- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.781
hemen anlatayım tatlım hemen yap. Ismine tıkla orda kişisel bilgileriniz yazıyor oraya tıkla asagilara in. Hamilelik takvimi yazıyor ay yıl gün kısmını doldur buraya gel bir paylaşım yap olduğunu gorceksin
" işte bu kadar kolay vodafone " eşimle bir işi basarinca genelde böyle diyoz daOlmusss sagol tatlm
" işte bu kadar kolay vodafone " eşimle bir işi basarinca genelde böyle diyoz da
Olmusss sagol tatlm
kız içine mi doğdu tam soracaktım sen cevap yazmış gibi oldun hadi bakalım Ayy çok mutlu oluyorum güzel haberler alinca
Bugun 12 ye randevu aldimmm insallah guzel seyler duyarım belki cinsiyet tahmini yaparrr
HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ İNŞ.
Bugun 12 ye randevu aldimmm insallah guzel seyler duyarım belki cinsiyet tahmini yaparrr
duygulndim sütten keserken ki halinizi okuyunca bence de çok erken değil çok iyi zamanlama 4 ay emziremeden hamile kalanlar var zaten en önemli zaman ilk 6 ay 1 yıl çok iyi olur en fazla 2 yaş2017 nisan anneler sayfasında yazdım ama burada yazmadım galiba. neden 2 benzer başlık oldu acaba
oradaki yazım:
Merhaba herkese
Bizim için biraz sürpriz oldu ama Ege'me kardeş geliyor inşallahHamilelik nedeniyle emzirirken göğüs uçlarım çok acımaya başlayınca (ilk belirti bu oldu bu arada) 18.ayında memeden kesmek durumunda kaldım oğluşumu, ama doğumdan sonra isterse abi kardeş emzireceğim nasipse
Rabbim tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Sütüm boldu, reglim de doğumdan 1 yıl sonra geldi ve seyrek az oluyordu. Regl gecikmesini hamileliğe yormadım. Oğlum oldukça sık emiyor sürekli meme isteyen başka bişi yiyip içmek istemeyen, uykuya dalarken emmek isteyen ve daldıktan sonra da memeyi bırakmak istemeyen bir bebek idi. Göğüs uçlarımda görüntü olarak bir değişiklik olmamasına rağmen çok acı çekmeye başlamıştım emzirirken ve bu sebeple acaba diyerek evde test yaptım pozitif çıktı. Doktorum da bu bir işaret olmalı, kesmelisin emzirmeyi dedi. Bayramda acı oje sürdüm göğüs ucumun kenarlarına ve oğlum meme acı dedi ilkini aldı, diğerini istedi ona da aynı şeyi yaptı ve sonra her istediğinde meme acı diyerek okşadı yaslandı ama ağzına almak istemedi bir daha. Uyku ve beslenmesi de sanki eskiye göre yavaş yavaş daha iyi oluyor, inşallah daha da iyi olacak, kolay değil tabi memekolik bir bebekti sonuçta. Doktorumuz da normal karşılıyor bu süreci, 1,5 yaş memeden kesmek için kötü bir zaman değil diyince içim ferahladısonuç olarak sütün bol olması, regl in düzensiz olması kesinlikle kormuyor
ayyy maşallah oglusumuza bana da oglana benziyor dedi hadi hayırlısı oglanlar kızları nisanda geçiyor gibiŞİMDİ ULTRASONDAN GELİYORUM BEBİŞE BAKTIK TAM GÖREMEDİM DEDİ AMA ERKEĞE BENZİYO DEDİ HAFTAYA CUMA TEKRAR BAKALIM DEDİ KIMIL KIMIL HİÇ DURMUYO YERİNDE
ŞİMDİ ULTRASONDAN GELİYORUM BEBİŞE BAKTIK TAM GÖREMEDİM DEDİ AMA ERKEĞE BENZİYO DEDİ HAFTAYA CUMA TEKRAR BAKALIM DEDİ KIMIL KIMIL HİÇ DURMUYO YERİNDE
zengineer Allah nasip ederse inşallah doğduktan sonraki 1 yıl sonra bende sütten kesmeden denemek istiyorum zaten çokta merak ederdim hamile kalınmıyor diyorlar ama kalınabilir gibi geliyordu bana da hamilelik takvimi yapsana mervecim kaç haftalik bilirdik
Ben hala vitamin ve kan ilaçlarına geçemedim doktor ikili taramayı da haftaya yapıcak inşallah o zaman geçer ama kan ilacı mide bulandırıyor dedi bende tahmin edebiliyorum dedim bakalım ne olucak
bana göre de yanlış benim gebelik geç döllenme olduğu için son adet tarihiyle hftam uyusmuyor bende adet tarihimi 1 hafta geç yaptımCanım buradaki takvim bazen bana yanlış geliyor o yüzden yapmak istemedim ama hadi seni kırmayayım :)
bana göre de yanlış benim gebelik geç döllenme olduğu için son adet tarihiyle hftam uyusmuyor bende adet tarihimi 1 hafta geç yaptım
yineçokaçuyananlarkulübü.com :)
Ya ben hiç aç uyanamıyorum , karnım dolu kalkıp önce kusuyorum sonra tiroit ilacı yarım saat aç durup onuda bekliyorum sonra zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?