NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

sen ne istiyosun:)) bide ilk çocukmu
evet canım kaybettiğimi saymazsam o kız di. Onu da kız demiştim. Bu da erkek gibi eşimle oturup gs Beşiktaş derbisini izledik esime diyodum sanırım içimde bir erkek var doktor da yanilmadiysa onayladı tabi yanilabilir 1 ay sonra daha net bir şey söyler

sonuçların doğruluk payı çok değil zaten ben ense kalınlığı ölçülsün diye gittim açııkçası birde cinsiyetini görürse söylesin diye:)

aynen canım sırf agrimayan kafamı suphelerle doldurup agritmamak için ben de istemedim doktor kendi ağzıyla söyledi yanilabilir garantisi yok. Ve yanilan inanılmaz büyük bir rakam var

üzüldüm canım Allah bunun acısını yaşatmasın sana sağlıkla alalım bebelerimizi inş eşlerde hisseder diyolar benm eşimde en başından beri erkek bu diyo ben kız diyorum ben kız istedğm için o erkek istediği içinde biraz öle konuşuyoduk şimdi doktor erkeğe benziyo diyince birde şu nub teorisine baktım oda tutuyo benimde artık içimden erkek geçiyo hayırlısı olsun inş

Benide etiketlimisin yanlışlikla herlde keşke bende hamile olsaydim
Canim ben de diyorum normalde aynı konuya sahip olduklarimi izlemeye aldım senin etkinliğine baktım konumuz kist miş ben de hâlâ kist var canım ben de 4 yıldır beklemedeyim bebek için ne zaman kafam rahatladı tatile çıktım işte o zaman hamile kaldım bana neler demedi ki doktorlar ama ben en büyük engelin takıntı ve stres olduğunu çok geç anladım inşallah çok sağlıklı ve hayırlı evlatların olur

ya inşallah bende yarın gideceğim doktora kim öğrenirse yazsın ama doktorlar yanılabiliyormuş bu erken dönemlerde en kesini 16-18. haftalarda belli olurmuş
yüzde 70 kesim doktor doğru tuttururyor ama dediğin gibi yanılma da oluyor gülüm en mantiklisi 16 haftanın dolmasini beklemek ama biraz sabırsız geliyoz sanirim

ya inşallah bende yarın gideceğim doktora kim öğrenirse yazsın ama doktorlar yanılabiliyormuş bu erken dönemlerde en kesini 16-18. haftalarda belli olurmuş
AYYY EVET AMA İNSANDA SABIRSIZ OLUYO ÖGRENMEK İSTİYO BAKALIM BENDE HAFTAYA GİDERİM BELKİ HEM Bİ HAFTA DAHA GEÇMİŞ OLUR 14. HAFTA DA BİRAZ DAHA GÖRÜR İNŞ.

Amin cnm inşallah evet bende kist vardı amelyt olmak zorunda kaldım şuan hiç bi engel yok dedi doktr ama amelyttan sonra 3 ay geçti ama çok takıyorum kafama belkide ondan olmuyo inş en kısa zamanda olur ya

Amin cnm inşallah evet bende kist vardı amelyt olmak zorunda kaldım şuan hiç bi engel yok dedi doktr ama amelyttan sonra 3 ay geçti ama çok takıyorum kafama belkide ondan olmuyo inş en kısa zamanda olur ya

Canim allah en kisa zamanda sana bu duyguyu tattirsin insallah gercekten kafaya takmak en buyuk engel benim 2 bucuk yil cocugum olmadi ama inanir misin hic beklemedigim ay hamile oldugumu ogrendim hemde oyle bi beklemiyodum ki israrlar uzerine test yapmaya gittim kendimden emindim adet olacam diye biliyorum kafaya takmamakta cok zor ama umursamamaya calis

Öyle yapmaya calscam artk cnm Rabbm sağlıkla bağışlasın yavrunu sana inş benmde en kısa zamanda olur iki yılı geçti benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…