- 28 Mart 2020
- 43
- 21
- 28
- Konu Sahibi Impressionsharee
Kizlar kafayı yiycem. Cumartesi nişanim var bir an önce bitmezse delircem. Ben bu nişan düğün tantanalarindan nefret ediyorum evlilik de saçma geliyor ama işte turkiyede olmak... bu nişan surecinde annem sürekli bir şeyler istedi ( çok büyük şeyler değil) ama hep taksit taksit söyledi çünkü o da çok hakim değil geleneklere ilk defa birini evlendiriyor. Neyse bu beni bi sinir etti. Sevgilim ama ayrı sinir etti. Ne istense hayır diyor. Ailesi okey ama o hayır diyor. ( kendi ailesine yapmayın diyor benim aileme bir şey demiyor) Kaç kere kavga ettim sen karisma bak ailenin suçu yok beni ailene karşı dolduruyorsun diye. ( ailesinin suçu yok diye biliyorum yani en azından) annem şunu istiyor hayır diyo kendi ailesine annem bunu istiyor hayır diyor. Hayır annemin istedikleri de ne biliyor musunuz nişana gelirken elinizde tatlı olsun, işte tek taşı istemede takın ( isteme ve nişan aynı gün olmayacak). Annem bohça istedi bunlar uzak yoldab geliyor diye dedi ki siz yorulmayin ben hazırlarım siz getirmissiniz gibi davranırım ve gerçekten hazırladı her şeyi. İsteme zamanı işte cikolata dağıtan bir küçük kız oluyor ona para veriliyor. Bu verecekleri parayı sevgilime ben verdim sizden çıkmasın dedim. Ve sevgilim bunu kabul etti... normalde cimri degiller babası tüm her şeyimizi karşılayacak ( ev, eşya, yüklü miktarda para) ama bunu nişanda yapmak istemiyorlar çünkü nişanda takılanları kız ailesi alabilme hakkı varmış ( asla ne annem böyle bir şey talep eder ne ben veririm) yani durumlar genel olarak böyle yaptıkları her şey olayla oluyor. Ben de bunları kendi aileme yansitmadan tatlı tatlı çözmeye çalışıyorum. Özellikle erkek arkadaşımı öldürmek istiyorum bu süreçte doğru bir karar mi sorguluyorum sürekli. Bunları yaşayan var mi