- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
öncelikle senaryo mu gerçek mi diye soranlara cevap veriyorum.. yazılanlar tamamen gerçek.. sıradan yazmak yerine neler hissettiğimi okuyanlar anlasın diye bu tarzda yazdım.. yoksa ayy ne romantik diye cevaplar almak değildi niyetim.. direk erkek arkadaşım varken kuzenimle öpüştüm deseydim olaya farklı yaklaşanlar olacaktı..
neyse ilk senaryolara gülüp geçtim ama gittikçe iğrençleşti senaryolarınız.. tak fişi bitir işi, sütyen vs vs... dalga geçilsin diye yazmadım ben bunları..
parmakların sevişmeesi konusuna gelince, evet parmaklar sevişir gözler bile sevişir bu sizin sevişmeden ne anladığınıza bağlı... sevişme deyince ilk akla gelen birleşme heralde bundan kaynaklanıyor dalga geçmeniz...
;Sevgilimi aldattığım için bende iğrencim kabul ediyorum bu da bu yazımdan sonra gelecek sataşmalara karşı cevabım...
sizden isteiğim lütfen dalga geçmeyin, hakaret bile edebilirsin kabülümdür ama dalga geçmeden. ..
Arkadaşım ben sapık değilim. 1 yıllık evliyim 5 yıldır da hayatımda şimdiki eşim var.
seks düşkünü yoksunu biri değilim ama okuduklarımdan aşktan ziyade seks hissettim.
sekse aç olduğum için değil senin yazdıklarının temeli böyle diye..
ben senin yazdığın bu hikayeye inanmıyorum. kuzenine aşık olabilme ihtimalin var bence ama bu yazdıkların bir garip.. kuzenine aşıksın ve kafanda böyle bir hikaye uydurdun .bak olmaz böyle şey diye böyle düşünmüyorum kuzeniyle evli yüzlerce kadın var bu forumda .senin yazıklarında problem var..
bir de metnin için de "L" "J" gibi alfabetik duraklamalar yapmışsın??
bunun sebebi ne ??
dikkatimi çekti..
not:senaryolarımın seninle bir alakası yok elbette benim hayal gücüm diyelim.
senin konun bana yardım edin konusu değil aşk hikayelerimiz konusu.. ee hikaye diye eklemeler yaptık hepsi bu