Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arkadaşım ben sapık değilim. 1 yıllık evliyim 5 yıldır da hayatımda şimdiki eşim var.
seks düşkünü yoksunu biri değilim ama okuduklarımdan aşktan ziyade seks hissettim.
sekse aç olduğum için değil senin yazdıklarının temeli böyle diye..
ben senin yazdığın bu hikayeye inanmıyorum. kuzenine aşık olabilme ihtimalin var bence ama bu yazdıkların bir garip.. kuzenine aşıksın ve kafanda böyle bir hikaye uydurdun .bak olmaz böyle şey diye böyle düşünmüyorum kuzeniyle evli yüzlerce kadın var bu forumda .senin yazıklarında problem var..
bir de metnin için de "L" "J" gibi alfabetik duraklamalar yapmışsın??
bunun sebebi ne ??
dikkatimi çekti..

not:senaryolarımın seninle bir alakası yok elbette benim hayal gücüm diyelim.
senin konun bana yardım edin konusu değil aşk hikayelerimiz konusu.. ee hikaye diye eklemeler yaptık hepsi bu

bncede çok fazla dalga geçilmiş...cılkını çıkarmışşınız özelliklede derins..burda insanlar neler neler anlatıyo bize..neler geliyo insanların başına..sanki bu olamayacak bi şey mi kızın anlattığı??uzaya falan mı gittim dedi..ki ona bile böyle tepki göstermezdiniz!!yazık yaaa...meğer ne halden anlamayan hanımlar varmış burda yaa..kız içini dökmüş,bizimle paylaşmış yaşadıklarını(doğru yada yanlış)..direk "erkek arkadaşımı kuzenimle aldattım" diye tekcümleyle mi konu açıcaktı buraya!!??hislerini yazamaz mı??detaya giremez mi??belli ki aşık vede aşık bi insanın hislerini böyle yoğun yaşaması gayet doğal!!ben konu sahibi arkadşa nacizane fikrimi söylemek istiyorum:evet yağtığın kesinlikle yanlış bi davranıştı...ama eğer tekrar bi hata yapmak istemiyosan,erkek arkadaşınla ayrıl derim...cünkü onla evlensen bile aklında kuzenin varken nasıl mutlu olucaksın??eşinle teyzenlere falan gitiğinizde hiç aranızda bi elelktrıklenme olmucak mı kuzeninle?bakışmalar,dokunmalar(allah muhafaza daha ilerisi bile??)o zaman eşini aldatmış olucaksın, ki bu daha da kötü bişey!!onun için aklında kuzenin varken erkek arkadaşınla evlenme!!...zaten kuzenin de seni sevıyomuş...sorun ne ki burda..ha bazıları kuzen kardeş gibi demiş de..bu herkese göre değişir arkadaşlar...çokta içiçe yaşamamış olursa, baya baya da yabncı oluyo yani,kardeş gibi değil...bu benim fikrim...hemde çok var etrafımızda teyze cocukları evlenen vede mutlu olan(cocuklarıda sağlıklı doğan!!)bu ne günah nede haram ne de toplumumuzda görülmeyen bişey!!

düzeltmek istiyorumyanlış anlaşılan bir yer var ben nişanlı değilim. .

nişanlı deilsen neden nişan hayali kuruyorsun o zaman hayal kurmak demek o insana söz vermek demek neyse önceki yorumumu dkkalarımı ayırdığım için üzüldüm şimdi sen ne biliyorsan öyle yap kardeşim

Gerçekten yazdıklarıma inanarak değer vererek cevapladığın için çok teşekkür ederim.. ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum, elimden geldiğince kısaltarak yazdım yaşadıklarımı.. dediğin gibi biz iç içe değildik canla birbirimizi çok görmedik.. gördüğümüz zamanlarda da söylediğim gibi bir başka bakardık birbiriimize ama kuzendik ne ondan ne benden bi adımm olmadı, olsaydı keşke daha farklı olabilirdi herşey, ben sevgilimle canın kız arkadaşı olduğunu öğrendiğim zaman birlikte olmaya karar verdim... herşey yolundayken kuzenimle bu bastırılmış duyguları yaşamak beni alt üst etti.. haksızlık bu hem sevgilime hem onun sevgilisine.. devamı gelecek diyenler için diyorum ki biz o günden sonra hiç konuşmadık bu konuyu hem o hem ben utandık ne zmaan birbirimizi görsek.. şimdi burda anlatması zor benim için.. ben bu ızdırapla sevgilimden ayrılsam bile can a tek kelime edemem.. ondanbir beklentim yok benim , konuyu çok yanlış anlayan olmuş... ya da ben kendimi anlatamamışım

tamam da canım şimdi bu aşk böyle havada mı kalacak?ne demek beklentin yok>!insan birisini seviyosa,beklentisi olur bence..bu aşkı yaşama beklentisi...birlikte olma beklentisi(cinsel anlamda değil)...oda utandığından diyemiyodur sadece..yoksa eminim oda senle ciddi düşünür...yoksa bu böyle bi günlük bi flört müydü?gönül eğlendir me mi?

