öncelikle senaryo mu gerçek mi diye soranlara cevap veriyorum.. yazılanlar tamamen gerçek.. sıradan yazmak yerine neler hissettiğimi okuyanlar anlasın diye bu tarzda yazdım.. yoksa ayy ne romantik diye cevaplar almak değildi niyetim.. direk erkek arkadaşım varken kuzenimle öpüştüm deseydim olaya farklı yaklaşanlar olacaktı..
neyse ilk senaryolara gülüp geçtim ama gittikçe iğrençleşti senaryolarınız.. tak fişi bitir işi, sütyen vs vs... dalga geçilsin diye yazmadım ben bunları..
parmakların sevişmeesi konusuna gelince, evet parmaklar sevişir gözler bile sevişir bu sizin sevişmeden ne anladığınıza bağlı... sevişme deyince ilk akla gelen birleşme heralde bundan kaynaklanıyor dalga geçmeniz...
;Sevgilimi aldattığım için bende iğrencim kabul ediyorum bu da bu yazımdan sonra gelecek sataşmalara karşı cevabım...
sizden isteiğim lütfen dalga geçmeyin, hakaret bile edebilirsin kabülümdür ama dalga geçmeden. ..
düzeltmek istiyorumyanlış anlaşılan bir yer var ben nişanlı değilim. .
Gerçekten yazdıklarıma inanarak değer vererek cevapladığın için çok teşekkür ederim.. ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum, elimden geldiğince kısaltarak yazdım yaşadıklarımı.. dediğin gibi biz iç içe değildik canla birbirimizi çok görmedik.. gördüğümüz zamanlarda da söylediğim gibi bir başka bakardık birbiriimize ama kuzendik ne ondan ne benden bi adımm olmadı, olsaydı keşke daha farklı olabilirdi herşey, ben sevgilimle canın kız arkadaşı olduğunu öğrendiğim zaman birlikte olmaya karar verdim... herşey yolundayken kuzenimle bu bastırılmış duyguları yaşamak beni alt üst etti.. haksızlık bu hem sevgilime hem onun sevgilisine.. devamı gelecek diyenler için diyorum ki biz o günden sonra hiç konuşmadık bu konuyu hem o hem ben utandık ne zmaan birbirimizi görsek.. şimdi burda anlatması zor benim için.. ben bu ızdırapla sevgilimden ayrılsam bile can a tek kelime edemem.. ondanbir beklentim yok benim , konuyu çok yanlış anlayan olmuş... ya da ben kendimi anlatamamışımbncede çok fazla dalga geçilmiş...cılkını çıkarmışşınız özelliklede derins..burda insanlar neler neler anlatıyo bize..neler geliyo insanların başına..sanki bu olamayacak bi şey mi kızın anlattığı??uzaya falan mı gittim dedi..ki ona bile böyle tepki göstermezdiniz!!yazık yaaa...meğer ne halden anlamayan hanımlar varmış burda yaa..kız içini dökmüş,bizimle paylaşmış yaşadıklarını(doğru yada yanlış)..direk "erkek arkadaşımı kuzenimle aldattım" diye tekcümleyle mi konu açıcaktı buraya!!??hislerini yazamaz mı??detaya giremez mi??belli ki aşık vede aşık bi insanın hislerini böyle yoğun yaşaması gayet doğal!!ben konu sahibi arkadşa nacizane fikrimi söylemek istiyorum:evet yağtığın kesinlikle yanlış bi davranıştı...ama eğer tekrar bi hata yapmak istemiyosan,erkek arkadaşınla ayrıl derim...cünkü onla evlensen bile aklında kuzenin varken nasıl mutlu olucaksın??eşinle teyzenlere falan gitiğinizde hiç aranızda bi elelktrıklenme olmucak mı kuzeninle?bakışmalar,dokunmalar(allah muhafaza daha ilerisi bile??)o zaman eşini aldatmış olucaksın, ki bu daha da kötü bişey!!onun için aklında kuzenin varken erkek arkadaşınla evlenme!!...zaten kuzenin de seni sevıyomuş...sorun ne ki burda..ha bazıları kuzen kardeş gibi demiş de..bu herkese göre değişir arkadaşlar...çokta içiçe yaşamamış olursa, baya baya da yabncı oluyo yani,kardeş gibi değil...bu benim fikrim...hemde çok var etrafımızda teyze cocukları evlenen vede mutlu olan(cocuklarıda sağlıklı doğan!!)bu ne günah nede haram ne de toplumumuzda görülmeyen bişey!!
Güzel senaryo ay yapım falan ilgilenir kanımca..
Burada aldatmanin bile önemi kalmiyor kardes gibi oldugun kan bagin oldugun kuzenine baska gözle bakabilmenin daha cirkin bisi olamaz kanimcahe evet kücük yasda böyle seyler olabilir duygularina bunca sene nasil frenleyemedin ama seninde bir bildigin var tabikii ailede ilk degilse sizidede imkansiz degildir olur tabi
çok dizi izlemişsin cnm sen psikolojinide merak ettim gerçekten anllatıklarına inanıyoda olabilirsinbi doktora görünmende fayda var