- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.661
evet canım kaybettiğimi saymazsam o kız di. Onu da kız demiştim. Bu da erkek gibi eşimle oturup gs Beşiktaş derbisini izledik esime diyodum sanırım içimde bir erkek var doktor da yanilmadiysa onayladı tabi yanilabilir 1 ay sonra daha net bir şey söylersen ne istiyosun:)) bide ilk çocukmu
sonuçların doğruluk payı çok değil zaten ben ense kalınlığı ölçülsün diye gittim açııkçası birde cinsiyetini görürse söylesin diye:)Gunaydin kizlar doktorum ikili test istiyorsam bugun icin gel demisti ama sanırım ben ikili test yaptirmaktan vazgeçtim gitmeyecem yengemin bi arkadasi yaptirmis %65 engelli demisler tum hamileligini stresle gecirmis cocugu masallah sapasaglam dogmus sizin fikirleriniz ne bu konuda
aynen canım sırf agrimayan kafamı suphelerle doldurup agritmamak için ben de istemedim doktor kendi ağzıyla söyledi yanilabilir garantisi yok. Ve yanilan inanılmaz büyük bir rakam varGunaydin kizlar doktorum ikili test istiyorsam bugun icin gel demisti ama sanırım ben ikili test yaptirmaktan vazgeçtim gitmeyecem yengemin bi arkadasi yaptirmis %65 engelli demisler tum hamileligini stresle gecirmis cocugu masallah sapasaglam dogmus sizin fikirleriniz ne bu konuda
üzüldüm canım Allah bunun acısını yaşatmasın sana sağlıkla alalım bebelerimizi inşevet canım kaybettiğimi saymazsam o kız di. Onu da kız demiştim. Bu da erkek gibi eşimle oturup gs Beşiktaş derbisini izledik esime diyodum sanırım içimde bir erkek var doktor da yanilmadiysa onayladı tabi yanilabilir 1 ay sonra daha net bir şey söyler
:)))Erkekler çoğalıyor wooow
Benide etiketlimisin yanlışlikla herlde keşke bende hamile olsaydimonlar da nisan anneleri gülüm
Özür dilerim gülüm yanlislik olmus inşallah en yakın zamanda olursun dualarimiz seninleBenide etiketlimisin yanlışlikla herlde keşke bende hamile olsaydim
Canim ben de diyorum normalde aynı konuya sahip olduklarimi izlemeye aldım senin etkinliğine baktım konumuz kist miş ben de hâlâ kist var canım ben de 4 yıldır beklemedeyim bebek için ne zaman kafam rahatladı tatile çıktım işte o zaman hamile kaldım bana neler demedi ki doktorlar ama ben en büyük engelin takıntı ve stres olduğunu çok geç anladım inşallah çok sağlıklı ve hayırlı evlatların olurBenide etiketlimisin yanlışlikla herlde keşke bende hamile olsaydim
hadi hayırlısı bakalım tatlimGünaydın geçen hafta ben kız ya bu demiştim doktor nasıl anladın dedi tipinden belli dedim bu hafta kız olabilir bacaklar kapalı dedi :)
ya inşallah bende yarın gideceğim doktora kim öğrenirse yazsın ama doktorlar yanılabiliyormuş bu erken dönemlerde en kesini 16-18. haftalarda belli olurmuşBENİMDE AYNI O YÜZDEN BUGUN DOKTORA GİDİCEK CİNSİYETİ ÖGRENEBİLİRİZ DEMİŞ ONU BEKLİYORUM
yüzde 70 kesim doktor doğru tuttururyor ama dediğin gibi yanılma da oluyor gülüm en mantiklisi 16 haftanın dolmasini beklemek ama biraz sabırsız geliyoz sanirimya inşallah bende yarın gideceğim doktora kim öğrenirse yazsın ama doktorlar yanılabiliyormuş bu erken dönemlerde en kesini 16-18. haftalarda belli olurmuş
AYYY EVET AMA İNSANDA SABIRSIZ OLUYO ÖGRENMEK İSTİYO BAKALIM BENDE HAFTAYA GİDERİM BELKİ HEM Bİ HAFTA DAHA GEÇMİŞ OLUR 14. HAFTA DA BİRAZ DAHA GÖRÜR İNŞ.ya inşallah bende yarın gideceğim doktora kim öğrenirse yazsın ama doktorlar yanılabiliyormuş bu erken dönemlerde en kesini 16-18. haftalarda belli olurmuş
Amin cnm inşallah evet bende kist vardı amelyt olmak zorunda kaldım şuan hiç bi engel yok dedi doktr ama amelyttan sonra 3 ay geçti ama çok takıyorum kafama belkide ondan olmuyoCanim ben de diyorum normalde aynı konuya sahip olduklarimi izlemeye aldım senin etkinliğine baktım konumuz kist miş ben de hâlâ kist var canım ben de 4 yıldır beklemedeyim bebek için ne zaman kafam rahatladı tatile çıktım işte o zaman hamile kaldım bana neler demedi ki doktorlar ama ben en büyük engelin takıntı ve stres olduğunu çok geç anladım inşallah çok sağlıklı ve hayırlı evlatların olur
ÇİN TAKVİMİNE HİÇ BAKTINIZ MI ONUNLA UYAN VAR MI ÖGRENİNCE BAKARIZ ONLARA
Allah im hayirlisini versinBen baktim :) kiz cikti cinsiyet tahmini testi yaptim kiz cikti belirtiler kizi gosteriyor artik hayirlisi :)
Amin cnm inşallah evet bende kist vardı amelyt olmak zorunda kaldım şuan hiç bi engel yok dedi doktr ama amelyttan sonra 3 ay geçti ama çok takıyorum kafama belkide ondan olmuyoinş en kısa zamanda olur ya
Öyle yapmaya calscam artk cnm Rabbm sağlıkla bağışlasın yavrunu sana inş benmde en kısa zamanda olur iki yılı geçti benimdeCanim allah en kisa zamanda sana bu duyguyu tattirsin insallah gercekten kafaya takmak en buyuk engel benim 2 bucuk yil cocugum olmadi ama inanir misin hic beklemedigim ay hamile oldugumu ogrendim hemde oyle bi beklemiyodum ki israrlar uzerine test yapmaya gittim kendimden emindim adet olacam diye biliyorum kafaya takmamakta cok zor ama umursamamaya calis
ben baktım erkek cıkmıstı doktorumda erkek dediÇİN TAKVİMİNE HİÇ BAKTINIZ MI ONUNLA UYAN VAR MI ÖGRENİNCE BAKARIZ ONLARA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?