neden 1 2 yeter dıorr:26::26::26:
işte çok konuşursak bıkarmışız,ama zaten aynı şehirde bile diiliz görüşemiyoruz da,bari ona karışmasa dicem de olmuo işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden 1 2 yeter dıorr:26::26::26:
işte çok konuşursak bıkarmışız,ama zaten aynı şehirde bile diiliz görüşemiyoruz da,bari ona karışmasa dicem de olmuo işte
yokyok bnm gıbı dusunmus haklı dıo.MESAJLASMANIZ YOKMU PEKİ
off ben kimsenn karşmasını istemiorm yaa sonuçta o evde ben oturcam dimi ama
nısanla dugun arasını sakın uzatmayın sorun olmayacak seyler bıle sorun halıne gelıyor. benım nısanla dugun arası 1 bucuk yıl. dugunum 16 agustosta dahada var yanı nısanlımda uzman. farklı sehırlerdeyız... Allah yardımcımız olsun..
maalesef canım dışarıya gelın gıdecegım ıcın aılem hemen ayrılmak ıstemedı sureyı uzatmak ıstedıler kaynanamlarda Allahtan arıomus zaten :) olan bıze oldu..
ahh keske aynı memlekette olsaydık nısanlılık donemının uzun olması onemlı olmazdı. izınlerde gelıyor hatta bızde kalıyor ıkımızın odasının arasında bı duvar varsadece :) aksam aılem yatınca mecburen bızde ayrılyoruz sonra odadan odaya mesajlasıyoruz :):):)
Ooo daha ne istiyorsun Benim ailem hayatta izin vermez öyle bişeye.. Aynı şehirdeyiz, hep görüşmek istiyoruz.. Ondan uzatmadılar.. Kafamıza göre görüşmemize izin verselerdi belki bizimde bir yıl kdr fark olurdu İyi mi durumum, kötü mü karar veremedim bak şimdii
durumun cok ıyı canım :)
masallah masallah sıze bısuru nazar boncugu :)
Kesinlikle öyle.. Ama bunu malesef büyükler anlamıyorlar.. Benim kaynanam kendi istediği olsun istedi hep.. Nişanlım dengeyi sağladı, herşey istediğim oldu A dan Z ye.. Sende öyle yap, önemli olan nişanlının davranışı, o dengeyi sağlayacaktır