Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

feriştahın fantazilerini hatırlayan var mı?
bana onu anımsattı

öğrenmimiz gereken ne çok şey varmış

Allllllllaaaaaaaaaaaammmmmmm sana geliyoruummmmmm

yavaşşşşş..yarılacam şincik..bu kaddan edebi yetenek olsun insanda..

Deriiiiinnnn,kavuşsunlar biras yaaaaa

konuda 2 misafir var, biri k.s..diğeri de k.s.k(kır saçlı kuzen)olabilir mi?

bakın şimdii,
bizim sandraylan corç wcde karşılaşırlar yaaaa..
fücutları o kadan arzuyla doludur ki,farkında olmadan tek füçut oluvermişlerdir oraCIKda..

sora akılları başlarına geliverir ansızın..
kız nişanlıdır ve kır saçlının da kız arkadaşı vardır..
bunu onlara nasıl yapabilirler..
nasıl yapabildiler..
gene olsa gene yapabilirlerdirlerler belki de ve büyük olasılıklan..

okuyup dikkate aldıma pişman olodum valla bencede hem yaptıklarına pişman olurlar hem yapmaya devam ederler böyle uzayıp gider

k.s acılar içinde kıvranmaktadır düğün günü yaklaşıyor nişanlı daha da abazanlaşıyordur. hergün k.s sütyenin ne renk diye mesaj atıp facebookuna "tak fişi bitir işi "gibi iletiler göndermektedir. k.s tedirgindir nişanlı cozutmuştur.

çırpıbacaklı kaşar da k.s peşini bırakmaz can beni dün gece hiç rahat bırakmadı evlenmeden olmaz dedim durduramadım ayy dayanamıyor çok seviyormuş diye şuh kahkahalar atar d.günüm de bana bir dvd almış çok romantik diye anlar bir bakar ki o malum gece ellerin seviştiği filmdir hediye edilen k.s iyice kudurur.

iş yerine çiçek gelir yine abazan nişanlıdan diye sallamaz ama kartını okuyunca şok geçirir..
notta sadece seks and the city otelinde aşk yapmak için seni bekliyorum yazmaktadır. kuzenin cürretine inanamaz ama koşa koşa gider otele ne yapsın dayanamaz. otele gider odaya girer karanlıktır ışıklar yanmamaktadır belinden tutar kuzeni öper öper öper ... sonra birbirlerinin olurlar ışıklar yandığında bakar ki abazan nişanlı.. hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çığlık atar iş işten geçmiştir. artık nişanlısıyla evlenmek zorundadır.kuzenin suratına nasıl bakacaktır. nişanlısıyla yattığını nasıl anlatacaktır.. beden kavuşmasında yanlışlık olmuştur yanlış beden birleşmesi yaşanmıştır.

derinss... süper ..akşam akşam iyi güldük heee..yanlış beden birleşmesi..hatalı veri girişi der gibi...

kızım ateşim var,yatıyorum kuzu kuzu,hastayım..:2:

amaaaaa deliriyorumm şu yazdıklarına yaaaaaaaaaaaaaaa alllaaaaaaaaaaaaa
süppersinn süpperrrrray ölüciim şimdi gülmektennn
demek 'beden kavuşmasında yanlışlık olmuş hee''

Son düzenleme:

bune ya süpeeeer :d

Milletin hayatı Aşk-ı Memnu kıvamında, benim ki Susam sokağı
Akşama kesin ekşın yapıp, parmak seviştireceğim yoksa hasetimden ölürüm

muhteşem yüzyıl topiği lugatımıza halvet ve ruh esintisi keliğmelerinü kazandırdı,
bu topik de 'barnak sefiştirmesi'

''sen sus sefgilim,parmaklarımıs konuşsun''

öncelikle senaryo mu gerçek mi diye soranlara cevap veriyorum.. yazılanlar tamamen gerçek.. sıradan yazmak yerine neler hissettiğimi okuyanlar anlasın diye bu tarzda yazdım.. yoksa ayy ne romantik diye cevaplar almak değildi niyetim.. direk erkek arkadaşım varken kuzenimle öpüştüm deseydim olaya farklı yaklaşanlar olacaktı..
neyse ilk senaryolara gülüp geçtim ama gittikçe iğrençleşti senaryolarınız.. tak fişi bitir işi, sütyen vs vs... dalga geçilsin diye yazmadım ben bunları..
parmakların sevişmeesi konusuna gelince, evet parmaklar sevişir gözler bile sevişir bu sizin sevişmeden ne anladığınıza bağlı... sevişme deyince ilk akla gelen birleşme heralde bundan kaynaklanıyor dalga geçmeniz...
;Sevgilimi aldattığım için bende iğrencim kabul ediyorum bu da bu yazımdan sonra gelecek sataşmalara karşı cevabım...
sizden isteiğim lütfen dalga geçmeyin, hakaret bile edebilirsin kabülümdür ama dalga geçmeden. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…