Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

Bu da benim nişan kıyafetimm hihoyyyt

Eklentiler

• $IMAG0470.jpg
    $IMAG0470.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 73
benim neyim eksik değilmi:1: bende ekleyeyim Mayıs ayında giydiğim nişanlığımı:) her ne kadar bazı kişiler ne bu çingene pembesi:) dese de tesettürlü nişanlık arayanlara fikir olur belki

Eklentiler

• $DSC00354.jpg
    $DSC00354.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 120
  • $DSC00352.jpg
    $DSC00352.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $2.jpg
    $2.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
benim neyim eksik değilmi:1: bende ekleyeyim Mayıs ayında giydiğim nişanlığımı:) her ne kadar bazı kişiler ne bu çingene pembesi:) dese de tesettürlü nişanlık arayanlara fikir olur belki

Arkadasim nisanligim muhtesem muhtesem.....
cok sevdim....tam istedigim gibi arkasi kabarik pof poflu....acayipp güzel....
Pembe rengide sana coooook yakismis....Nisanlinlada pek uyumlu olmussunuz...cok yakismissiniz....
Normalde pembe rengini günlük hayattda sevmemde giymemde ama Özel gün icin olabilecek bi renk bence...ne güzel canli civil civil....harikaaa....
Allah mutlugunuzu daim etsin....

Arkadasim nisanligim muhtesem muhtesem.....
cok sevdim....tam istedigim gibi arkasi kabarik pof poflu....acayipp güzel....
Pembe rengide sana coooook yakismis....Nisanlinlada pek uyumlu olmussunuz...cok yakismissiniz....
Normalde pembe rengini günlük hayattda sevmemde giymemde ama Özel gün icin olabilecek bi renk bence...ne güzel canli civil civil....harikaaa....
Allah mutlugunuzu daim etsin....

teşekkürler cnm bnm nişanlığımı bukdr çok beğenen olmamıştı. çevremde daha asil daha şık bişeyler diktirebilirdin bu basit diyenler çıktı genelde ondan haaaala gelinlik yerine nişanlık bakarım bu daha mı güzelmiş yada şu, diye diye:1: teşekkürler beğenmene sevindim:)

teşekkürler cnm bnm nişanlığımı bukdr çok beğenen olmamıştı. çevremde daha asil daha şık bişeyler diktirebilirdin bu basit diyenler çıktı genelde ondan haaaala gelinlik yerine nişanlık bakarım bu daha mı güzelmiş yada şu, diye diye:1: teşekkürler beğenmene sevindim:)

Adina sevinsem mi üzülsem mi bilemedim arkadasim ya :61:
Valla resmini kizkardeslerime ve anneme gösterdim...annem bilee 41 kere masallah cekti...:10::9:
Canim zaten bu nisan,dügün.kina vs gibi seylerde herkez baska telden calar....
kimi iyi niyetinden kimi kötü niyetinden....kimi iyilik olsun diye kimi kötülük olsun diye birseyler konusur ortaya.... bosver taakkmaa....herkezin düsüncesi kendine...
Senin hosuna gittiyse kimseye laf düsmez....:9::66:
Valla gelinligin nasil olacak simdiden merak ettim canim....:38::66:
iyi forumlar herkezee....

Adina sevinsem mi üzülsem mi bilemedim arkadasim ya :61:
Valla resmini kizkardeslerime ve anneme gösterdim...annem bilee 41 kere masallah cekti...:10::9:
Canim zaten bu nisan,dügün.kina vs gibi seylerde herkez baska telden calar....
kimi iyi niyetinden kimi kötü niyetinden....kimi iyilik olsun diye kimi kötülük olsun diye birseyler konusur ortaya.... bosver taakkmaa....herkezin düsüncesi kendine...
Senin hosuna gittiyse kimseye laf düsmez....:9::66:
Valla gelinligin nasil olacak simdiden merak ettim canim....:38::66:
iyi forumlar herkezee....

tekrar sağol cnm. dediğin gibi her telden her kafadan bi ses çıkıyor muhakkak. 4 4lük olsa bile herşey bu seferde ne gerek vardı bukadar abatıya diyenler olur:1::1::1: düğün inşallah tarihi sultan sarnıcında olcağı için gelinlikte tarih esintileri taşır herhalde:D osmanlı tipi işlemeler flnmı olur bilememkiii bakıyorum daha henüz=) ama böyle cıvıl cıvıl yerine ağır olcağı kesin:1:

Back