Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kusura bakma da insanlari öyle yanlis bilgilendirme, tamam akraba evliligi belki ilerde dogurabilecegi nedenlerden dolayi iyi olmayabilir ama buna kalkip da kuran´da yaziyor deyip insanlarin beynini bulandirmak ne kadar dogru bise tartisilir..Bence siz bu konu hakkinda dogru bir bilgiye sahip degilsiniz, önce dogru bilgilenin sonra burda paylasin..Haa düsüncenizi paylasirsiniz o ayri ama kalkip ynalis bir bilgiye kuran´i kaynak göstermek yanlis...

yavrum sana kuran dıye baska bı kıtabı okutturmus olmasınlar akraba haram deıl kı onu da nerden cıkardınhalana dayına nıkah dusmez ama ogullarına duser!Ayrıca konu sahıbının harekrtını tasvıp etmedım

Konuyu dini boyutuna getirmeden yorumlarımızı yapalım lütfen.Neyin günah neyin haram olup olmadığına kişi kendisi karar versin,bize yargılamak düşmez.
Dini içerikli konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır,bilginize.

bu ne ya bu konu ve bu yorumlar gerçek mi

anlamadım bence değil

ama güzel hikayeymiş :)

konu sahibi ne yaptı merak ediyorum

Katılıyorum

Bence sevgilinden hemen ayrılman lazım. Sonuçta kandırıyorsun çocuğu, belki kuzenini severken sevgiline seni seviyorum diyorsun. Saçmalık yani bu.
Ayrıca kuzeninle de yakınlaşman gayet yanlış birşey. Önlem almanız şart. Görüşmeyin konuşmayın faln.

bilgi vermek icin yazıyorum artık dogumdan once yapılması gereken testlerı yaptırrsan engelli cocuk dogurma rıskı normalde evlenenlerden bıle daha az yeterkı akraba evlılgı yapan ınsanlar doguma kar verdıklerınde doktora gtsınler cok erkenden rıskı gebelıkler tanınıp sonlandırılabılıyor
herkes doktora yanlızca dogrmak ıcn degıl doguma daha karar vermeden once gıtmelı

Böyle bir şey seni bir yere vardırmaz. ben de uzak bir akrabamızla aynı şeyleri yaşamıştım. Ama sonuçta o da evli ben de. Hem de senin yakın akraban. bence çok yanlış.Ailen arkadaşların ne düşünür bu konuda? Bence insan akrabasıyla evlenmesi babasıyla falan evlenmesi gibi bir şey.Sonuçta Kuzensin.teyzenin oğlu. Annenin kardeşi. Kendine gel!! Nişanlını sevmiyorsan da ayrıl.Kimseyi oyalama.Seveceğin birini bul.Boşluktan ne yapacağını bilememişsin bence

düzeltmek istiyorumyanlış anlaşılan bir yer var ben nişanlı değilim. .

Nisanli degil misin ???????
Eger degilsen problem olmaz cnim.. bnce sen Hiç üzülme eger alninda yaziliysa eninde sonunda olur zaten.. sen merak etme...
hikayen gerçekten çok guzel.. filim gibi...
Olmazsada hayirlisi de kendine, hayirli ise olsun , hayirli degilse olmasin oyle degilmi..
Insallah senin için en hayirlisi olur cnim..

Son düzenleme:
ya ben şöyle düşündüm sen ona aşıkmısın bundan emin olamadım ama ondan hoşlanıyosun, aşk konusunda onu cok iyi tanısan belki sevgilinden daha farklı askta daha raht oldugunu anlarsın sürekli ayrılıp barısıyolarmıs demşsin. Ve bu herkesin basına gelebilir kimse yargılamasın bence. Ben yapmam dediğiniz şeyi yaparsınız. Hakkında hayırlısı olur insallah.

Son düzenleme:
Konuyu açalı aylar olmuş, arada hiç ses seda olmadığına göre ne düşünmeliyiz . .

ona karşı duyguların o kadar temiz ki bunu kurduğun cümlelerden anlayabiliyorum. onu bu kadar severken başkasıyla olmak niye. ziyan etmeyin birbirinize. temiz aşkına sahip çık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…