Bir gün kitap yazarsam kitabın adı parmak seviştirmesi olacak eminim çok satar okuyanların hepsi bu ikileme takıldı :26:bence senden iyi yazar olur
ilk cümlelerin ok gibi saplandı içime, inan bunları tek başına farkedemiyor insan, buraya yazmamda ki sebepte bu zaten kendin düşüncelrimden sıyrılıp gerçeği görebilmek.. ben farkı açıdan bakıyorumm çnkü hep.. teşekkürlerkuzenin sana aşık olsa gelir açılırdı.
bunca yıl neden senin saçlarını okşamanı beklesin yoksa?
buna dayanarak üzülerek söylüyorum ki kuzeninin hissettiği sadece cinsel bir çekim.
duygusal bir bağı yok.
sen iyisi mi iki taraftan da uzak kal ve düşün.
bu adam senin teyzenin oğlu. hayatının her döneminde karşılaşacaksınız.
evliyken de cann cann cannn diye sayıklayacaksan hiç yorma sevgilini...
son cumle haric, katiliyorum, cok tuaf.. sanki Behlul-bihter oyunu.. Kuzenin den uzak dur evet ve iyice dusun. Sevgiline yaptigin buyuk bir haksizlik. Biz kadinlar sevgililerimizin nelerine katlaniyoruz affediyoruz ama burda resmen ucuncu kisi seytan olmus. Opusme sevisme gibi baslayan bu seyde pek saglikli veya hayirli gorunmuyor.. yani bence.. yinede Allah bilir..Sen önce bir soğuk suyla duş al, sonra da at kafanı yatağa uyu filan.
Uyanınca da düşün ben ne istiyorum diye.
:89:
Anlattıkların gerçekse şayet, ben kuzeninin tavrını pek beğenmedim seninkini hele hiç.
Hiç masumca da gelmedi gece yarısı odasına girip öpmen filan tuhaf.
Onun da buna hemencik karşılık vermesi tabii
Kuzeninden uzak dur
Tek diyeceğim o, sevgilinden de ayrıl. Onu sevsen başkasına bakmazdın zaten bırak öpmeyi
fransız öpücüğünü bu yaşıma kadar bilmiyordumgeyik bölümünde öğrendim
parnak sevişmesinide bu konuda öğrendmdaha neler öğrencem bu kkda kimbilir
Güzel senaryo ay yapım falan ilgilenir kanımca..
aşk bu ya kime konacağı belli olmuyo. Bu elbette ayıp değil, suç değil, günah değil. Şimdi size günah olan başka bir şey söyleyeyim ben; akraba evliliği ! o senin 1. dereceden bir akraban ve bu kesinlikle günah, sadece günah değil aynı zamanda haram !!! bu belkide allahın seni sınaması. bu aşkı içine vermiş olabilir ama bununla seni sınıyorda olabilir. kendine, nefsine hakim olup olamayacağını deniyorda olabilir. bu kesinlikle benim uydurduğum bir şey değil kuranın mealini okursanız bunun haram olduğunu görürsünüz. sadece bir aşk için, heyecanlar için ömür boyu haramı yaşamayı göze alabilir misniz ? aynı zamanda akraba evliliklerinden doğan çocukların sakat olma riskini bile bile. çocuğunuza bu kötülüğü yapmayı göze alabilir misiniz ? size nişanlınız olan kişiyle nişanlanın demiyorum kalbiiniz başkasındayken onunla nişanlanmak ya da evlenmek ona yapacağınız en kötü şey olur zaten ama kalbiniz yanlış kişide bunu da söylemden edemeyeceğim.