ama tatlım bi bak şu anlatımına yaa:97:

''herkes filme odaklanmışken ellerim saçlarında ben filmi değil onu izliyordum..... onda hiç hareket yoktu .. çekemedim bir daha ellerimi , o filmi izlerken ellerim kırlaşmış saçlarında dolaşıyor, ara sıra yanağına değiyordu... onda hiç tepki yoktu utandım birden napıyorum dedim o benim kuzenim ve hiç tepki yok beni yanlış anlamasından korktum.... elimi yavaşça çekmeye başladım... bana karşı bi hissinin olmadığını düşündüm birden hiç beklemediğim şekilde elimi tuttu kalbim yerinden fırlayacaktı sanki.. eli elimin üzerinde yanağına koydu elimi... parmaklarımın üzerinde tek tek gezdiriyordu parmaklarını... bu o kadar hoşuma gidiyordu ki parmaklarımız sevişiyordu sanki, benim kadar heycanlanıp heycanlamadığını merak ediyordum.. yoksa sıradan bir tutuş muydu elimi.. bilmiyordum.. bildiğim şey filmin bitmesini hiç istemedim... Ellerimizin dansı uzun süre devam etti ama bana karşı hislerinin olduğundan mı yoksa tutmuş olmak için mi yapıyordu bilmiyordum.. benim kalbim küt küt atarken onunki nasıldı merak ediyordum..... elleri sıcacıktı .... yanağındaki elimi birden dudaklarına götürdü, parmaklarımı dudaklarında dolaştırdı... heyecanım o kadar arttı ki eğilip doya doya öpmek istedim.. parmaklarıma teker teker öpücükler kondurmaya başladı.. Artık emindim kuzen yaklaşımı değildi bu onunda bana karşı hisleri vardı... o kadar mutluydum ki aklım bomboştu sadece o vardı.. film bitti sonunda kimse bizi farketmeden ellerimiz vedalaştı,, ışığı açtığımızda yüzüne bakamadım utancımdan neydi bu yaşadığımızz... o benim kuzenimdi ve ikimizin de sevgilisi vardı.. uzun süre gözlerine bakamadım.. geç oldu herkes uyumaya çekildi... uyuyamadım dudaklarını parmaklarımda hissediyordum hala, sıcaklığı kalmıştı ellerimde.. ahh can can cann..yıllardır içimde büyüyerek çoğalan sevgin taşacak gibiydi sanki sımsıkı sarılmak istiyordum ona... kalktım yatağımdan yattığı odaya gittim uyuyordu .. emin olmak için yaklaştım gerçekten uyuyordu... ne kadar süre onu izlediğimi hatırlamıyorumm... oturduğum yerden kalkıp yatağına oturdum kokusu ne kadar güzeldi... saçlarına dokunmak istedim uyanır diye korktum çektim ellerimi, kokladım sadece.. uyuyordu derin derin uyuyordu belki de rüya görüyordu.... öpmeyi düşündüm uyanmaz nasıl olsa dedim.. cesaretimi toplayıp eğildim kalbim yerinden çıkacaktı sanki.. küçücükte olsa dudaklarımın dudaklarına dokunmasını istiyordum.. uyanacak diye korkumdan heyecanım git gide arttı. Ama çok istiyordum öpmeyi, iyice eğildim nefesini hissediyordum hafifçe dudaklarına değdi dudaklarım.. dudakları da sıcacıktı.. eğildim bi kez daha dudaklarını öptüm birden irkilerek gözünü açtı.. korkumdan utancımdan heyecanımdan yerin dibine girdim.. ölmek istedim o an.. kaçıp gitmeyi planlıyordum odasından birden başımı tuttu kendine çekti beni, dudağımdan öptü bende karşılık verdim.. 1 dakika bile sürmedi utancımdan kendimi çekip kaçtım odadan, ne vardı utanacak öpseydim doya doya sarılsaydım.. ama o benim kuzenimdi benimde sevgilim vardı onun da.... ertesi sabah gidecekti.. uyandığımda gölzerinin içine bakamadım... kahvaltı yaptık ayrılma vakti geldi..sarıldık kulağıma fısıldadı gece çok güzel bir rüya gördüm dedi ... yıllardır hayellerini kurduğum bir rüyaydı, o kadar gerçekti ki hiç bitmesin istedim dedi...''

