Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

Bende kabarık sevmeyenler için bi fikir olsun diye eklemek istedim.Çok yeni model..Hem hareket açısından daha rahat:) Cicimin kesesine bereket..Çok beğenerek aldım..Umarım yükleyebilmişimdir.:utangac::içelim:

Eklentiler

• $P1010845.jpg
    $P1010845.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 42
kızlar ben de öle nişan fln yok simdilik de ben arada bakarım öle.bu modeli cok beğendim.öle kabarık fazla sevmiyorum ama abiye gibi de istemem nişanımda.bu modelin mesela biraz daha bal köpüğü rengi yada baska canlı bir renk nasıl olur kızlar sizce.
80869065xo5.jpg

kızlar ben de öle nişan fln yok simdilik de ben arada bakarım öle.bu modeli cok beğendim.öle kabarık fazla sevmiyorum ama abiye gibi de istemem nişanımda.bu modelin mesela biraz daha bal köpüğü rengi yada baska canlı bir renk nasıl olur kızlar sizce.
80869065xo5.jpg

burçak muhteşem bir elbise benimde şuan öyle nişan falan yok ama bakıyorum arada fikir oluyor

Bende kabarık sevmeyenler için bi fikir olsun diye eklemek istedim.Çok yeni model..Hem hareket açısından daha rahat:) Cicimin kesesine bereket..Çok beğenerek aldım..Umarım yükleyebilmişimdir.:utangac::içelim:

cnm çok begendim çok güzel olmuş ciddenn:dance:...nişan günü abiye giysen normal oluyor,tarlatanlı bşy giysen çok abartılı oluyorkafamçokkarıştı..seninki tam ortası olmuş valla.:lepi:...çok hoşşşşşşşşsositososito

Görünce bende eklemek istedim.Evde yaptığımız için abartılı bişey almadım.Askılarında pırıltılı taşlar var ve bncuk işlemesi...Resimde pek belli deil.

s6001473yc3.jpg

my.php

benmi nişanlığımda böylee..:)

şuan kiraladık.. nişan bu ayın sonunda...

ImageShack - Image Hosting :: adszav1.jpg

adszav1.jpg
w305.png
[/IMG]

Son düzenleme:
laz kızı bayıldım kıyafetine aynen kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun

Nem sağol arkadaşım beğendiğine sevindim sositososito bende senin gibi düşündüm ve çookkk beğenerek aldımm :lepi:

Yaaa kızlar süper resimler koymuşsunuzz hangisine yorum yazacagımı şaşırdım... arada kaçırdıgım olursa kusura bakmayın ok.. hepiniz okdar güzelsinizkii.... :nazar:

değişik bir model renk harika... sanada yakışmış ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım...
cok tesekkur ederım canım amın:Saruboceq: ınsallah daha guzellerı sızın olsuna.s.

ben çook beğendim markası ne hangi mağazadan aldınız beyazıda var mı acaba?:nazar:

canım bakırkoyden aldım magazanın ısmını hatırlamıyorum ama bakırkoyu bılıyosan meydanda yeraltı carsısından almıstım
bıde sadecee kırmızı ve yesıl rengı vardı malesef canım:1no2:

Back