Nisan da transfer olanlar?

Ay insallah ya inanıyorum olacak diye sizde sanirim hamilesiniz tebrik ederim gelişmeler ne durumda 🥰
Ben 3 nisan transfer oldum 9. Gün kan testim 233 12. Gün 820 çıktı yükseliş gayet iyi dedi doktorum tekrar test istemedi 2 hafta sonra randevu verdi kese görme inşallah gelişimi devam eder hepimizin

Ben 3 nisan transfer oldum 9. Gün kan testim 233 12. Gün 820 çıktı yükseliş gayet iyi dedi doktorum tekrar test istemedi 2 hafta sonra randevu verdi kese görme inşallah gelişimi devam eder hepimizin
Amiin insallah demekki beklemek gerekiyor gerçekten transfer gününü saymadan ertesi günden başlamak gerekiyor dimi 7. Günümdeyim o zaman ben . Bir de şey soracam kalçadan tutunması için iğne yapıyorlar ya onunda etkisenden idrar testini çift gören varmış ya bende 2 gün önce yaptım gözle görülmeyecek kadar çiftti ama bu sabah yaptım negatif çıktı

Ay insallah ya inanıyorum olacak diye sizde sanirim hamilesiniz tebrik ederim gelişmeler ne durumd

Amiin insallah demekki beklemek gerekiyor gerçekten transfer gününü saymadan ertesi günden başlamak gerekiyor dimi 7. Günümdeyim o zaman ben . Bir de şey soracam kalçadan tutunması için iğne yapıyorlar ya onunda etkisenden idrar testini çift gören varmış ya bende 2 gün önce yaptım gözle görülmeyecek kadar çiftti ama bu sabah yaptım negatif çıktı
Ben kalçadan iğne yapmadım hiç tutunması için benim 8 gün lekelenmem oldu doktorum test yap dedi silik çizgi çıktı çok az görünüyordu diğer ki gün kan vermemi istedi 233 değer çıktı 3 gün sonra tekara verdim 820 çıktı bir daha istemedi

Ben kalçadan iğne yapmadım hiç tutunması için benim 8 gün lekelenmem oldu doktorum test yap dedi silik çizgi çıktı çok az görünüyordu diğer ki gün kan vermemi istedi 233 değer çıktı 3 gün sonra tekara verdim 820 çıktı bir daha istemedi
O zaman siz hiç idrar testi yapmadınız direk kan testi yaptınız peki lekenme herkeste olmuyor sanırsam

Canım benim 4 sene önce yapılan tüp bebeğimden 6 tane donmuş embriyom vardı .O zaman 2 transfer edildi birinin kalbi atmadı biri de anomalili bebeğim oldu 23 haftalık sezeryan doğumla kaybettim .Sonra bu durum için genetik testler yaptırdık temiz çıktı tamamen tesadüf dediler .Aradan çok az bir zaman geçti ben kendiliğinden hamile kaldım ve ne yazık ki aynı anomaliler vardı bebeğimde 24 haftalık normal doğumla kaybettim bebeğimi .Sonra ileri genetik test yapıldı .Anomaliler ilgili bir gen bulundu ama net değil yüksek ihtimal olarak biz de bu sonuca güvenerek kalan embriyoları çözdürüp baktırdık 1 tane sağlıklı geldi o da transfer edildi kalitem 2bc imiş kötüymüş sanırım ama doktorum kafana takma onları embriyolar benim için 2 ye ayrılır tutan ve tutmayan dedi .İnşaallah tutar .Tutsa bile bu sefer bu genetik için tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım yaşamaz mıyım biraz muallakta o yüzden karmakarışık duygular içindeyim açıkçası
Merhaba geçmiş olsun acaba yapılan testlerin adını biliyor musunuz özel hastane de mi araştırma hastanesinde mi yapıldı

Back
X