Son düzenleme:
Kendime adima manyak ayipliyorum ki seninde icin almiyor herhalde yazan arkadasim ki surekli kuzenim deyip durmussun .. sanki adam kalmadi ya ben kuzenlerime abi cankan gozuyle bakarim hos buda sizin aile anlayisiniz sanirim. simdiden mutluluklar..

ben burda ne sana ne kuzenine direk olarak sevgilileriniz olan insanlara odaklandım ve onların yerine koydum kendimi onlara bunu yapmaya hakkınız yok insanların hayatları hakkında sorgu yapmak elestirmek huyum degil ama ortada baska insanların duygularının incinmesi varsa isler degisiyor...ayrılmak en iyisi kuzenin ehisler beslerken nasıl baskasıyla olabilceksin...

Burada aldatmanin bile önemi kalmiyor kardes gibi oldugun kan bagin oldugun kuzenine baska gözle bakabilmenin daha cirkin bisi olamaz kanimca he evet kücük yasda böyle seyler olabilir duygularina bunca sene nasil frenleyemedin ama seninde bir bildigin var tabikii ailede ilk degilse sizidede imkansiz degildir olur tabi

Güzel senaryo ay yapım falan ilgilenir kanımca..

Bence de senaryo fena değil fakat çok klasik.
İnsanlar aldatma ve aynı erkeğe aşık kız kardeş hikayelerinden sıkıldılar..
Yeni birşeylar bulmak lazım..
Yine de arkadaşın emeğine sağlık, üşenmemiş yazmış

ayakta alkisladim gulum.

bana göre kuzenine de aşık olabilir insan..iolmayacak bişey değil....
yani imkansızz bişey değil bu..
olmaması iyi tabii ama..

benim takıldığım şey,anlatım şekli..

filmmmm tadındaaa aşk senaryo süperrrrr yanlız hakkını yememek gerek analtım tarzıııı çok sexüüüü eheehe parnaklar flnnn

Son düzenleme:
dorleo çekirdeğimi aldım geldim

şaka biyana gerçek olmamasını diliyorum bu olayın, çünkü ortada gerçekten "aşk" bile yok , sadece anlık tutku...

yalancılıkla itham edemem ama kuzeninizin size karşı duygusu olduğunu nerden çıkardınız,sadece sizi arzuladı belki erkekçe bir his..içime ilk düşen his bu oldu benim..

nişanlınız olacak kimseye böyle daha çok kötülük etmiş oluyorsunuz,bence ayrılmayınca daha büyük bir vebaldesiniz...kendimi nişanlınızın yerine koydumda hem nişanlım hemde nişanlımın ailesinden biri tarafından kandırılıyorum gözlerimin içine baka baka..kanı donduruyor insanın..

siz kuzeninizle beraber olursunuz yada olmazsınız ki ben eğer samimiyseniz mutlu olmanızı temenni ederim ama seçilecek yol kesinlikle nişanlınıza bu büyük kötülüğü etmeyin..

diyelim siz nişanlandınız evlendiniz...kuzeniniz aileden devamlı etrafınızda olacak,ister ayda bi görün ister senede bi sonuçda göreceksiniz..büyük tehlike..belki periyodik aralıklarla kocanızı aldatacaksınız bu sefer..

yazık edersiniz..insan hayatını bu kadar kolayca ezmeyin..yolun başında olması daha kolay olur belki o insan için..

