Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşın ya da kuzeninle konuşma girişiminde bulunmadan önce bir profesyonelden yardım almanı tavsiye ederim ki böylelikle kuzeninle bu yaşadığın bir boşluktan mı kaynaklanıyor yoksa gerçekten de erkek arkadaşını sevmiyor musun bunu anlayabilirsin.

Çıkan sonuç her ne olursa olsun erkek arkadaşına karşı dürüst olmanı tavsiye ederim, onu kaybetmek pahasına dahi olsa. Bir ömür vicdan azabı çekip acabalarla yaşamaktan iyidir.

kuzenin sana aşık olsa gelir açılırdı.
bunca yıl neden senin saçlarını okşamanı beklesin yoksa?
buna dayanarak üzülerek söylüyorum ki kuzeninin hissettiği sadece cinsel bir çekim.
duygusal bir bağı yok.
sen iyisi mi iki taraftan da uzak kal ve düşün.
bu adam senin teyzenin oğlu. hayatının her döneminde karşılaşacaksınız.
evliyken de cann cann cannn diye sayıklayacaksan hiç yorma sevgilini...

fransız öpücüğünü bu yaşıma kadar bilmiyordumgeyik bölümünde öğrendim
parnak sevişmesinide bu konuda öğrendmdaha neler öğrencem bu kkda kimbilir

ilk cümlelerin ok gibi saplandı içime, inan bunları tek başına farkedemiyor insan, buraya yazmamda ki sebepte bu zaten kendin düşüncelrimden sıyrılıp gerçeği görebilmek.. ben farkı açıdan bakıyorumm çnkü hep.. teşekkürler

yok artık yaa ne cinsel çekimi falan! siz senelerce kuzen kalmışsınız zaten. hadi bizim ana babalarımız gibi zamanında sadece çocukken birbirinizi görseniz ya da 15-16 yaşında birbirinizin farkında olmadan evleniyor olsanız bi ihtimal dicem ama ya üni.desin ya da üni. bitmiş. en iyi ihtimalle yaş 22 zaten. benim annem babamda teyze çocugu ama birbirlerini 1 kere o da 9 yaşında görmüşler şimdilerde kabahatini kabul etsede babannem, onun zoru ile evlenmişler.. welhasıl çok saçma yani. kendimi, akrabalarımı, arkadailarımı düşünüyorum da kuzene o gözle bakmak nasıl bi sapkınlıktır en nihayetinde kardeş sayılırsınız. sanırım çok güzel bir kurgu olmuş sadece. ama değilse eğer bir tavsiyede dahi bulunamicam çok üzgünümm

kurgu mu gerçek mi bilemedim ama tabi doğru olduğundan yola çıkarsak bir noktaya dikkatini çekmek isterim... kuzenin askerden yeni gelmiş, askerden yeni gelenler uzun süren askerliğin yanlızlığından sonra sıcak şeylere çok açık olurlar ve normale dönmeleri belli bir zaman alır. bence eğer kuzenine bu kadar yoğun bir duygu besliyorsan kesinlikle erkek arkadaşınla nişanlanma ya ayrıl ya ertele çünkü onu yarı yolda bırakarak ona kötülük yapacağını düşünüyorsun ama asıl kötülük aklında başka bir insan varken onla ciddi planlar yapman bence asıl bu fenalığı ihaneti yapma ona... kuzeninde normal hayata bir dönsün bakalım duygularında dediklerinde samimimi gör evlilik çok ama çok ciddi bir karar birlikte gezmeye ele ele dolaşmaya benzemez, aklın başkasındayken nasıl kocam diye sarılacaksın yatağındakine...dikkat et dikkat...

insan öz kuzenine nasıl aşık olabilir ?
siz istesenizde aileler isteyecek mi bakalım bunu?
üstelik bir gece yaşanan ve daha sonra hiç konusu bile açılmayan bir şey bu?
ya devamı gelmezse?
hem neden kuzeninde adım atmıyor madem onunda hisleri var?
oda senin gibi düşünüyor olsa gururu bir kenara atıp konuşamazmı senle?
bi gece yaşanan bişey yüzünden birlikteliğini bozma derim ben
kuzenin o senin nasıl sevgilin olabilir ki?

