Bence bu artık belirtdir , benım dün belim baya ağrdı ama bugun geçdı krokmalımıyım bılemdım sankı belirtim kalmadıEvet 5. Gün ben de mide bulantısı ve sol bacağımda çekilme hissi var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu artık belirtdir , benım dün belim baya ağrdı ama bugun geçdı krokmalımıyım bılemdım sankı belirtim kalmadıEvet 5. Gün ben de mide bulantısı ve sol bacağımda çekilme hissi var
Canım benim ilk 2 gün belirti vardı sonra kayboldu sonra 6. Gün tekrar başladıBence bu artık belirtdir , benım dün belim baya ağrdı ama bugun geçdı krokmalımıyım bılemdım sankı belirtim kalmadı![]()
O zaman ıyı yoldayık bence ilk 2 gun transferde kalan belırtıler sora normal geçıyor . Zaten bebiş tam 6-7 tutunuyor o zaman belırtı verır , hadı sağlıkla kucağına alırsın ınshAllah pozıtıf olcak hıss edıyorum benCanım benim ilk 2 gün belirti vardı sonra kayboldu sonra 6. Gün tekrar başladı
Amin inşaallah Allah razı olsun hepimizin pozitif olsun inşaallah sağlıkla ilerlesinO zaman ıyı yoldayık bence ilk 2 gun transferde kalan belırtıler sora normal geçıyor . Zaten bebiş tam 6-7 tutunuyor o zaman belırtı verır , hadı sağlıkla kucağına alırsın ınshAllah pozıtıf olcak hıss edıyorum ben![]()
Amın canım ınshallah bu bende 3 ınshAllah bu defa olcakAmin inşaallah Allah razı olsun hepimizin pozitif olsun inşaallah sağlıkla ilerlesin
Benim de 3 . Hamileliğim canım 2. Si tüp biri normalAmın canım ınshallah bu bende 3 ınshAllah bu defa olcak
Bende ilk kımsal oldu 2 cı negstıf , sora kendım doğal kaldım oda kımysal oldu , sorunmu oldu sende sona kadar gitmedı ?Benim de 3 . Hamileliğim canım 2. Si tüp biri normal
Eski mesajlarda anlattım canım durumumu zor ve karmaşık süreçler yaşadım maalesefBende ilk kımsal oldu 2 cı negstıf , sora kendım doğal kaldım oda kımysal oldu , sorunmu oldu sende sona kadar gitmedı ?
Bakarım şimdi canım Allah yardımçın olsun ınshAllah bu defa guzel geçer canım genetıklı dıyöj?Eski mesajlarda anlattım canım durumumu zor ve karmaşık süreçler yaşadım maalesef
Benim de öyleBugun 9. Günündü kan verdim negatif![]()
İlk denemem olduğu için mi bilmiyorum ama çok ümitliydim..Benim de öyle
Merhaba , ben Florya medikal parkta 8 Nişanda 5. Gün 2 embriyo taze transferi oldum . Kan test 18 nişanda olacak beklemedeyim insallah herkes hayırlı haberler alırMerhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Nasıl hazırlaniyorsunuz :)
Uzuldum negatif olmasinaİlk denemem olduğu için mi bilmiyorum ama çok ümitliydim..
Başka yumurtamda yok rezervimde az yeniden başlayacağım biraz toparlanıp..
İnşaAllah..Uzuldum negatif olmasinaumarim ikinci transferinizde bebeginize kavusursunuz
Pgt yaptirmismiydiniz dondurulmusmuydu?
Güzel haberlerini bekliyoruz.. Az kalmışMerhaba , ben Florya medikal parkta 8 Nişanda 5. Gün 2 embriyo taze transferi oldum . Kan test 18 nişanda olacak beklemedeyim insallah herkes hayırlı haberler alır![]()
Yorumlarda yoksun sonucun nedir güzel haberler ver inşallahCanım benim ilk 2 gün belirti vardı sonra kayboldu sonra 6. Gün tekrar başladı
Genetik test yaptirmismiydiniz embryolara?İnşaAllah..
5. Gün çift transferdi.
Ptg nedir bilmiyorum..
Merhaba bende 3 nisan transfer oldum siz ne durumdasınız ?Merhabalar ben de 3 Nisan da transfer oldum .Bugun 2.günüm benim gibi test gününü bekleyen var mı transfer olup
Bugün erken gebelik testi yaptım daYorumlarda yoksun sonucun nedir güzel haberler ver inşallah
bugun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmuyorum kana daha yeni geçmiştir idrarda hemen nasıl gözükecek diyorum beklemedeyim kan gunumuGüzel haberlerini bekliyoruz.. Az kalmış![]()