- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.861
Canim benim ilk gebeliğimde de vardı ve çoğu hamilelerde oluyor ama normal gebeler gibi hareket etme çok Hassas davranman lazım kanama bile olabilir bunu yenmek için bol bol Yatman lazım çünkü genelde çok ayakta durmaktan olan bir şey sen çalışıyo musunmerhabalar arkadaşlar epeydir yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum baya geriden geriden ,inş. herkes iyidir bebeklerde...ben bugün doktora gittim büyük ihtimalle kızımız olacakmış,çin takvimi erkek diyodu herkes öyle diyodu bakalım 4. ayda kesinleşir dedi doktor.ense kalınlığı filan da şükür iyi çıktı çok sevindim ama plasenta aşağıdaymış ona biraz taktım böyle bişey duyan varmırahim büyüdükçe oda yukarı kalkar dedi doktor kalkmazsa nolur dedim o zman normal doğum olmaz dedi...gelişim filan çok iyiymiş önden gidiyo dedi hatta biraz bu durumu taktım
Paylaşırım bitanem Allâh razı olsun :)sonucunu Paylaş bizimle canım dualarimiz seninle
mueter bizde öğrendik bebeğimizin cinsiyetini paşamız şehzademiz oğlumuz olacak bizimde inşallah.... çok şükür ense kalınlığı falan iyi çıktı ikili taramayı verdik sonuçlar 10 gün sonra çıkacak... ağırlığı baya iii çıkmış maşallah bizimde boy ve kilo gayet iyi tam günü gününe gidiyor dedi ama biz heyecandan ağırlık sormayı unuttukmerhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
mueter bizde öğrendik bebeğimizin cinsiyetini paşamız şehzademiz oğlumuz olacak bizimde inşallah.... çok şükür ense kalınlığı falan iyi çıktı ikili taramayı verdik sonuçlar 10 gün sonra çıkacak... ağırlığı baya iii çıkmış maşallah bizimde boy ve kilo gayet iyi tam günü gününe gidiyor dedi ama biz heyecandan ağırlık sormayı unuttukbirde siz hiç kilo aldınız mı? ben henüz kilo almadım.. rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat versin..
Ben de pek almadım bazen 1 kg almış gibi akşam seviniyorum sabah başladığım kg da olduğumu görüyorum vitamine başlayınca alırsınız diyorlardi 5 gündür içiyorum şimdi yine tartıldım kahvaltı da yapmıştım 59 gösteriyor
biliyorum unutmadim gülüm yeniden hamile kalinca lütfen bizimle Paylaş çok mutlu olacaz senin için güzel şeyler diliyorumCanlarım güzel haberlerinizi okuyorum takip ediyorm hatırladıniz inşllah beni :) düşük yapmıştım malesef. ama şuan bunlari okudum sizin kadar sevindimmmm allahhm sağ-salim kucaklariniza aldırsın inşallah cok mutlu oldummmmm adınıza
amin aminnnnnnnnnn valla bende iş yerinde bakabiliyorum:9günaydın kızlarcımmmmm :) ya benim haftasonları koşuşturmacalarım çok oluyor, genelde okuyorum ama pek yazamıyorum :) hepimize güzel haftalar, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, bebeciklerimizi de korusun :)
amin aminnnnnnnnnn valla bende iş yerinde bakabiliyorum:9
Normal ultrasonda mı. Yoksa ayrıntılı da mıultrasonda anlaşılıyor canim
AYNEN BENDE PC BAŞINDAYIM İŞ YERİNDE TELEFONUMDA CEKMİYO BÜTÜN DÜNYADAN KOPUYORUM İİ OLUYO:))))aynen öyle, zaten işim gereği bütün gün bilgisayar başındayım, çalışmıyoken ne bilgisayara ne telefona yaklaşasım gelmiyo :)
SANA KIZ KESİN Mİ DEMİŞTİ KARARSIZMIYDIaynen öyle, zaten işim gereği bütün gün bilgisayar başındayım, çalışmıyoken ne bilgisayara ne telefona yaklaşasım gelmiyo :)
bana kesin kız demişti, kararsız kalan kocamdı :) zaten formlara da hemen kız bebek yazdı. bu arada biraz önce doktorum arada 1/10.000 çıkmış sonucum, çok iyi daha da iyisi yok zaten dedi :)SANA KIZ KESİN Mİ DEMİŞTİ KARARSIZMIYDI
OHHH MAŞALLAH BENİMDE ÖYLE ÇIKTI SONUCUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?