- 29 Nisan 2008
- 89
- 0
malesef böyle şeyler olabiliyor banada dayım aşıkmış duyunca şok olmuştum o benim dayımdı ve bizim aramızda 3 yaş var herşeyi beraber yapardık konserlere giderdik eğlenmeye giderdik bende dayımla ii anlaşıyorum die sürekli annanemlerde kalırdım falan ama hiç anlamadım öle bişey olduğunu çünkü o benim dayımdı.....
Ve o gün geldi ve dayım evlendi herşeyi o gün öğrendim mevzuda şöle gelişti.
Odada oturuyoruz ay dayı nazanın gelinliği çok hoşmuş çok beğendim dedim aldığım cvp senin üzerinde görmeyi herşeyden çok isterdim!!!
malesef böyle şeyler olabiliyor banada dayım aşıkmış duyunca şok olmuştum o benim dayımdı ve bizim aramızda 3 yaş var herşeyi beraber yapardık konserlere giderdik eğlenmeye giderdik bende dayımla ii anlaşıyorum die sürekli annanemlerde kalırdım falan ama hiç anlamadım öle bişey olduğunu çünkü o benim dayımdı.....
ve o gün geldi ve dayım evlendi herşeyi o gün öğrendim mevzuda şöle gelişti.
odada oturuyoruz ay dayı nazanın gelinliği çok hoşmuş çok beğendim dedim aldığım cvp senin üzerinde görmeyi herşeyden çok isterdim!!!
yok daha nelerbelki baska türlü demek istedi, yani simdi senin dayinya, hani senin mutlulugunu falan görebilmek icin gibisine ne bilem
hani kuzen kötü degil bence, cok oluyor da, ama DAYIkusura bakma ama OHHHAAA demek geldi icimden
o arkadaş benim sanırım...öncelikle nişanın mantığını anlamak lazım...
nedir nişan ?neden hemen evlenilmez de nişanlanılır?
nişanda (aileler dışında) resmi birşey yoktur ortada ve önemli olan çiftlerin birbirini tanıma dönemidir,istenirse şakdadanak yüzük atılır nişan kolaylıkla bozulur.
böylelikle uzun ömürlü evliliklerin önü açılmış olur..
nişan atmak 5 kayıpsa ,boşanma100 kayıp olurdu herhalde
gelelim kuzeninle evlenmeme konusuna..sen evlenmezsin başkası evlenir..sonuç olarak medeni kanunun verdiği haklarda akrabanla evlenemezsin diye bir ibare yok..
gerçi bende kuzenlerime kardeş gözüyle bakıyorum ama kardeş gözüyle bakmayanlarıda normal karşılıyorum çünkü gerçekten NORMAL ler :))
ben kuzen kardeş gözüyle bakmıyorum. sonuçta nikah düşüyo. madem buu kadar da aşıksınız yazık olur başkasıyla nişanlanırsanız.
başın sağolsun canım benim
unutmak çok zor hele sevgiyi paylaşamadan toprağa vermek daha da zor Allah sabır versin bol bol dua et
umarım güzel bir yuva kurarsın mutlu olursun
burda seni eleştirenlerede hiç takılma cvp dahi verme bence
sil baştan başlamak gerek bazen dimii farkında olmadan hepimiz böle yapıyoruz
çok güzel bi yüreğin var bu yüreği hiç karartma
kuzenime böyle duygular beslediğim için bir sürü laf edenlere soruyorum, kuzeniyle evli olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz o kadar çok ki böyle evlilik yapanlar. Onlar hakkında da iğrenç olduklarını mı düşünüyorsunuz ?
başkasıyla nişanlanmadım. kimseyle nişanlanmadım, sevgilimden her şeyi açık açık anlattığım bir mektup aracılığıyla ayrıldım. Bir ay sonra başkasıyla nişanlandı zaten hayat böyle işte. Sonra Can'ı mı aradım, hayır. Bir süre psikiyatri terapilerine gittim, Can'dan ve her şeyden uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştım. Aşk insanı acıtarak büyütüyor maalesef, büyüdüm. Büyüdüm de ne oldu büyüdükçe aşık olmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim. Kimselere dönüp bakmadım Can'ı da hiç görmedim, neden böyle yaptım neden artık özgür olmuşken onu bir daha aramadım, neden ondan bekledim hep ilk adımı bilmiyorum, belkide nişan hayali kurduğu sevgilisini kuzeniyle aldatan Gururlu! bir bayandım...
