- Konu Sahibi prometheus
Arkadaşlar benim ocak sonu gibi nişanım olacak ve nişanlık için bakıyorum yawaş çok kabarık birşey istemiyorum ama aynı şekildede ilginç hoş birşey istiyorum oyüzden başka bir başlıkta gelinlik fotolarını sergiliyorsunuz bu başlıktada nişanlık resimlerimizi paylaşalımmı.. ?? :lepi:
Ben ingiltereden hintliler bu tarz kıyafetler satıyolarmış bi arkadaşım kınasında giymişti benimde teyzem orada ve ondan bu tarz bir kıyafet sipariş etmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlarrrr??![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
hadi şimdi sıra sizde nişan fotolarımızı ister yüzünüzü silerek ister tam burada paylaşalımmııııı yeni nişanlanacak arkadaşlarımıza fikir olurrrr Şeniz
:enbuyukkk:
Ben ingiltereden hintliler bu tarz kıyafetler satıyolarmış bi arkadaşım kınasında giymişti benimde teyzem orada ve ondan bu tarz bir kıyafet sipariş etmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlarrrr??
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![149726b1ed5xw7.jpg](http://img145.imageshack.us/img145/8569/149726b1ed5xw7.jpg)
hadi şimdi sıra sizde nişan fotolarımızı ister yüzünüzü silerek ister tam burada paylaşalımmııııı yeni nişanlanacak arkadaşlarımıza fikir olurrrr Şeniz
:enbuyukkk: