NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Canim benim ilk gebeliğimde de vardı ve çoğu hamilelerde oluyor ama normal gebeler gibi hareket etme çok Hassas davranman lazım kanama bile olabilir bunu yenmek için bol bol Yatman lazım çünkü genelde çok ayakta durmaktan olan bir şey sen çalışıyo musun

merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
mueter bizde öğrendik bebeğimizin cinsiyetini paşamız şehzademiz oğlumuz olacak bizimde inşallah.... çok şükür ense kalınlığı falan iyi çıktı ikili taramayı verdik sonuçlar 10 gün sonra çıkacak... ağırlığı baya iii çıkmış maşallah bizimde boy ve kilo gayet iyi tam günü gününe gidiyor dedi ama biz heyecandan ağırlık sormayı unuttuk birde siz hiç kilo aldınız mı? ben henüz kilo almadım.. rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat versin..

Ben de pek almadım bazen 1 kg almış gibi akşam seviniyorum sabah başladığım kg da olduğumu görüyorum vitamine başlayınca alırsınız diyorlardi 5 gündür içiyorum şimdi yine tartıldım kahvaltı da yapmıştım 59 gösteriyor

hayırlı uğurlu olsun :) benim de henüz sonuçlarım çıkmadı, çıkınca doktorum bilgilendirecek. benim hiç bulantım, kusmam, tiksinmem falan olmadı ve 1 kilo aldım şimdilik :)

ben başından beri vitamin içiyorum bir de. 2. kutum bitmek üzere :)

biliyorum unutmadim gülüm yeniden hamile kalinca lütfen bizimle Paylaş çok mutlu olacaz senin için güzel şeyler diliyorum

amin aminnnnnnnnnn valla bende iş yerinde bakabiliyorum:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…