• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan - Düğün arası zaman?

yokyok bnm gıbı dusunmus haklı dıo.MESAJLASMANIZ YOKMU PEKİ

mesajlaşmaya bişey demio,msj atıoruz allahtan.aslında tmm doğru bi yandan,zaten annem demesede ben hergün telefona yapışık yaşamazdım,ama öle diyince sanki baskı oluo gibi :)

canm çok uzatmanın bi anlamı yok sorunlar uzadıkça çıkar diye düşünüyorum ama ilişkiniz daha çok yeni.bence birazda flört dönemininde tadını çıkartn derim.bnmde 10 ayık bi ilşkim var daha 8. ayda istemeye gelceklerdi bazı problemler çıktı erteledik şubat ayına ve iyikide ertelemişim.çevremdeki herkes söz nişan dönemi flört dönemi gibi olmuyo flört dönemi daha başka daha tatlı tadını çıkart diyodu.aslında gerçekten öyleymiş :) bence askere gitsin gelsin öyle nişan yapın hem dediğim gibi ilişkinz daha yeni birbirinizi biraz daha tanımış olursunz flört dönemini çok uzunda değil çok kısada değil otasnda tut derim ama karar senin tabi.beni şubatta istemeye gelcekler sözüde o gün yapıcaz ikisi bir olucak yani mayısta nişan,eylülde de düğün olarak düşünüyoruz.karar senin tabiki canm şimdiden mutluluklar Allah hakkında en güzelini en hayırlısını nasip etsin :)

Bendee 12.10.2013 te sözlendiimm 23.11.2013 te nişaanlandıım ve İnşAllaah Eylülde de düğün yapmayıı düşünüyoruuz :) 10 ay gibi bi süre nişanlı kalıcaz ve şuan o süre gözümde 10 sene gibi duruyoorr :))

off ben kimsenn karşmasını istemiorm yaa sonuçta o evde ben oturcam dimi ama

Kesinlikle öyle.. Ama bunu malesef büyükler anlamıyorlar.. Benim kaynanam kendi istediği olsun istedi hep.. Nişanlım dengeyi sağladı, herşey istediğim oldu A dan Z ye.. Sende öyle yap, önemli olan nişanlının davranışı, o dengeyi sağlayacaktır :23:

Okul, askerlik, işler yoluna girmeden evlilik yoluna hiç girmeyelim dedik 5 sene bekledik tüm bunlar için çok şükür hiç bir engel kalmayınca sözlendik sözden 4 ay sonra nişanlandık , nişandan 6,5 ay sonra da evleneceğiz kısmetse. Eskiden kafama takıyordum kaç sene oldu anca evleneceğiz filan diye ama nişandan sonra resmen birbirimize vakit ayırmaz olduk her hafta sonu bir iş çıkıyor bir şeylere bakmamız bir yerlere gitmemiz gerekiyor baş başa bir sinemaya bile kaç ay sonra geçen hafta gittik anca. Şimdi iyi ki dertsiz tasasız o 5 yılı rahat rahat birbirimizi tanıyarak , birbirimize daha çok vakit ayırarak bağlılığımızı ve sevgimizi güçlendirerek geçirmişiz diyorum her şeyin hayırlı bir zamanı varmış yani.

nısanla dugun arasını sakın uzatmayın sorun olmayacak seyler bıle sorun halıne gelıyor. benım nısanla dugun arası 1 bucuk yıl. dugunum 16 agustosta dahada var yanı nısanlımda uzman. farklı sehırlerdeyız... Allah yardımcımız olsun.. :50:

nısanla dugun arasını sakın uzatmayın sorun olmayacak seyler bıle sorun halıne gelıyor. benım nısanla dugun arası 1 bucuk yıl. dugunum 16 agustosta dahada var yanı nısanlımda uzman. farklı sehırlerdeyız... Allah yardımcımız olsun.. :50:

Kesinlikle öyle. Nişanlıyken hiç olmayacak konulardan tartışma çıkıyor.. En iyisi süreyi uzatmamak.. Seninde çokmuş ya 1,5 yıl :50:

maalesef canım dışarıya gelın gıdecegım ıcın aılem hemen ayrılmak ıstemedı sureyı uzatmak ıstedıler kaynanamlarda Allahtan arıomus zaten :) olan bıze oldu..

maalesef canım dışarıya gelın gıdecegım ıcın aılem hemen ayrılmak ıstemedı sureyı uzatmak ıstedıler kaynanamlarda Allahtan arıomus zaten :) olan bıze oldu..

Ailende haklı ama, 3 gün önce, 3 gün snra farkeden bişey yokki.. Sonuç belli.. Keşke bekletmeselerdi nişanlıyken gerçekten zor oluyomuş.. Eylülde nişanlandım, Ocakta evleniyorum.. Arada çok zaman yok ama bu bile o kadar uzun bir süre gibi geldi ki, Nişanlıyken saçma bir durum oluyor. Eve geliyor görüşüyorsun ailen yanındayken.. Sevgili desen sevgili değil, Kocan desen kocan değil :1::1:

Ama ailen dışarda görüşmenize falan izin veriyorsa nişanlılık da çok güzel bi dönem tadını çıkar :16::16:

ahh keske aynı memlekette olsaydık nısanlılık donemının uzun olması onemlı olmazdı. izınlerde gelıyor hatta bızde kalıyor ıkımızın odasının arasında bı duvar varsadece :) aksam aılem yatınca mecburen bızde ayrılyoruz sonra odadan odaya mesajlasıyoruz :):):)

ahh keske aynı memlekette olsaydık nısanlılık donemının uzun olması onemlı olmazdı. izınlerde gelıyor hatta bızde kalıyor ıkımızın odasının arasında bı duvar varsadece :) aksam aılem yatınca mecburen bızde ayrılyoruz sonra odadan odaya mesajlasıyoruz :):):)

Ooo daha ne istiyorsun :1: Benim ailem hayatta izin vermez öyle bişeye.. Aynı şehirdeyiz, hep görüşmek istiyoruz.. Ondan uzatmadılar.. Kafamıza göre görüşmemize izin verselerdi belki bizimde bir yıl kdr fark olurdu :10: İyi mi durumum, kötü mü karar veremedim bak şimdii :9:

Ooo daha ne istiyorsun :1: Benim ailem hayatta izin vermez öyle bişeye.. Aynı şehirdeyiz, hep görüşmek istiyoruz.. Ondan uzatmadılar.. Kafamıza göre görüşmemize izin verselerdi belki bizimde bir yıl kdr fark olurdu :10: İyi mi durumum, kötü mü karar veremedim bak şimdii :9:

durumun cok ıyı canım :)

Selamlar, nişanımız 09.06.2013, düğünümüz de 05.04.2014 =) nişandan tam 10 ay sonra düğün yapılmış olucak kismetse =)

Kesinlikle öyle.. Ama bunu malesef büyükler anlamıyorlar.. Benim kaynanam kendi istediği olsun istedi hep.. Nişanlım dengeyi sağladı, herşey istediğim oldu A dan Z ye.. Sende öyle yap, önemli olan nişanlının davranışı, o dengeyi sağlayacaktır :23:

çok güzel söyledin,bende bunu istiyorum hep,ama nişanlımda daha 1 yıl olmadı işe gireli ve birikimi yok,masrafları ailem yapıcak oyüzden bişey demiyorum şimdilik aileme diyo.bende dedimki istemediğim bişeyi almam hayatta,annen karışırsada almam dedm,ona göre çözümler üretir artk eğer bi sorun çıkarsa

Back