024 bana karşılık vermesinden hissi olduğunu çıkardım ama hiç bu şekilde düşünmemiştim, aşık bir insan karşısındaki insanın her hareketinden bir anlam çıkarır ya benimkisi de öyle işte belki de sizin dediğniz gibidir erkek içgüdsüyle karşılık veermiştir....
bazıları hem kuzenim yazmış hem nasıl oluyor demiş.. kiimisi kuzenine cinsel anlamda istekli demiş.. kimisi de başkasıyla evlenirse bu böyle devam eder kocasını aldatmış olur demiş Allah muhafaza.. haa bir de beklenti yok demiştim onu açıklayayım..
böyle yazmamın sebebini daha önce de açıklamıştım ne hissettiğimi okuyanlar anlasın diye ne yaşadıysam aynen yazdım kendimi çok iyi ifade ettiğime inanıyorum, çok kitap okumamında etkisi var muhakkak bu tarz yazmam da.. yazı da ki sembollari soran arkadaş için önce worde yazdım ben o semboller ifadeydi buraya yapıştırınca böyle oldu...
şimdi yazıda da sürekli tekrar ettiğim gibi o benim kuzenim ben zaten sırf bu yüzden açılamadım yıllardır ona o benim kuzenimdi çünkü, nasıl olurdu insan kuzenine nasıl hisler besler oluyormuş demek ki olmaz diye birşey yok, nasıl açılabilirdim ki ailem ne derdi onun ailesi çevre ne derdi, bizde akraba evliliği yok, olması da imkansız...size şunu söyleyeyim asla büyük konuşmayın.. aldatmayla ihanetle ilgili düşüncelerim nasıldı benim bir bilseniz, hala inanamıyorum kendime bunu nasıl yaparım nasıl yaptım diye.. 1 dakika bile sürmedi dediğim anlar inanın 5 saniyelik bir zamanı bile geçmedi.. sonra çekip kendimi kaçtım odadan panikle, cinsel anlamda istekli demiş arkadaş eğer öyle olsaydı bana engel olan ne vardı ki daha uzun süre kalmadımm attım kendimi dışarı?... şimdi bu yaşadıklarımızla ilgili tek kelime etmemişken canla ve o benim kuzenimken ve ikimzin de sevgilisi varken nasıl bir beklentim olur candan.. hadi itiraf edip ayrıldım ben diyelim sevgilimden ben ona diyemem ki can ben ayrıldım sen de ayrıl beraber olalım diyemem ki ... başkasıyla evlendim diyelim yine yazıyorumm maalesef o benim kuzenim muhakkak görüşücez hatta arkadaşların yazdıkları senaryolarda ki gibi nişan dönemlerinde düğün törenlerinde olucaz birbirimizin.. nasıl bakıcaz birbirimizn yüzüne... hayatımda ister istemez olacak o benim.. ben bunları düşünürken başkasıyla evlenirse kocasını yine aldatır demişler ... bi daha aldatmak şöyle dursun ben utancımdan teyzemi arayamıyorum telefona o çıkar diye ... bilmiyorum .. ne yapıcam hiç bilmiyorum.. sevgilime nasıl anlatıcam ben bunu, ben bir başkasıyla öpüştüm hem de kuzenimle mi diyeceğim.... Ben böyle yazıyorum ama ne kadarını anlıyorsunuz hiç bilmiyorumm.. rahatladım ama biraz aldığım tepkiler çok iyi geldi her bir yazı da irkilip daha bir kendime geldim..... teşekkürler herkese

çok dizi izlemişsin cnm sen psikolojinide merak ettim gerçekten anllatıklarına inanıyoda olabilirsin bi doktora görünmende fayda var

çok dizi izlemişsin cnm sen psikolojinide merak ettim gerçekten anllatıklarına inanıyoda olabilirsin bi doktora görünmende fayda var

bir psikkologtan yardım almayı düşünüyorum zaten ciddi ciddi..
yaşadıklarımda ne var inanmayacak onu da anlamış değilim.. kimse bu kadar yoğun yaşamıoır herhalde duygularını kimi parmaklara takıldı kaldı kimi anlatış biçimine.. yok mu benim gibi (parmak demiyeceğim artık) sevdiğinin eli eline değince kalbi yerinden fırlayacak gibi heyecan duyan :97: bende mi anarmollik var? (yaşadığım durum anormel ondan bahsetmiyorum)

bu ne ya okurken heycanlandim bu nasil bi anlatis tarzidir nasil heycan dorukta bu kadar anlatilabilir hahah yemin ederim hic bi akraba iliskisi bu kadar ilgi cekici olmamisti ne diyim bilemiyorum. bana ters akraba iliskisi. ama madem seviyorsunuz.. uf bilmiyorum. iki ucu sivri degnek.. ama kendinizi kandirmayin. boyle kucuk kacamaklar buyur. Sevgilinle evlensen de yine aklin kuzeninde olcak. Bu sonucuna ulasamadiginiz ani hic unutmayacasiniz ve belki evlenince kocani yine aldatacagin kisi kuzenin olacak. Sen bilirsin. Ne diyim bilmiyorum baska..

sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum ona bu haksızlığı yapamam.. nasıl ayrılacağımı hiç bilmiyorum onu incitmek istemiyorum doğruları söylersem çok üzülecek, söylemezsem de ortada fol yok yumurta yok nerden çıktı diyecek... bugüne kadar hiç birşeyi gizlemedim ben ondan herşeyimi bilirdi şimdi bu yaşadıklarım ona karşı olan suçluluk duygum yiyip bitiriyor beni bi an önce bişeyler yapma lazım zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor benim için... Hergün Bunu ona nasıl yaptım diye soruyorum kendime.. Ne yapmam ne demem lazım... :2:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…