Hayat çok kısa aşık olmak ve kavuşmak için gerçekten çok kısa, şuan hala terapiye gidiyorum. Can'ım bu dünyada yok artık... Gece çalan telefonlar hep ürkütmüştür beni zaten, Kır saçlı kara gözlü Can'ımı toprağa verdik... Allah rahmet eylesin. Gerçekten aşık olduğunuz birileri varsa hiç durmayın haykırın sevginizi, benim gibi yıllarca yas tutmayın...
kuzenime böyle duygular beslediğim için bir sürü laf edenlere soruyorum, kuzeniyle evli olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz o kadar çok ki böyle evlilik yapanlar. Onlar hakkında da iğrenç olduklarını mı düşünüyorsunuz ?
başkasıyla nişanlanmadım. kimseyle nişanlanmadım, sevgilimden her şeyi açık açık anlattığım bir mektup aracılığıyla ayrıldım. Bir ay sonra başkasıyla nişanlandı zaten hayat böyle işte. Sonra Can'ı mı aradım, hayır. Bir süre psikiyatri terapilerine gittim, Can'dan ve her şeyden uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştım. Aşk insanı acıtarak büyütüyor maalesef, büyüdüm. Büyüdüm de ne oldu büyüdükçe aşık olmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim. Kimselere dönüp bakmadım Can'ı da hiç görmedim, neden böyle yaptım neden artık özgür olmuşken onu bir daha aramadım, neden ondan bekledim hep ilk adımı bilmiyorum, belkide nişan hayali kurduğu sevgilisini kuzeniyle aldatan Gururlu! bir bayandım...
Hayat çok kısa aşık olmak ve kavuşmak için gerçekten çok kısa, şuan hala terapiye gidiyorum. Can'ım bu dünyada yok artık... Gece çalan telefonlar hep ürkütmüştür beni zaten, Kır saçlı kara gözlü Can'ımı toprağa verdik... Allah rahmet eylesin. Gerçekten aşık olduğunuz birileri varsa hiç durmayın haykırın sevginizi, benim gibi yıllarca yas tutmayın...
bu topiği ne için açtın, Can'ın ruhuna rahmet için mi????????
olN olmuş ölen ölmüş.. fake gibi geldin.
Allah sana sevdiklerinin acısını göstermesin ne diyeyim... İnsanlar duygularını kaybetmişler yazık... Ne demek istediğini de anlamadım özenti kelimenle
özenti kelime derken fake'yi mi kastettin?
yalan, uydurma vb anlamlara geliyor.
malum kk da bu aralar bayag bi oluyor da.
aminnnn
duygularımı kaybetmiş değilim, aksine doya doya yaşarım.
hayattan mutluluk çalarım ben.
mutlaka bi ışık bi çıkış yolu vardır,Rabbim bana nasıl bi kader biçmişse onu yaşamaya razıyım.
sen Can'ı vermişsin topraga bense bi başkasını(abim).
şehit oldu, can verdi gencecikti daha. kusura bakma ama hala anlamış değilim bu topiği neden açtın?
ben sevdiğimi kaybettim bunalımdayım desen de olurdu, sevdiğimi kaybettim dua eder misiniz de olurdu,
ama siz sadece yaşadıgınız bişeyi paylaşmışsınız nişanlıyken yaptıklarınızı yani.
keşke anlatmasaydınız. bu kadar özeli -heleki diğeri vefat etmiş- paylaşmış olman bana anlamsız geldi.
sanki insanlar sana vahhhh tühhh desin, ilgi göresin gibi hissettim.
insanların yaşadıkları acılara saygım sonsuzdur.
2 ay sonra benden cevap beklemek için begenmen gerekmezdi yorumumu.
özelden de sorsan cevap verirdim. burayı tekrar hareketlenecek