son cumle haric, katiliyorum, cok tuaf.. sanki Behlul-bihter oyunu.. Kuzenin den uzak dur evet ve iyice dusun. Sevgiline yaptigin buyuk bir haksizlik. Biz kadinlar sevgililerimizin nelerine katlaniyoruz affediyoruz ama burda resmen ucuncu kisi seytan olmus. Opusme sevisme gibi baslayan bu seyde pek saglikli veya hayirli gorunmuyor.. yani bence.. yinede Allah bilir..
parkmaklarla oynasmayi da hic begenmedim..
Sevglinden ayril konusunu bilemiyor. Belki bir ayrilik degilde biraz zaman isteme (bir hafta mesela) ne istediginden emin olmak icin ama sakin o surecte kuzeninle gorusme

turıkıye de abes karsılanmayan bır durum akraba evlılıgı bence de sorun yok ama bu noktada kuzenın neler hıssetıgınden emın olmalısın,konuş ve duygularını ogren ve bence senın asıl sevdıgın kuzenın..su ankı erkek arkadasına kotuluk yapmak ıstemedıgı soyluyosun ama bence boyle yaparak ona daha cook buyuk kotuluk yapacaksın..onu sevmedıgın halde onunla evlenmeyı dusunuyosun ustelık aklına baska bırı varken...çok ıyı dusun:26:

aşk bu ya kime konacağı belli olmuyo. Bu elbette ayıp değil, suç değil, günah değil. Şimdi size günah olan başka bir şey söyleyeyim ben; akraba evliliği ! o senin 1. dereceden bir akraban ve bu kesinlikle günah, sadece günah değil aynı zamanda haram !!! bu belkide allahın seni sınaması. bu aşkı içine vermiş olabilir ama bununla seni sınıyorda olabilir. kendine, nefsine hakim olup olamayacağını deniyorda olabilir. bu kesinlikle benim uydurduğum bir şey değil kuranın mealini okursanız bunun haram olduğunu görürsünüz. sadece bir aşk için, heyecanlar için ömür boyu haramı yaşamayı göze alabilir misniz ? aynı zamanda akraba evliliklerinden doğan çocukların sakat olma riskini bile bile. çocuğunuza bu kötülüğü yapmayı göze alabilir misiniz ? size nişanlınız olan kişiyle nişanlanın demiyorum kalbiiniz başkasındayken onunla nişanlanmak ya da evlenmek ona yapacağınız en kötü şey olur zaten ama kalbiniz yanlış kişide bunu da söylemden edemeyeceğim.

eğer gerçekse ki şüpheliyim, sen kimseyle evlenme otur evinde.. kusura bakma sen öyle açık açık yazmışsın ki bende açık açık fikrimi söyledim.. bir kadın bir erkeği sever ayrılır başka aşklar yaşar bunların hepsi olası şeylerdir, ne namus budalasıyım nede ahkam keserim benim bu tip tabularım yoktur... fakat şunu eleştirebilirim... sana güvenen biri var, seninle nişanlanmayı bekliyor, diğer tarafta hani desemki evvelden bi aşk yaşadınız da aşkınız depreşti ve ya adamın ısrarlarına dayanamadın aklını çeldi oda yok, zaten rahatlığına hayran kaldım. daha babanın evinde hiçmi korkmadın sen..neyse benim de bu kk ilk defa bu kadar sert bi yazım oldu.. bence sen biraz daha babanın evinde otur kişiliğinde otursun, bi kendini dinle ben ne istiyorum de..

hangı ayette yazıyor haram oldugu ?ilk duyuyorum :)

Son düzenleme:
Vay be ne kızlar varr sevgilisi var ama kuzeniyle kırıştırıyo.bunları okudukça kendmi melek gibi görmeye başladım.

Siz ne yapıyosunuz ya??? Akraba evliliıi haram falan değl yok öyle bişey tam tersi peygambermz de akraba evliliği yapmştr bu yüzden sünnet bile deneblr çünkü onun yaptkları şeran sünnettr.Allahaskına yapmayn yaa eksk blglernzle insanları saptrmayn.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…