- Konu Sahibi prometheus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benim nişan kıyafetimm hihoyyyt
ilk yorum benden olsun.. elbisenizin rengi çok güzelmiş..bayıldım rengine.. modeli çok şık..rabbim mesut etsin.
benim neyim eksik değilmibende ekleyeyim Mayıs ayında giydiğim nişanlığımı:) her ne kadar bazı kişiler ne bu çingene pembesi:) dese de tesettürlü nişanlık arayanlara fikir olur belki
çok yakışmış cnmboşwer sen herkesin dediğini
benim neyim eksik değilmibende ekleyeyim Mayıs ayında giydiğim nişanlığımı:) her ne kadar bazı kişiler ne bu çingene pembesi:) dese de tesettürlü nişanlık arayanlara fikir olur belki
Arkadasim nisanligim muhtesem muhtesem.....
cok sevdim....tam istedigim gibi arkasi kabarik pof poflu....acayipp güzel....
Pembe rengide sana coooook yakismis....Nisanlinlada pek uyumlu olmussunuz...cok yakismissiniz....
Normalde pembe rengini günlük hayattda sevmemde giymemde ama Özel gün icin olabilecek bi renk bence...ne güzel canli civil civil....harikaaa....
Allah mutlugunuzu daim etsin....
teşekkürler cnm bnm nişanlığımı bukdr çok beğenen olmamıştı. çevremde daha asil daha şık bişeyler diktirebilirdin bu basit diyenler çıktı genelde ondan haaaala gelinlik yerine nişanlık bakarım bu daha mı güzelmiş yada şu, diye diyeteşekkürler beğenmene sevindim:)
Adina sevinsem mi üzülsem mi bilemedim arkadasim ya
Valla resmini kizkardeslerime ve anneme gösterdim...annem bilee 41 kere masallah cekti...![]()
Canim zaten bu nisan,dügün.kina vs gibi seylerde herkez baska telden calar....
kimi iyi niyetinden kimi kötü niyetinden....kimi iyilik olsun diye kimi kötülük olsun diye birseyler konusur ortaya.... bosver taakkmaa....herkezin düsüncesi kendine...
Senin hosuna gittiyse kimseye laf düsmez....
Valla gelinligin nasil olacak simdiden merak ettim canim....
iyi forumlar herkezee....