti baktım.. Hint kıyafetim geldi bu arada yutdışından ve ben tahminen onu kınada giymeye karar verdim.. nişana yeni elbise alcam....

şimdi kızlar sizlerin fikirleri çok önemlii... 2 tane begendimm
hangisi güzel kızlarrr :uhm:

Resimleri alıntı yapmayın sonrada silerim ok... Resim1 mi 2 mi 3 mi güzel... ??
şimdi yüklüyorummm
:asigim:

Back